1 Ιουνίου 2012

O Νίκος Σοφιανός στην ΝΕΤ (31/06/2012)

Δυστυχώς η ΝΕΤ δεν έχει ακόμα ανεβάσει στο διαδίκτυο την χθεσινή βραδυνή προεκλογική εκπομπή "Πέμπτη βράδυ x2", ώστε να παρουσιάσουμε την άριστη πρώτη τοποθέτηση του Νίκου Σοφιανού. Το μόνο που έχουμε μέχρι στιγμής συλλέξει, είναι η δεύτερη τοποθέτηση στην οποία επεξηγεί με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους το ΚΚΕ δεν πρόκειται να στηρίξει ουδεμία κυβέρνηση αστικής διαχείρισης. Προηγείται ο πολιτικός εκβιασμός εκ μέρους του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

8 σχόλια:

  1. Που ανεβάζει η ΝΕΤ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις εκπομπές, γιατί μέχρι τώρα βρίσκω μονάχα αποσπάσματα, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε fly ή εγώ είμαι ντιπ για ντιπ χαζός, ή αυτό που μου δίνεις είναι η κοπτοραπτική τις ΝΕΤ που βρήκα και για την οποία μιλάω.. αυτοί ρε είναι ωραίοι, αποφασίζουν τι είναι άξιο προβολής από τις εκπομπές τους, το ζεσταίνουν στα μικροκύματα και μας το σερβίρουν. Το ενδεχόμενο να ανεβάσουν τις εκπομπές τους ολόκληρες ώστε να μπορώ να δω το απόσπασμα που με ενδιαφέρει δεν παίζει…αυτό δεν είναι κατευθυνόμενη ενημέρωση? Το ποιο χρήσιμο που βρήκα είναι αυτό: http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/4829-Pagwto-kata-ths-cholhsterinhs-02-06-2012.html
    Θα πιάσουν και οι ζέστες, θα περπατήσει…
    Σοβαρά τώρα, εγώ τα έφτυσα, δεν τα κατάφερα, αν κάποιος μπορέσει να βρει και την πρώτη τοποθέτηση έστω , θα το εκτιμούσα ,
    Μη μου δώσει κανένας αυτό : http://www.livemovies.gr/shows/pempth-brady-x2 , ο χρόνος έχει παγώσει στις 17/5 , όχι με δική τους ευθύνη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς μόνο αυτήν την κοπτοραπτική διαθέτουν. Συνήθως τις προεκλογικές εκπομπές τις ανεβάζουν όλες. Η συγκεκριμένη με τον Σοφιανό, ακόμα να ανέβει.

      Σημείωση: Η ημερομηνία αρχειοθέτησης, δεν είναι η ημερομηνία προβολής της εκπομπής όπως λανθασμένα αναγράφει, αλλά η ημερομηνία φόρτωσης του υλικού στην σελίδα.

      Διαγραφή
  3. Α, και μη ξεχάσω, προς κάθε αρμόδιο και μη, πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ένα ανάλογο μηχανάκι και για τις εκπομπές του 902 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και απλό και δύσκολο. Το απλό έγκειται στο τεχνολογικό μέρος, τα μηχανάκια πλέον είναι δυνατά για να γίνεται το encoding πολύ γρήγορα, υπάρχουν τεχνολογίες για να σκριπταριστούν και να γίνονται αυτόματα οι λειτουργίες και να μην χάνεται χρόνος σε ανούσιες διεργασίες.
      Το δύσκολο είναι ότι χρειάζεται άνθρωπος που να ασχοληθεί να το κάνει. Να επιλέξει τί χρειάζεται να ανέβει, να απομονώσει κομμάτια κτλ.. Επίσης, η μεγάλη δυσκολία είναι ότι χρειάζεται χώρος και bandwidth. Για βίντεο 480p και με μέτρια ποιότητα μιλάμε για 1.5-2GB/h. Στις χίλιες ώρες ξεπεράσαμε ήδη έναν κοινό δίσκο. Αν κατεβαίνουν ταυτόχρονα δύο βίντεο, 24 ώρες το 24ωρο, μιλάμε για 2TB εύρους το μήνα. Για Ελλάδα αποκλείεται, δεν υπάρχει κανένας που να δίνει τέτοια πράγματα. Υπόψιν ότι μιλάμε για μέτρια ποιότητα, τα νούμερα μεγεθύνονται όταν μιλάμε γι' αυτό που περιμένεις από τηλεοπτικό σταθμό. Αν ο server βρίσκεται στο εξωτερικό κάτι γίνεται, αλλά εγείρονται άλλα ερωτηματικά, ασφάλειας, διαθεσιμότητας, χρόνων απόκρισης κτλ.. Δεν είναι τόσο εύκολο λοιπόν.

      Διαγραφή
  4. Οκ, σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
    Μετά φταίει το ΚΚΕ που τους κράζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.