18 Μαρτίου 2011

ΠΑΜΕ: Τρίτη 22 Μαρτίου, Πανελλαδική ημέρα δράσης

ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ 2011
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ενάντια στα νέα δεινά που φέρνει η σύνοδος κορυφής της Ε.E. στις 25 Μαρτίου

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τις τοπικές και κλαδικές γραμματείες, τις Ομοσπονδίες και τα ταξικά Συνδικάτα, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, συνολικά τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ εν όψει της συνόδου κορυφής στις 25 Μαρτίου να βρεθούν στους χώρους δουλειάς και κατοικίας και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα για την οργάνωση της πάλης ενάντια στα νέα μέτρα φωτιά που ήδη έχουν συζητηθεί από τις 11 και θα επικυρωθούν στις 25 Μαρτίου. 

Το πολιτικό προσωπικό των πολυεθνικών, των επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων, θα καταλήξουν πως θα διασφαλιστεί η αποπληρωμή των δανείων, πως θα διασφαλιστούν τα κέρδη τους, με ποια μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα. 


Η συζήτηση που ήδη έγινε αφορά την παραπέρα μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης, με μείωση μισθών και συντάξεων, με αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, με χτύπημα των βαρέων και ανθυγιεινών, ιδιωτικοποιήσεις, αύξηση της έμμεσης φορολογίας και αντίστοιχα μείωση των φόρων στο μεγάλο κεφάλαιο και μια σειρά άλλων μέτρων στην υγεία, στην παιδεία, στην πρόνοια, που κάνουν τη ζωή της λαϊκής οικογένειας, κόλαση.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ με σχέδιο να βρεθούν στους χώρους δουλειάς για να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι, οι νέοι, τα λαϊκά στρώματα με συσκέψεις – συγκεντρώσεις και με όλες τις μορφές για τις αποφάσεις της Ε.Ε. γιατί παίρνονται τα μέτρα αυτά, οι συνέπειες και η ανάγκη οργάνωσης και αντεπίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.