18 Ιουνίου 2012

Μαύρο Μετεκλογικό Χιούμορ

Από το 2310net


# Το γεγονός ότι ο λαός ψήφισε Σαμαρά μπορεί μόνο να εκληφθεί ως απόδειξη ότι ακόμα και αυτές τις δύσκολες για τη χώρα στιγμές, δεν χάνουμε το χιούμορ μας… 

# Τα συγχαρητήρια του στον τρόφιμο της SIEMENS, τον εκπρόσωπο του σάπιου διεφθαρμένου συστήματος, στον πολιτικό που παραδόθηκε στην Μέρκελ, σε αυτόν που εκβίασε και τρομοκράτησε τον ελληνικό λαό, σε αυτόν που παρέδωσε την χώρα στους δανειστές, στον πρωθυπουργό που θέλει η διαπλοκή, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σκορπώντας ρίγη επαναστατικής συγκίνησης στους πρώην κομμουνισταράδες αριστερούς, μεταμοντέρνους και αναρχικούς που τάχθηκαν στη μάχη της ανόρθωσης της σοσιαλδημοκρατίας! Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός! 

# Το ΚΚΕ έχασε τη μισή του δύναμη και φυσικά φταίει το ίδιο και όχι αυτοί που δεν το ψήφισαν. Ξαφνικά γεμίσαμε ενδιαφερόμενους για το ΚΚΕ. Συνήθως είναι άνθρωποι που το μισούν, το σιχαίνονται ή το αντιπαθούν, άνθρωποι για τους οποίους το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Αυτοί που δεν το έχουν ψηφίσει ποτέ το κατηγορούν γιατί δεν το ψηφίζει ο κόσμος! 

# Ξέχασα, έπρεπε να είχε καταργηθεί το ΚΚΕ, να είχε αφομοιωθεί από το ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει κυβέρνηση! Μαζί με το ΚΚΕ θα έπρεπε να καταργηθεί και ολόκληρη η κοσμοθεωρία του, οποιαδήποτε αναφορά σε τάξεις και ταξική πάλη, στο όνομα μιας κυβερνητικής πλειοψηφίας! Άλλωστε τώρα οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο ε; 


# Και άντε το ΚΚΕ έχασε γιατί η ηγεσία του δεν τα λέει καλά, έχει απομονωθεί, δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της. Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα κόμματα της κομμουνιστικής αριστεράς;  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για παράδειγμα έπεσε στο 0,33% από το 1,2% του Μάη, ενώ το ΚΚΕ μ-λ «κόπηκε» στη μέση. Έχουν κι αυτοί προβλήματα απομόνωσης και κακές ηγεσίες; Μήπως πρέπει να ζητήσουν κι αυτοί συγγνώμη από τον λαό που δεν έβγαλαν πρωθυπουργό τον Τσίπρα; 

#  Ο «Χαρίζω Χρέη» πήρε συνολικά μία ψήφο! Ούτε η γυναίκα σου ρε φίλε; Ούτε τα αδέρφια σου δεν σε ψήφισαν; Τέτοια αποτυχία είχαμε να δούμε από τότε που η Ντόρα είχε δικό της κόμμα. 

# Η Χρυσή Αυγή έχασε περίπου 10.000 ψήφους όμως κράτησε τα ποσοστά της. Το συμπέρασμα είναι απλό, ας μην το πολυπαιδεύουμε: Η κοινωνία μας έχει εκφασιστεί και αυτός ο εκφασισμός ολοκληρώνεται και θα κορυφωθεί και σε κεντρικό, πολιτικό επίπεδο. Τέρμα τα λόγια και οι αναλύσεις. 

# Πολλοί παραξενεύτηκαν όταν στη δήλωση Σαμαρά δεν ακούστηκε η λέξη επαναδιαπραγμάτευση. Εγώ πάλι παραξενεύτηκα που ο Σαμαράς μιλάει αγγλικά! 

# Πάντως το γεγονός ότι ένας πρόεδρος ενός κόμματος που έχει 129 έδρες κάνει δηλώσεις ως βέβαιος πρωθυπουργός χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες βουλευτικές έδρες, δείχνει ακριβώς ότι οι εκλογές είναι μια ωραία μέρα συνήθως ηλιόλουστη, αλλά καμία σχέση δεν έχουν με την συμμετοχή του λαού στις πολιτικές αποφάσεις! 

