12 Ιουνίου 2012

Η προεκλογική εκστρατεία της ΧΑ

Αυτή είναι η προεκλογική εκστρατεία της ΧΑ. Εκστρατεία μίσους και φόβου που τις περισσότερες φορές καταλήγει με ανθρώπους να χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο. Βέβαια για την ΧΑ οι μετανάστες δεν είναι άνθρωποι. Ούτε τα παιδιά τους.

Θυμήθηκα τώρα το εμετικό προεκλογικό τους σποτάκι, αυτό με το ειδυλλιακό τοπίο με τα παιδάκια που παίζουν και τα πουλάκια που κελαηδούν. Θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό της ιδεολογίας τους και της δράσης τους, αν είχε μερικά διαμελισμένα πτώματα διάσπαρτα στο background. Για την ΧΑ παιδάκια είναι μόνο αυτά που έχουν το απαραίτητο pedigree-πιστοποιητικό. Τα υπόλοιπα δεν είναι παιδάκια. Παιδική ηλικία είναι αυτό που σου συμβαίνει αν ο μπαμπάς και η μαμά σου είναι Έλληνες.

Το ίδιο και με την ασθένεια.

Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών. Ένας σοβαρά τραυματίας
Νέα επίθεση κατά μεταναστών σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα της Τρίτης στα όρια Κερατσίνι – Πέραμα. Σύμφωνα με την καταγγελία στο tvxs.gr από κάτοικο της περιοχής που έστειλε και τις φωτογραφίες, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μονοκατοικία όπου ζουν πέντε Αιγύπτιοι ψαράδες, προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν εξ’ αυτών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, περίπου 20 μέλη της οργάνωσης, με δέκα μηχανάκια κατευθύνθηκαν στο σπίτι, στο οποίο προκάλεσαν ζημιές.
Η συνέχεια στο λινκ.

Δείτε και τι δηλώνει πρωτοπαλίκαρο της ΧΑ για τους μετανάστες που θα πετάξει από τα νοσοκομεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς (το βιντεο από το γλομπινγκ)



2 σχόλια:

  1. Ελληνα η ΧΑ σε καλει ΟΧΙ για να παλεψεις για ενα δημοσιο ΔΩΡΕΑΝ συστημα παιδειας, ενα δημοσιο ΔΩΡΕΑΝ συστημα υγειας....αλλα να πεταξεις στο δρομο τον μεταναστη που εχει αναγκη νοσηλειας και το παιδι του.
    Γιατι ΑΥΤΟΙ ειναι το προβλημα.

    Λογικη μεσου φασιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίθεση με τραυματία σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

    Πριν λίγη ώρα άγνωστοι επιτέθηκαν στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και τραυμάτισαν τον υπεύθυνο του περιπτέρου.
    Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.


    http://www.alfavita.gr/artro.php?id=66265

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.