1 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ: «Μαγειρεύει» τα στοιχεία το ΕΣΡ



Επανέρχεται το ΚΚΕ στις καταγγελίες του για «μαγείρεμα» των στοιχείων σχετικά με την προβολή των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΚΕ κατηγορεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Ειδικότερα, υποστηρίζει ότι το ΕΣΡ «στην προσπάθειά του...
να απαντήσει στις καταγγελίες του ΚΚΕ εκτίθεται ακόμα περισσότερο» και προσθέτει πως «το μαγείρεμα των στοιχείων είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να κρυφτεί, όπως και ότι η εικόνα προβολής των κομμάτων που έδωσε είναι ψευδής».«Η παραβίαση ακόμα και της προβολής με βάση τα ποσοστά των κομμάτων, ήταν και είναι κραυγαλέα σε βάρος του ΚΚΕ», επιμένει και προκαλεί το ΕΣΡ να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, αφενός, για τον χρόνο προβολής των θέσεων και της δραστηριότητας των κομμάτων στα δελτία ειδήσεων και ειδικά στα κεντρικά, αφετέρου, για το πόσοι είναι οι καλεσμένοι εκπρόσωποι των κομμάτων στις συζητήσεις της πρωινής, μεσημεριανής, βραδινής ζώνης και στα δελτία ειδήσεων.

2 σχόλια:

  1. Στο ίδιο τραπέζι χρυσαυγίτες με κομμουνιστές του ΚΚΕ, και αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ για λίγα ψηφαλάκια Ντροπή!Τι άλλο θα δούμε στην Τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί βρε υπερεπαναστάτη μου ?

      Ποιά είναι η πολιτική διαφορά μεταξύ χρυσαυγίτη και νεοδημοκράτη ή πασόκου βουλευτή ? Εκτός δηλαδή απο την κόμμωση και το "άγριο" βλέμμα ...

      Και δεύτερον, τι θες να βλέπεις εσύ παιδί μου στα πολιτικά πάνελς, ώστε να μην εξεγείρεσαι με το επίπεδο της σημερινής τηλεόρασης ?

      Αστική προπαγάνδα σε όλες τις εκδοχές χωρίς κομμουνιστική απάντηση ? Εαν ήμουν καχύποπτος, θα έλεγα πως έχεις παρόμοιες βλέψεις με το ίδιο το σύστημα το οποίο με όλους τους δυνατούς τρόπους, προσπαθεί να εξαφανίσει απο τα πανελς την φωνή του ΚΚΕ.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.