9 Απριλίου 2013

Δημιουργία Τμήματος για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά από το ΠΑΜΕ



Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, στερούνται ακόμα και στοιχειώδεις ανάγκες για να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους, αντιμετωπίζουν καθημερινά εκβιαστικά και τρομοκρατικά τηλεφωνήματα από εισπρακτικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία. Βρίσκονται αντιμέτωποι με την προσπάθεια κατασχέσεων.

Το ΠΑΜΕ ενημερώνει τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους ότι μπορούν κάθε Πέμπτη 6-8 στα γραφεία του ΠΑΜΕ να επισκέπτονται νομικούς για ενημέρωση πάνω στα ζητήματα αυτά. Μπορούν ακόμα να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ: 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786.

Πηγή : ΠΑΜΕ

4 σχόλια:

  1. Κατεβάστε αυτήν την ψεύτικη ανάρτηση. Το ΚΚΕ δεν ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα. Τα παραπέμπει όλα στη Δευτέρα παρουσία!!!!

    που είναι κανένας από τον εργατικό αγώνα να αραδιάσει κάτω από αυτο το θέμα καμία περισπούδαστη ανάλυση για το ΚΚΕ που είναι σεχταριστικό, στον κόσμο του κτλ;;;; Αφού έχουν δίκιο τα παιδιά...
    Ασε την ανάρτηση πάνω να φαίνεται!
    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ήταν ειρωνικό το πρώτο σχόλιο για αυτούς που συκοφαντούν το Κόμμα ότι δεν ενδιαφέρεται για το τώρα αλλά ότι τα παραπέμπει όλα στον σοσιαλισμό. Λογικό είναι να παρεξηγήσει κανείς με αυτά και με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα!

      Διαγραφή
    2. εννοείται ότι ήταν ειρωνικό! νομίζω φαίνεται...

      Διαγραφή
  2. Η ΚΟΒ Περιπτέρου Στη Γωνία Μπροστά Από Την Εκκλησία Του Άγιου Φανουρίου διαφωνεί με την πρακτική αυτή του ΠΑΜΕ γιατί δεν θέτει το αίτημα για σοσιαλισμό...
    (μην μας πουν πάλι σεχταριστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.