23 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι βουλευτές του ΛΑΟΣ στην πορεία των αστυνομικών

Ποιός είπε πως οι βουλευτές των αστικών κομμάτων, όπως του ΛΑΟΣ, δεν αγανακτούν ? Βεβαίως και αγανακτούν, και κατεβαίνουν και στους δρόμους αμα λάχει, όπως ακριβώς συνέβη σήμερα με τους Άδωνη Γεωργιάδη και Θανασάκο Πλεύρη, οι οποίοι παρεβρέθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αστυνομικών κατά των μέτρων λιτότητας. Φυσικά όμως η αγανάκτησή τους, δεν στοχεύει την λιτότητα, καθώς για αυτήν δεν είναι απλά υπέρμαχοι, αλλά και υπεύθυνοι, ως προς το πολιτικό κομμάτι ! Τώρα γιατί έγιναν αποδεκτοί στην συγκέντρωση των ενστόλων, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, έχουν άλλους λόγους να αγανακτήσουν, όπως είναι το ΠΑΜΕ και το ταξικό κίνημα που βάζει περίεργες ιδέες στους Έλληνες εργαζόμενους, για παράδειγμα πως η κρίση είναι συστημική, καπιταλιστική και όχι μια κρίση χρέους ή κρίση διαφθοράς όπως διαδίδουν οι ίδιοι, οι μετανάστες και οι αλλοδαποί γενικώς, η (δήθεν) καταπολέμηση των οποίων τους φέρνει την εκλογική τους πελατεία, οι αντιρατσιστικές οργανώσεις της κάτω πλατείας, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, η καθυστέρηση της επιβολής των δημοσιονομικών μέτρων, η οποία βάζει σε κίνδυνο την κερδοφορία των επιχειρήσεων, άρα και την δικιά τους ύπαρξη ως κόμμα, η συναίνεση του Αντώνη στο μεσοπρόθεσμο και η μελλοντική του συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης η δήθεν αντιμεταναστευτική πολιτική του, στοιχεία που υποδαυλίζουν την παρουσία του ΛΑΟΣ στο επόμενο κοινοβούλιο, η Σπίθα της οποίας οι απόψεις είναι ανταγωνιστικά φασίζουσες και μάλιστα με μια ιδιαίτερη αριστερή ένδυση αλα ΕΑΜ, στοιχείο που επίσης θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον του ΛΑΟΣ.

Είναι να μην κατέβουν στους δρόμους, μιας και πέτυχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε διαδήλωση στην οποία δεν θα τους πάρουν με τις πετρες ?

2 σχόλια:

  1. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΡΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.