7 Ιουνίου 2012

Εκτός ελέγχου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης – Χτύπησε τη Λιάνα Κανέλη και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη Ρενα Δούρου (βιντεο)

Η ΧΑ, σήμερα το πρωί, 7/6/2012, έβαλε τη σφραγίδα της στην υπονόμευση της Δημοκρατίας με τη χυδαία και βίαια επίθεση του «βουλευτή» της Κασσιδιάρη στην Κανέλλη, στην Δούρου και τους άλλους μπροστά στη κάμερα του ΑΝΤ1! Δεν του πάει ντροπή. Όποιες λέξεις και αν βάλουμε θα τις αδικήσουμε.

Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι βγήκε σεργιάνι στην κοινωνία μας. Τώρα δίνει μήνυμα στο σύστημα πώς θα το σώσει και πώς θα λύση τα προβλήματά του. Και αναμένει το μήνυμα – πρόσκληση μόλις τεθεί σε κίνδυνο η εξουσία του κεφαλαίου. Ένας μικρός Χίτλερ στη χώρα μας.

Καιρός να συνειδητοποιήσει ο λαός τον κίνδυνο που τον απειλεί.

Το βράδυ η Κανέλλη μιλάει στο Φάληρο. Ιδού η ευκαιρία για απάντηση από τον λαό.






Η Ειδηση

- Τη σύλληψή του με την διαδικασία του αυτωφόρου ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου
- Όλα έγιναν on camera στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1
- Επιτέθηκε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής και σε άλλους
- Έφυγε σπάζοντας την πόρτα και βρίζοντας τους πάντες
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!
Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της!
Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω κωλόπαιδο» και τον αποκάλεσε «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό» κι εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την είπε «παλιοκουμούνι».
Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη και τον Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε επίσης τον αρχισυντάκτη και άλλους συντελεστές της εκπομπής.
Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου ζήτησε την σύλληψη του κ. Κασιδιάρη με την διαδικασία του αυτωφόρου εντός 48 ωρών.

Πηγη

21 σχόλια:

  1. Όταν είναι πολλοί βαράνε και μαχαιρώνουν μετανάστες
    όταν είναι ενας και δεν μπορει να τα βγαλει περα με διαλογο, τραμπουκιζει και δερνει γυναικες.

    Παντως η Κανελη δεν μασησε
    αντε να μπαινουν σιγα σιγα πισω απο τα καγκελα τα γουρουνια οι φασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Manny παραδιδω μαθηματα αυτοαμυνας....... ταχυρυθμα !!!!

    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ τα όσα είπε μετά:

    http://www.youtube.com/watch?v=KS7Vw3VYryE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι εργατών,
    τάχα μου αντιεξουσιαστές,
    δεν έχουν ουδεμία θέση εδώ.

    Απο την στιγμή που αναπαράγουν την χυδαία φασιστική προπαγάνδα, επιτίθονται σε εργάτες με στόχο να σκοτώσουν, λασπολογούν, χυδαιολογούν το κόμμα και τα σωματεία των εργατών ... η θέση τους βρίσκεται στο πλάι του παρακράτους και των φασιστικών συμμοριών.

    Τελεία και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω απευθύνεται στον κουκουλοφόρο του οποίου σβήστηκε η χυδαία απάντηση.

      Διαγραφή
    2. εγω στο "φιλο" που εσβησες αφιερωνω αυτο. Να δει τα κοινα σημεια της προπαγανδας του με τον Κασιδιαρη. Μπορει και να προβληματιστει. Ποιος ξερε.

      Σε περιπτωση που δεν ακουστει καλα. Ο Κασιδας μιλαει για τα ΚΝΑΤ που ΦΥΛΑΓΑΝ τη βουλη.

      Διαγραφή
    3. http://www.youtube.com/watch?v=j2NgLUa_gCM&feature=youtube_gdata_player

      Διαγραφή
  5. Ουτε σε ξερονήσια ουτε σε φυλακές ποτέ τους δε λυγισανε οι κομμουνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας επανειλημμένα το βίντεο, εξάγω το συμπερασμα πως η αντίδραση με το ποτήρι προς την Δούρου, ήταν προσχεδιασμένο, όχι απο τον ψευτόμαγκα ΚαSSιδιάρη αλλά απο το ίδιο το επιτελείο της Χρυσής Αυγής.

