7 Νοεμβρίου 2012

Δεν θα περάσουν!!- Τρομερό όχι από μια ανεπανάληπτη λαοθάλασσα

Γραφει ο Γιωργος Σαρρης

Hταν μια μοναδική συγκλονιστική διαδήλωση. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού πλημμύρισαν το Σύνταγμα γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε γωνιά του. Ηταν το μεγαλύτερο, το πιο ουσιαστκά και καίρια δυναμικό και μαχητικό συλλαλητήριο από όσα έχουν γίνει ως τώρα!
Ο λαός της Αθήνας, μέσα σε σύννεφα δακρυγόνων, ομοβροντίες κρότου λάμψης και κάτω από καταρρακτώδη βροχή που οι πιο πολλοί δεν περίμεναν μετα τις παράξενες συνεχόμενες καλοκαιριές του Νοέμβρη, φώναξε πως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια να τον σφάξουν και να του κλέψουν τη ζωή.
Δεν θα περάσουν!!!


Δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες-δυστυχώς όχι σε καλή ποιότητα λόγω της νύχτας- και θα επανέλθουμε με φωτογραφίες, βίντεο και σχολιασμό αυτού του τρομερού συλλαλητήριου.

Φιλελλήνων περίπου 8 το βράδυ





Υ.Γ.Η επιστροφή του ΠΑΜΕ στην πλατεία(στις 2 τελευταίες φωτο), μετά την έξοδό του από τη Φιλελλήνων και τη Συντάγματος όπου δέχτηκε βροχή δακρυγόνων, ήταν μια από τις πιο δυνατές στιγμές του συλλαλητηρίου.
Θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε πρώτα αυτό το βίντεο πριν το τελικό ολης της σημερινής ανεπανάληπτης διαδήλωσης.

8 σχόλια:

  1. "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ψήφισαν το Μάαστριχτ, πληρώνει ο λαός" x10
    και καπάκι για να δέσει
    "Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες"
    και κάπως έτσι έγινε η μούρη των ΣΥΡΙΖΑίων κρέας και σταμάτησαν να χειροκροτούν το ΠΑΜΕ όταν κάναμε αναστροφή για να επιστρέψουμε στο Σύνταγμα. Δεν ξέρω γιατί χάρηκαν, ήταν που πρώτη φορά βλέπουν τόσο κόσμο, ήταν γιατί πίστεψαν ότι "βάλαμε μυαλό" για αριστερή ενότητα...
    Το κλίμα από μπροστά στην περιφρούρηση πάντως ήταν απερίγραπτο, δύναμη, ζωντάνια, επιβλητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι απλο χωρις το ΠΑΜΕ θα τελειωνε εκει η συγκεντρωση τους....
      δεν λεω οτι το κανουν σε συνενοηση με την αστυνομια ή συνιδητα
      αλλα ειναι κατω με εντολη της αστυνομιας...
      οταν θελει τους διαλυει.....
      σημερα νομιζω πηραν ενα μικρο μαθημα οργανωσης....
      απιστευτος κοσμος και απιστευτος παλμος
      ο σχεδιασμος του ΠΑΜΕ σημερα ηταν απιστευτος!!!!

      Ο.



      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω αν είχαμε περισσότερο ή λιγότερο κόσμο από την 12η Φεβρουαρίου... ξέρω όμως ότι ο παλμός, η επιμονή, το πείσμα και η οργάνωση του κόσμου ανέβασε και άλλο τον πύχη... Μπράβο σε όλους τους συντρόφους-συναδέρφους που έδωσαν βροντερό παρόν αψηφώντας όλα όσα συνεβάλαν για να κάνουν τη βραδιά δύσκολη...

      Διαγραφή
    3. Και για να συμπληρώσω το πρώτο μου σχόλιο... Αυτοί που όταν ξεμένουν από πολιτικά επιχειρήματα, καταφεύγουν στη γνωστή λάσπη ότι το ΠΑΜΕ είναι συστημικό και δεν τρώει ποτέ δακρυγόνα, ήταν οι ίδιοι που αφενός φρόντισαν να τα φέρουν πάνω μας και αφετέρου τους κάναμε χώρο για να μπουν στην πορεία μας και συγκεκριμένα μπλοκ με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας έμειναν πιο πίσω από το υπόλοιπο ΠΑΜΕ για να φύγουν με ασφάλεια από το Σύνταγμα και κάτι ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάτι Δεν Πληρώνω και άλλοι αριστεροχαρούμενοι... Αυτό κύριοι είναι οργάνωση και πειθαρχεία, όπως μόνο ένας λενινιστής θα μπορούσε να επιδείξει.

      Διαγραφή
  2. μπραβο ρε σφια στην Αθηνα, σε σας εκει χτυπα η καρδια της Εργατικης Ταξης, ωρα να ακουστει πολυ πιο δυνατα και να σκεπασει τα τυμπανα πολεμου των αστων εναντιον του λαου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "χαρηκαν" γιατι βγαλαμε τον τρομο απο τα ματια τους, πριν φτασουμε ηταν ενα τσουρμο που απλα στεκοτανε εκει περιμενοντας την επομενη επιθεση για να φυγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PAIDIA DEN 3ERW AN EIDATE THN ATAXTH TOPOTHETHSH TOY ANTARSYA KAI LOIPVN GKROUPUSKOULWN PISW APO TO P.A.ME GIA NA THN KANOUN ME ELAFRA PHDHMATAKIA MOLIS XTYPHSOUN TA MAT. DIKAIA PETAXTHKE ENAS HLIKIWMENOS SYNTROFOS APO TO PAME KAI FWNAZE,,,''MHN KIOTEYETE MWRE...EDW EFTASE H BRWMA. TA KANARE PANWSASS...EIMASTE EDW EMEIS TWRA!!!MHN KIOTEYETE!'' ARE ATHANATH SOFIA TOU LAOUMAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.....ΕΝΩ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ....''ΤΟΤΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΑΚ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ''
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΥΡΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.