12 Ιανουαρίου 2013

11-01-2013 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΟΝ 902.GR

9 σχόλια:

  1. Αγαπώ, τιμώ και σέβομαι την Αλέκα για την τιτάνια προσπάθειά της να κρατήσει το Κόμμα όρθιο στην πιο δύσκολη περίοδο της Ιστορίας του. Ανεξάρτητα από αυτό, θεωρώ ότι ο Θανάσης Παφίλης συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού ΓΓ: εκλαϊκευτικός, με λόγο συνεκτικό, στοχευμένο, με ευφράδεια, γνήσιο κομουνιστικό λόγο και την επιθετικότητα που απαιτούν οι συζητήσεις στην τηλεοπτική αρένα των αστικών ΜΜΕ. Προβλέπω να τους χαλάει ΠΟΛΥ τη σούπα αν βγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και η Αλεκα το '92 και για αρκετα χρονια "επιθετικη" ηταν, συνεβαλε τα μεγιστα να μεινει το ΚΚΕ ορθιο, και μεχρι προτινος μια χαρα ηταν, τωρα σας "ξυνισε" επειδη ειπε αυτο που θα λεγε καθε στελεχος του Κομματος?Οτι δηλαδη δεν θα κανει κολεγια το ΚΚΕ με διαχειριστες του συστηματος τυπου ΞΥΡΙΖΑ?Μα και αλλος να μπει Γραμματεας μετα το 19ο τα ιδια θα πει, εξαλου οι θεσεις το ξεκαθαριζουν ακομη περισσοτερο το ζητημα, ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, καταλαβατε οψιμοι "φιλοι" μας η οχι?

      Διαγραφή

  2. υπογράφω και εγω την άποψη του ανωνυμου 2:45

    GRIBIANNIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gribiannis, έχω μια απορία. Εσύ γενικά δείχνεις τη διαφωνία σου με την πολιτική του ΚΚΕ. Την θεωρείς σεχταριστική κλπ. Πώς γίνεται να εμφανίζεσαι "λάτρης" του Παφίλη (που παρεμπιπτόντως τα ίδια λέει και η Παπαρήγα και όλα τα στελέχη του ΚΚΕ), αλλά να διαφωνείς κάθετα με αυτά που λέει; Βεβαίως ο καθένας μπορεί να έχει αποψάρα για το Γ.Γ. της Κ.Ε., αλλά και το δούλεμα παραείναι...Μάλλον έχετε ψιλομπερδευτεί με το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ!

      Διαγραφή
  3. σε περιπτωση που αλλαξει ο γραμματεας, θελω να δω τι δικαιολογια θα βρουν ολοι οσοι αρνουνται να συμπορευτουν λογω και καλα της αλεκας.
    βαζω στοιχημα οτι θα ειναι ο κομπος της γραβατας.
    ρε δεν κανετε καμια αλλη δουλια;
    μονο και μονο για να σας την σπασουμε το συνεδριο θα εκλεξει παλι την αλεκα
    :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι εξαιρετικός. Το ακούω πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον πάντα. Νομίζω όμως ότι κάποιες έξυπνες ατάκες ,προτάσεις ,συμπεράσματα,τα επαναλαμβάνει συχνά.Ισως είναι η ιδέα μου γιατί δεν τον χάνω ποτέ απο την άλλη μπορεί αυτός να κάνει συχνές εμφανίσεις. Για γραμματέα ψηφίθζω Παπαδόπουλο Μάκη.Γενικά όμως όποιος και να βγεί τα ίδια δεν θα λένε? Γιατί έχει τόση σημασία το πρόσωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παπαρήγα βέβαια, τι και δεν έχει ακούσει αυτή η γυναίκα,είναι επίσης κατάλληλη μόνον που έχει πρόβλημα υγείας λέγεται? άλλωστε δίπλα τους θα είναι έτσι δεν είναι? γιατί μπορείνα αρχίσω να ανυσηχώ σαν εκείνο τον πράκτορα των Αμερικάνων τον Παπαχελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντροφοι, είναι προφανές ότι ο Θανάσης λέει ό,τι και η Αλέκα. Απλά το πώς λες κάτι έχει μεγάλη σημασία............. Καλό συνέδριο να έχομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.