    Αυτό που δεν ήταν προσχεδιασμένο όμως, ήταν ο τραμπουκισμός και το ξύλο απέναντι στην Λιάνα Κανέλη. Αυτό ήταν ξεκάθαρα αποτέλεσμα της διαταραγμένης ψυχοσύνθεσης που εμπεριέχει ο κάθε ενσυνείδητος σκατοκέφαλος ναζιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ... Ο Κασιδιάρης, και συνεπώς η Χ.Α, έστειλε ένα τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα σε όλη τη χώρα. Έστειλε ένα μήνυμα προθέσεων. Και δεν το έστειλε για να δυσφημιστεί αλλά για να διαφημιστεί. Ή καλύτερα, το ότι για κάποιους από μας η πράξη Κασιδιάρη είναι αποτρόπαια και συνιστά δραματική απόδειξη του γιατί η Χ.Α δεν πρέπει να μπει στη Βουλή, για άλλους συνιστά έναν έμπρακτο λόγο να ψηφίσουν την Χ.Α. Σε αυτούς τους άλλους απευθύνθηκε η Χ.Α “κλείνοντας το μάτι” κατά πώς συνηθίζει ο αποκρουστικός Κασιδιάρης, όπως έκανε και όταν κινηματογράφησε την επίσκεψή της στην Χαλυβουργία για να εξευτελίσει το ΚΚΕ και να διασύρει τον αγώνα των Χαλυβουργών (με την βοήθεια πλήθους πρόθυμων βοηθών “εξ αριστεράς”…). Η Χ.Α είναι φορέας μιας θεατρικότητας βασισμένης στο πραγματικό του φασιστικού τρόμου. Η υπόσχεσή της –αυτό ήταν το μήνυμα που μεταδόθηκε παντού μέσω της τηλεόρασης για χάρη της οποίας έδρασε ο Κασιδιάρης– είναι η φυσική εξόντωση των κομμουνιστών. Για όποιον θεωρεί ότι τούτο την καθιστά ακίνδυνη ή αλλόκοτα “μεταμοντέρνα”, ας σκεφτεί πόσο θεατρικό, πόσο ενσυνείδητο για τη δύναμη της μιντιακής εικόνας (και ήχου) ήταν σε όλες του τις εκδηλώσεις το ναζιστικό καθεστώς που πρωτοστάτησε στις πραγματικές μαζικές δολοφονίες εκατομμυρίων κατοίκων της Ευρώπης κατά την περίοδο 1932-1945. Ή πόσο θεατρικός και ενσυνείδητος για την δύναμη των ΜΜΕ ήταν ένας απόλυτα ψυχρός δολοφόνος φασίστας όπως ο Άντερς Μπρέβικ.
    (από εδώ)

    Ξέρουν πολυ καλά ποιος είναι ο εχθρός τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την επίθεση η Κανέλλη είπε πως δε θα κάνει μήνυση, γιατί αυτά πρέπει να τα πολεμάς με πολικά μεσα όχι κουβαλώντας την αστυνομία…

    Ο Κασιδιάρης από την φιδότρυπα που έχει χωθεί για να γλιτώσει από την σύλληψη και το αυτόφωρο είπε πως θα κάνει μήνυση στη Κανέλλη επειδή τον έδειρε…

    Ρε παιδί μου δε ξέρω, αλλά το να καίγεσαι με τις ώρες στ γυμναστήρια, να παίρνεις πανάκριβα αναβολικά και στεροειδή για να φτιάξεις μπράτσα, να τρέχεις για να είσαι fit, να κάνεις πολεμικές τέχνες, να το παίζεις μάχιμος και τελικά να τις αρπάζεις από μια γυναίκα 58 χρονό, είναι τουλάχιστο ασύμφορο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το φίδι τσίμπησε. Επίσημα άνοιξε ο ασκός του αιόλου. Το νου μας όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικα αν κανει κανεις μια διαδυκτιακη βολτα σε μπλογκ και φορουμ θα δει οτι υπαρχει ενα μεγαλο κομματι κοσμου που τσιμπισε απο τα θεατρα του Κασιδιαρη. Μαλλον δεν ηταν τυχαια αντιδραση αλλα προσχεδιασμενη.Αρκετα συμφερον για συστημα ωστε αφενος να εκτρεψει την κουβεντα απο τα προβληματα που εχουμε και αφετερου να δυναμωσει την καπτιστη θεωρια των ακρων. Μετα γηναν συμπλοκες στην παντειο.Εχω την εντυπωση οτι θα παιξουν μια γραμμη οτι η ακυβερνισια φερνει χαος κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπάρχει καμια δικαιολογία ούτε για τους ψηφοφόρους της ΧΑ. Βαρέθηκα να ακούω για παραπλανημένους. Όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα, όλοι θέλουμε ασφάλεια, πολλούς μας έχουν κλέψει, δε δικαιολογεί κανείς τον εγκληματία κάθε είδους. Αλλά δεν αντιδρούμε όλοι όμοια. Κάποιοι θυσιάζονται για το καλό της ανθρωπότητας και κάποιοι θυσιάζουν τον κάθε φουκαρά που βλέπουν μπροστά τους. Κρύβουν τη δική τους αντικοινωνική συμπεριφορά και την ανικανότητα τους πίσω από τη βία. Αιτία ουσιαστική για την άνοδο της ΧΑ είναι οι άνθρωποι που προτιμούν την εύκολη λύση της βίας, από την επίπονη αλλά δημιουργική του λαΐκού κινήματος. Ας αναλάβουμε τις ατομικές μας ευθύνες, ας κάνει και ο λαός τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως ετσι.Αυτο το μισο σχεδον εκατομμυριοπου ψηφησε την ΧΑ δεν προτιμησε την βια που ενδεχωμενος θα ασκουσαν οι χρυσαυγιτες ως λυση.Αυτο που εκαναν στην ουσια ειναι εξηγαγαν την βια που και ιδιοι ειχαν δεχτει μεσο οικονομικων μετρων κτλ.Δεχτηκαν βια απο την αρχουσα ταξη με μορφη μετρων βια απο την κυβερνηση που τους εβριζε αλητες κλεφτες μαλακες κτλ βια απο την αστυνομια με ξυλο παντου αδιακριτως.Αυτην την βια πιστευω πως αντιστοιχησαν στην ΧΑ πιστευοντας οτι ο μιχαλολιακος θα τους την επιστεψει.Αλλα απο δω και μπρος η ΧΑ θα εχει ενα ακροατηριο το οποιο θα μπορει να ζυμωσει κατ οπως θελει.Αυτοι που στιρηξουν ΧΑ απο εδω και περα θα ειναι πιο κοντα σε αυτο που λεμε φασιστοειδες.Και αυτο που με προβληματιζει ειναι η αντιδραση του κοσμου οταν ξεσκεπαστουν οι φρουδες ελπιδες που καλλιεργησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.