11 Νοεμβρίου 2012

Ομιλία του Θανάση Παφίλη για τη κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού 2013



10 σχόλια:

  1. ετσι δεν μπορουν να μιλαν ολα τα στελεχη του κκε?
    τωρα που μαλλον θα αλλαξουμε γραμματεα χρειαζόμαστε καποιον που να μιλαει απλα που να μπορει να εμπνέει. Οχι μονο για να γινει κομμουνιστης απλα να θελησει να ακουσει τι στο διαολο λεει αυτο το κομμα.

    Μακαρι το κομμα να το καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακουσες την ομιλια αλλων προχθες?Συγνωμη αλλα δεν εχεις δικιο, ολοι ηταν εξαιρετικοι, και η ομιλια της Αλεκας καταπληκτικη και επιθετικη.

      Διαγραφή
  2. επιτέλους μία ομιλία με κατανόηση από όλους για όλους, επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περιεχόμενο και ο τρόπος της ομιλίας δεν ήταν τίποτα άλλο από αυτά που καθημερινά λένε τα στελέχη του ΚΚΕ, ο "Ριζοσπάστης" και η ΚΟΜΕΠ...Αυτό, για να μην εμφανίζονται κάποια πράγματα καινούρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ ρε ανωνυμε δεν βαριεσαι καθε μερα τα ιδια;
    παρτε το χαμπαρι γραμματεα θα εκλεξουμε οποιον γουσταρουμε και αν γουσταρουμε θα εκλεγουμε την αλεκα και οταν ερθει το πληρωμα του χρονου θα την βαλσαμωσουμε σαν τον ελσιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς γίνετε να μην καταλαβαίνει ο κόσμος αυτή την απλή γλώσσα και να θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της καταστροφής του...
    αυτό μου είπε ο δεκαεξάχρονος γιός μου αφού ακούσαμε μαζί τον Παφίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σχολιάζουμε ….
    Ακούμε ….
    http://www.facebook.com/christos.sioulas.7/posts/437867076275389?notif_t=like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολίασες όμως … Δεν αντέχει το χεράκι σου … Αν δεν γράψει την χαζομάρα σου ...

      Διαγραφή
  7. εχουν αντανακλαστικα ομως τα οπορτουνια... αυτο τους το αναγνωριζω... με το που αναρτηθει ενα βιντεο αμεσως να πεταξουν την παπαρια τους περι αλλαγης γραμματεα, δηλαδη περι αλλαγης πολιτικης του ΚΚΕ!
    Ρε δε θα σας περασει και σας εχει παρει χαμπαρι και πολυς κοσμος πλεον.
    Συνεχιστε ετσι, μας βγαζετε απο τον κοπο να αποκαλυπτουμε το ρολο σας, το κανετε απο μονοι σας! "θελει η που...να να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και για να τους αποκαλυπτουμε σιγα σιγα....
    πολλα απο τα πιο αντικομμουνιστικα βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube (χαρακτηριστικα ειναι αυτα που σχετιζονται με την επιθεση στη μεγαλειωδη συγκεντρωση του ΠΑΜΕ, καθως και αλλα που λενε πως το ΚΚΕ χρηματοδοτειται απο την CIA!!!),ειναι κατασκευασματα του GianTakos. Και που ειναι το ουσιωδες θα πει κανεις σε αυτο?
    Το πολυ απλο , οτι ο εν λογω κυριος, ειναι Ο Παναγιώτης Ροδάκης, υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην περιφέρεια Αττικής και μέλος της Νεολαίας του ΣΥΝ.
    Εκτος απο τα καταπτυστα και τελειως φτιαχτα βιντεο που ανεβαζει διαρκως, τρολαρει σε οποιοδηποτε σχολιο και βιντεο με τον χυδαιοτερο τροπο κατα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
    Αξιος συνεργατης ασφαλιτων, φασιστοειδων και μπαχαλοαναρχοχαρουμενων και ορκισμενος εχθρος του ταξικου κινηματος δλδ ο "κυριος" υποψηφιος του ΣΦΥΡΙΖΑ!
    Οσο το ταξικο κινημα δειχνει το δρομο και ανεβαινει η επιρροη του.ενω οι συμβιβασμενοι εριστεροχαρουμενοι αποκαλυπτονται, τοσο θα σκυλιαζουν τετοιοι "κυριοι" και θα ξεσπαθωνουν ολο και πιο χυδαια!
    Να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι συντροφοι. Κυριως με τη δραση μας στα σωματια μας, το συνδικατο μας, τη γειτονια μας, αλλα και μεσα στο χαος του διαδυκτιου.

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.