18 Ιουνίου 2012

Δήλωση του Θανάση Παφίλη στον Ant1 fm (18/06/2012)

"Είχαμε προβλέψει το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας" είπε στον ΑΝΤ1 97,2 ο Βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ Θ. Παφίλης.

"Καταρχήν εμείς το είχαμε προβλέψει , φυσικά δεν μπορούσαμε να πούμε ότι θα πάρουμε 4,5%, δεν ξέραμε ακριβώς, το είχαμε προβλέψει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ηγεσίας, γιατί αν η πολιτική μας δεν δικαιωνόταν από την πράξη, πολιτική και ηγεσία πάνε μαζί, δεν έχουν διαφορά. Εάν εμείς ας πούμε πχ μπαίναμε σε μια κυβέρνηση, θα ήμασταν η ηγεσία μας, δηλαδή όλοι μας γιατί και εγώ στην ηγεσία είμαι, αν μπαίναμε σε κυβέρνηση θα μας υμνούσαν όλοι, ότι είμαστε οι πιο έξυπνοι, οι πιο καλοί, οι πιο καθαροί που βλέπουμε μακριά κλπ, Αυτό που πειράζει και ενοχλεί, είναι η ύπαρξη, η δράση του ΚΚΕ, το ότι οργανώνει το λαϊκό αγώνα, το ότι λέει την αλήθεια. Εμείς θα χτυπάμε την καμπάνα, ακόμα και όταν ορισμένοι είναι κουφοί".

5 σχόλια:

  1. KKE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. Η ΑΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέρφια μπορεί να βρει κανείς τη στιχομυθία Χιόνη-Δούρου χθες στο MEGA και την ερώτηση για το περιεχόμενο συνομιλίας Τσίπρα-Πρέσβεων G20 ???

    Είναι άκρως αποκαλυπτική. Ήταν στο χθεσινό μετεκλογικό πάνελ του MEGA. Δε θυμάμαι ακριβώς ώρα αλλά ήταν αργούτσικα. Αμέσως μετά έφυγε η Δούρου να πάει στα Προπύλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την ρώτησε τι είπε και κλεισμένων των θυρών ο τσίμπλας με τους δυνατούς.αν δήλωσε ολική υποταγή...και η Δούρου άρχισε τα λυπάμαι γι αυτά π λέτε και ήμουν εκεί και τι είναι αυτά...της λέει μετά να μας πει την αλήθεια αν και στην επίσημη ανακοίνωση του ο Σύριζα εμμέσως δήλωσε υποταγή και φυσικά η Δούρου ουδέν ποτέ απάντησε γιατί ήθελε να πάει στα πανηγύρια της δεύτερης θέσης...

      Διαγραφή
    2. Ναι, το είδα.

      Το βίντεο υπάρχει περίπτωση να βρεθεί?

      Είναι αποκαλυπτικότατο, ειδικά εκεί που περιμένουν όλοι την απάντηση της Δούρου, η Τρέμη με τον Πρετεντέρη κοιτάζονται και ξαφνικά η Δούρου αλλάζει και θέμα και λέει "α! ήρθε ο Δρίτσας" ...

      Διαγραφή
    3. Δεν έχει αναρτηθεί απο το Mega και δυστυχώς δεν το εχουμε βρει καπου αλλου. Όποιος ξέρει ή το βρει, ας το μοιραστεί μαζί μας ...

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.