22 Μαρτίου 2011

Οι πρώτοι επίσημοι νεκροί Λίβυοι άμαχοι ...

Για "ανθρωπιστικούς" λόγους πολυβόλησαν και σκότωσαν "κατά λάθος" έξι Λίβυους αμάχους οι Αμερικανοί κατά την διάρκεια της επιχείρησης CSAR, ανάκτησης του πληρώματος του F-15Ε που έπεσε στην περιοχή της Βεγγάζης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης ένα από τα αμερικανικά ελικόπτερα που διεξήγαγε την έρευνα, σκότωσε με το πολυβόλο του τους 6 Λίβυους χωρικούς την ώρα που υποδέχονταν τα αμερικανικά ελικόπτερα!
 
Την είδηση αυτή μετέδωσε η βρετανική Daily Telegraph, η οποία θεωρείται πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, με το βρετανικό ΓΕΕΘΑ. Προηγουμένως η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία είχε αρνηθεί να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο φόνος 6 αμάχων σε αυτή την περιοχή προκαλεί ερωτήματα από τη στιγμή που εξαρχής δηλώθηκε από επίσημα χείλη πως τους δυο πιλότους τους περιέθαλψαν φιλικά προσκείμενοι αντικαθεστωτικοί οι οποίοι άλλωστε ελέγχουν την περιοχή. 

http://www.defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Τελικά, ο μακαρίτης ο Ροβεσπιέρος θα παραμένει πάντοτε επίκαιρος: "Δημοκρατία! Πόσα εγκλήματα γίνονται στο όνομά σου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.