# Ένα καλό έχει αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα: Δεν θα μας ξαναπασχολήσει ο Τζήμερος! 

# Ο καλός κύριος Φώτης επιτέλους θα κυβερνήσει! Το γεγονός ότι θα κυβερνήσει με αυτούς που κατά τον ίδιο είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση της Ελλάδας είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο «πασόκος» είναι! Μυρίζει την εξουσία όπως οι λέαινες τα θηράματά τους.   

# Όπως ακριβώς το αυθεντικό ΠΑΣΟΚ. Βγαίνει ο Μπένι και θέτει ως όρο την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Η θέση αυτή, η συμμετοχή με όρους σε κάποια κυβέρνηση δηλαδή, κράτησε περίπου 14 δευτερόλεπτα, πριν την μαζέψουν και διαρρεύσουν ότι θα συμμετέχουν σε κάθε κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή!  Άλλωστε ΠΑΣΟΚ και εξουσία είναι έννοιες αλληλένδετες και ανεξάρτητες εκλογικών ποσοστών! 

#  Πάντως από τα πάνελ τέτοιες μέρες βγαίνουν σημαντικά πολιτικά συμπεράσματα. Αυτό που εγώ κατάλαβα από αυτές τις εκλογές είναι ότι «οι πολίτες ψήφισαν». 

# Επίσης απορώ με αυτούς τους παπαρολόγους δήθεν αναλυτές που μαθαίνουν μια καινούρια έκφραση και την επαναλαμβάνουν τόσες φορές ώστε να τις κάνουν δικές τους και οι πολιτικοί, γιατί είναι τόσο ευφυείς που τους φαίνονται αυτές οι εκφράσεις έξυπνες.  Ακούς δηλαδή: «οι πολίτες μας έδωσαν εντολή για συνεργασία» και τρελαίνεσαι! Μιλάμε για την μεγαλύτερη διαστρέβλωση εκλογικού αποτελέσματος, για τον βιασμό της ψήφου του λαού! Οι πολίτες απλά σας αποδοκίμασαν όλους! Θα κυβερνήσετε μόνο και μόνο γιατί η δημοκρατία σας δεν είναι και πολύ δημοκρατική! 

# Χάθηκε για πάντα ο Νέστορας της πολιτικής, ο άνθρωπος που έκανε τον φασισμό μόδα και την μαλακία τρόπο ζωής! Ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης μπορεί πλέον απαλλαγμένος από το βάρος της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων να αποσυρθεί στο Τηλεάστυ και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να λέει non-stop μαλακίες! 

# Οι εκλογές τελείωσαν, ώρα να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό! Ήρθε και το καλοκαιράκι και πρέπει να αρχίσουμε τις ζωντανές συνδέσεις με τη Μύκονο να δούμε ποιοι διάσημοι επέλεξαν και φέτος το νησί των ανέμων για να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης. 

# Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι μήπως με τόσες παρουσίες του Μαλέλη σε πολιτικές συζητήσεις αλλάξουν τα κόζια και δούμε την Πετρούλα να παρουσιάζει τις προϋποθέσεις του κυρ-Φώτη για συμμετοχή στην κυβέρνηση. 

# Με καθυστέρηση 40 ημερών έρχεται η κυβέρνηση που όλοι περιμέναμε. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα έχει καμιά δεκαπενταριά παραπάνω έδρες από ότι το Μάιο. Αυτή είναι άλλωστε η κυβέρνηση που μας αξίζει. Οι δύο γνωστοί υπόδουλοι που υπογράφουν ό,τι τους ζητήσουν αρκεί να μην χάσουν την επαφή τους με την εξουσία, πλαισιωμένοι από έναν Καρατζαφέρη στο πιο αδύνατο και ευγενικό, έναν «μικρομέγαλο» που θέλει να καθίσει στα μεγάλα σαλόνια, ένα κόμμα που θα αφομοιωθεί όπως και αυτό του Καρατζαφέρη. 

# Ο ελληνικός λαός μίλησε. Μερικές φορές καλύτερα να μασας….

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.