18 Ιουνίου 2012

«Ο ελληνικός λαός απεφάνθη, ένα γενναίο τμήμα του, εκφασισμένο, έκανε ναζιστική επιλογή»

Δηλώσεις Λιάνας Κανέλλη  

Το ΚΚΕ είναι ορθόψυχον κόμμα, δεν αλλάζει τις θέσεις του και δεν μετακινείται με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα. 
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι υπήρξε συμπίεση του ΚΚΕ λόγω της υπαγόρευσης για συμμαχία και πρόσθεσε ότι οι πολίτες επένδυσαν σε μια ελπίδα που όμως κρύβει πολλές αυταπάτες.

Η υποψήφια βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος παρατήρησε επίσης πως «έχουμε συνολικά μια στροφή στη συντήρηση» και τέλος, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής σημείωσε: «Ο ελληνικός λαός απεφάνθη, ένα γενναίο τμήμα του, εκφασισμένο, έκανε ναζιστική επιλογή», σύμφωνα με τo Αθηναϊκό Πρακτορείο.

1 σχόλιο:

  1. Εκφασισμένο τμήμα του Ελληνικού λαού . . . Αυτό είναι η κεντρική διατύπωση που εκφράζει έναν λαό εξαθλιωμένο, επαίτη στις κοινωνικές του εκδηλώσεις και ερμαφρόδιτο. Τα ΜΜΕ έκαναν τέλεια τη δουλειά τους, γιατί εκεί επωάζεται το αυγό του φιδιού. Το κουτσομπολιό και ο λαϊκισμός τους έχουν μετατρέψει την κοινωνία σε ένα απέραντο καφενείο. Δυστυχώς οι περισσότεροι είμαστε μέλη του καφενείου, χωρίς αιδώ λόγω ημιμάθειας και απαίδευτοι, εγωιστές με παρεξηγημένο ιστορικό γίγνεσθαι και με κλειστή την ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.