21 Μαρτίου 2011

Κτηνώδης "ανθρωπισμός"

Αναδημοσίευση από το Αξιοπρέπεια και Αντοχή


   Πώς ακριβώς μετατρέπεται κάποιος μέσα σε ελάχιστες μέρες από «ηγέτης» σε «αιμοσταγής δικτάτορας»; Τί ακριβώς είναι «η συμμαχική προστασία απέναντι στη μαζική σφαγή του εξεγερμένου λιβυκού λαού»; Άραγε όλες τις προηγούμενες δεκαετίες ο Καντάφι δεν ήταν ο τύπος «που συνοδεύεται από γυναίκες σωματοφύλακες» και χαριεντιζόμασταν με την εικόνα δημοσιοκάφροι και τηλεθεατές;
 
Άραγε δεκάδες σφαγές δεν διαπράττονται καθημερινά στη Γάζα, τη Σομαλία, στο Σουδάν, σε διάφορα μέρη του πλανήτη; Εκεί γιατί δεν υπήρξε και δεν υπάρχει «συμμαχική επέμβαση»;;; Και δηλαδή θα ρίξουν οι σύμμαχοι τον διδάκτορα και μετά; Αποχωρούνε ή εγκαθίσταται για ακόμη μία φορά ο… «πετρελαϊκός εκδημοκρατισμός»;;;

Τις απαντήσεις τις διαβάζουμε στον Γ. Δελαστίκ: «Η υποκρισία ΗΠΑ-ΕΕ είναι απύθμενη. Αποφάσισαν να επιτεθούν κατά του Καντάφι δήθεν για να προστατεύσουν τους ένοπλους αντιπάλους του, αλλά την ίδια στιγμή σφυρίζουν αδιάφορα για το γεγονός ότι η Σαουδική Αραβία εισέβαλε με τανκς και στρατό στο Μπαχρέιν και εξοντώνει τους πραγματικά άοπλους διαδηλωτές  που είναι όλοι συγκεντρωμένοι σε μια πλατεία! Οι σκοταδιστές μονάρχες της Σαουδαραβίας και του Μπαχρέιν είναι όργανα των ΗΠΑ, οπότε κανένας δεν εξανίσταται για τη συμπεριφορά τους. Έχουν το ελεύθερο από την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο ή το Παρίσι να σφάζουν με την άνεσή τους τους υπηκόους τους.

Καθεστώς ανδρεικέλων της Δύσης και επομένως και του Ισραήλ επιδιώκουν να εγκαταστήσουν στη Λιβύη οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Στόχος, φυσικά, η λεηλασία των πετρελαίων της. Όπως και αν ξεκίνησαν οι αντικανταφικοί, από τη στιγμή που στην εξουσία θα τους τοποθετήσουν οι ξένοι επιδρομείς εναντίον της πατρίδας τους, αντικειμενικά δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από τυφλά όργανα των ΗΠΑ και των Αγγλογάλλων. Και ο Καντάφι είχε πλήρως συμβιβαστεί την τελευταία δεκαετία με τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους, αλλά φυσικά οι αντικανταφικοί εγκάθετοι θα εξυπηρετήσουν πολύ πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα των ξένων επικυρίαρχων.»
 
Για τις ευρύτερες επιπτώσεις του γενικευμένου πολέμου ο ίδιος δημοσιογράφος σημείωσε: «Θα είναι η τρίτη κατάκτηση και κατοχή μουσουλμανικής χώρας μετά το Αφγανιστάν και το Ιράκ και φυσικά δικαίως θα εκληφθεί ως γενικευμένος πόλεμος της Δύσης εναντίον των Αράβων και του Ισλάμ. Καταστροφικό σενάριο, με τεράστιες συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι θα αποφευχθεί...»
   «Την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης αποφάσισε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Πρόκειται για πολιτική επιλογή εξαιρετικής βαρύτητας που δίνει τέλος στη φιλοαραβική πολιτική της χώρας μας επί έναν σχεδόν αιώνα. Η Ελλάδα με τη Δύση και με το Ισραήλ εναντίον των Αράβων από εδώ και πέρα, λοιπόν. Οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές.
Ο Ερντογάν με τους Άραβες σταθερά και αμετακίνητα. Κατηγορηματικά αντίθετος σε επίθεση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ κατά της Λιβύης, θα κερδίσει και πρόσθετο κύρος στην αραβική κοινή γνώμη. Ήρθαν τα πάνω-κάτω: οι προαιώνιοι εχθροί των Αράβων έγιναν φίλοι τους και εμείς εχθροί των Αράβων!» [Γ. Δελαστίκ]

Σημείωση: Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την ελληνική εξωτερική πολιτική διαχρονικά. Κινείται κάπου ανάμεσα στην "πουτάνα πολυτελείας" και στην "πουτάνα του τζάμπα".

5 σχόλια:

  1. Η πλειοψηφική σε χαρτάκια μερίδα ορίζει το Ηθικό και το Νόμιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο που είδαμε , χιλιάδες νεκρούς από μια φυσική καταστροφή και κανένα νεκρό ή αναμενόμενους νεκρούς , εκτός από τους ηρωικούς εργαζόμενους του σταθμού!!
    άρα λοιπόν πως λες σε έχω ήδη σκοτώσει!!
    Εκατομμύρια οι νεκροί από τροχαία, κάπνισμα, τρόφιμα κλπ και όπλα.
    Δεν σε ακούω να ζητάς να σταματήσουν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα, η παραγωγή του καπνού, των ναρκωτικών ,των όπλων!!
    Μόνο τα πυρηνικά!!
    Γιατί έτσι θάμαστε πάντα εξαρτημένοι από τους άραβες, τον τσάβες , τον Καντάφι, τον αγιατολάχ, τον Πούθτιν και κάθε άλλο παρανοικό ηγέτη που εκβιάζει την Ευρώπη κυρίως , ως την μόνη δημοκρατικά διοικούμενη ήπειρο.
    Εύγε σας άξιοι προπαγανδιστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον αλλού ήθελες να απαντήσεις Ανώνυμε 9.13 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλα απαντησα αξιε προπαγανδιστη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης, όχι μόνο του νοήματος του παραπάνω άρθρου, αλλά και της πραγματικότητας !

    Σε ευχαριστούμε για την απάντηση, αλλά έχει και αλλού παιδικές χαρές για να παίζετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.