19 Μαρτίου 2011

Παρον δηλώνουμε στους Paradise Lost

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011- Fuzz Club - Αθήνα
Opening Act: Sorrowful Angels
DOORS OPEN | 19:30
OPENING ACTS on stage | 20:30
PARADISE LOST on stage | 21:45

Οι Paradise Lost δεν χρειάζονται συστάσεις, πόσο μάλλον το Draconian Times, ένα από τα καλύτερα studio albums που γέννησε η metal σκηνή. Ήταν αυτό το album που έφερε τους Paradise Lost αντιμέτωπους με το πλατύ κοινό και με αυτό κέρδισαν τη παγκόσμια αναγνώριση.

Με ήχο μελαγχολικό, το Draconian Times ξεδιπλώνει τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού των Paradise Lost, μέσα από 12 ξεχωριστά “διαμάντια”.


Στο Draconian Times η gothic ατμόσφαιρα πλανάτε παντού και μας υποδέχεται με το “Enchantment”. Στο “Hallowed Land” το πιάνο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και το υπερφυσικό “The Last Time” καταλαμβάνει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Το “Forever Failure” ξεχωρίζει αισθητά με τον δυνατό στίχο και τα συγκλονιστικά κιθαριστικά riffs. “Once Solem” , ένα από τα πιο σκληρά τραγούδια που μας έχουν χαρίσει οι Holmes και Mackintosh. Με το “Shadowkings”, “Elusive Cure” και “Yearn For Change” να έρχονται στο προσκήνιο, οι Paradise Lost μας αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά, με πόση μαεστρία έχουν δέσει τη μελαγχολική και σκοτεινή ατμόσφαιρα με τόσο δυνατό και σκληρό ήχο. Τα όνειρα μας σίγουρα γεμίζουν με εικόνες απόκοσμες στο "Shades Of God" . Ακολουθούν τα αριστουργηματικά “Hands Of Reason” και “See Your Face” με στίχο και μελωδία να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, έρχεται να μας καληνυχτίσει το “Jaded” και να μας αφήσει την πιο γλυκιά πίκρα που έχουμε γευτεί ποτέ.

1 σχόλιο:

  1. redfly,θυμαμαι τι ειχα παθει οταν βγηκε το draconian times..το τραγουδουσα ακομα κ στον υπνο μου!Απο τους αγαπημενους δισκους των 90's,οπως και το one second.Συνεχισα να ακουω,αλλα οι τελευταιοι δισκοι τους δε με εχουν πολυενθουσιασει.
    Ωραια μουσικη αυτο το ατμοσφαιρικο death-gothic!Δε ξερω αν ακουγες και tiamat,anathema,moonspell,theater of tragedy,
    eμενα με εχουν σημαδεψει ολα αυτα!

    ΥΓ Οσον αφορα τον προηγουμενο μας διαλογο,δε διαφωνω οπως μου τα ειπες.Θα ακουσω τη συμβουλη σου κ θα διαβασω οσα περισσοτερα μπορω,χαιρετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.