16 Απριλίου 2013

Έργα και ημέρες των ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΝΕ για το ρόλο των δυνάμεων των ΕΑΑΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στα πανεπιστημια ενώ καλεί τους φοιτητές και σπουδαστές να τους γυρίσουν την πλάτη και στις αυριανές εκλογές να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ. Αναλυτικά αναφέρει:

«Καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Και τα έργα των ΕΑΑΚ- ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι οι φοιτητές και σπουδαστές δεν πρέπει να τους εμπιστεύονται.

Σκέψου: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δυνάμεις του στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, η ΑΡΕΝ, κοροϊδεύουν τους φοιτητές.

  • Η "κατάργηση του μνημονίου" πήγε περίπατο και τη θέση της πήρε η "επαναδιαπραγμάτευση" στα πλαίσια της ΕΕ (όπως αυτή που έγινε στην Κύπρο και έφερε νέο μνημόνιο), τα ταξίδια και οι υποκλίσεις σε Σόιμπλε και Ομπάμα για να πάρει το "χρίσμα".
  • Η "επιστροφή των κομμένων μισθών" έγινε "σταδιακή αποκατάσταση αν και όποτε το επιτρέπει η οικονομία".
  • Η εναντίωση στο νόμο-πλαίσιο και στα Συμβούλια Διοίκησης έγινε συμμετοχή στα Συμβούλια Διοίκησης (Θεοτοκάς, στέλεχος του ΣΥΝ και εκλεγμένος στο Συμβούλιο Διοίκησης του Παντείου, Σταθάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ.α.).
  • Από την υπεράσπιση του ασύλου κατέληξε στην υπογραφή του Παντή, αντιπρύτανη και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για την εισβολή των ΜΑΤ και τις συλλήψεις εργαζομένων στο ΑΠΘ.
  • Η "κατάργηση των κολεγίων" αντικαταστάθηκε από επερωτήσεις στον υπουργό Παιδείας γιατί ...αργεί να αναγνωρίσει τα κολέγια(!!!).
Με αυτούς σφιχταγκαλιάζονται τα ΕΑΑΚ σε όλες τις σχολές! Σκέψου: Τι εξυπηρετεί η στάση των ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ σε μια σειρά σχολές;;;

  • Στη ΣΓΤΚΣ του ΤΕΙ Αθήνας συμπορεύονται με την παράταξη "Ήφαιστος" που φτιάχτηκε από την τμηματική συνέλευση των καθηγητών και στηρίζεται από τους βιομηχάνους του κλάδου τύπου και χάρτου ενάντια στο ΜΑΣ και τον αγωνιστικό σπουδαστικό σύλλογο. Αυτή είναι η ενότητα που χρειαζόμαστε σήμερα; Οι φοιτητές μαζί με τους βιομήχανους;
  • Μπροστά στην απεργία στις 20 Φλεβάρη στους 6 από τους 9 συλλόγους του ΕΜΠκαταψήφισαν την πρόταση του ΜΑΣ για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης μαζί με τις παρατάξεις της κυβέρνησης.
  • Στην ΑΣΠΑΙΤΕ, μαζί με την ΠΑΣΠ, κατηγορούν τον σύλλογο σαν "κομματικό", την στιγμή που οι σπουδαστές μέσα από μαζικές διαδικασίες καθαίρεσαν το ΔΣ που πλειοψηφούσε η ΠΑΣΠ και προχώρησαν ξανά σε εκλογές. Τελικά πρέπει οι σπουδαστές να πετάξουν έξω από τις σχολές τις παρατάξεις της κυβέρνησης ή μήπως όχι;
  • Στις 28 Μάρτη τα ΕΑΑΚ επέλεξαν να είναι η άσχημη παρένθεση, αφού υπονομεύοντας το πανελλαδικό συλλαλητήριο των ΤΕΙ, έκαναν ένα μικρό ξεχωριστό συλλαλητήριο των μελών τους και, μόνο και μόνο για να τους "παίξουν" οι κάμερες, πέσανε πάνω σε άδειες (!) κλούβες.
  • Σε 19 συλλόγους της Αττικής καταψήφισαν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων μαζί με την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ. Από τις παρατάξεις της κυβέρνησης ήταν αναμενόμενο. Όμως τα ΕΑΑΚ και η ΑΡΕΝ γιατί την καταψήφισαν;
  • Στη ΣΕΜΦΕ, τα ΕΑΑΚ απαγόρευσαν(!!!) εκδήλωση της ΚΝΕ με το επιχείρημα ότι "δεν μπορούν κόμματα να κάνουν εκδηλώσεις μέσα στην κατάληψη γιατί τότε μπορεί να έρθει και η Χρυσή Αυγή(!!!)". Τελικά με τέτοιες ενέργειες υπερασπίζονται το άσυλο ή μήπως εφαρμόζουν το νόμο-έκτρωμα της κυβέρνησης; Ποιον αντιγράφουν ταυτίζοντας τους αγωνιστές με τους φασίστες;
Μην τους εμπιστεύεσαι! Θα σε πουλήσουν όπως κάνουν πάντα!

ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΚΣ».


902.gr

43 σχόλια:

  1. o 902 βαζει τη λασπη και η ΚΝΕ τα τουβλα.Ετσι χτιζεται η λαικη συμμαχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενουμε να μας πεις συγκεκριμενα τι δεν αληθευει απο οσα διαβασες....
      Σε περιπτωση που δεν πεις αλλα και να αποδειξεις,ο ΜΟΝΟΣ λασπολογος εισαι ΕΣΥ !!!

      Διαγραφή
    2. κουτσουμπικος γραφειοκρατης16 Απριλίου 2013 στις 7:46 μ.μ.

      στην ΑΣΠΑΙΤΕ στήσατε κομματικο συλλογο και πηρατε 53%!!! ποιες παραταξεις συμμετείχαν;
      οι ΓΣ απο ποτε ψηφίζουν προτασεις νομου;
      ειναι αληθεια οτι εχετε αρχισει να φτιαχνετε ''ταξικους'' συλλόγους μονοι σας;

      Διαγραφή
    3. στην ασπαιτε καθαιρεθηκε το παλιο ΔΣ με αποφαση γενικης συνελευσης και γινανε κανονικα εκλογες, ας ησασταν εκει.
      να μιλανε ολοι για το φοιτητικο κινημα να μιλανε και τα εαακ που δεν θελανε τους φοιτητικους συλογους και την εφεε; βεβαια για να λεμε και του στραβου του δικαιο, θελανε εκλογες, στο ΕΜΠ που μεχρι μια εποχη οποιος πηγαινε να σηκωσει κεφαλι τους στελνανε νοσοκομειο (βλ. μεταλειολογους που παραλιγο να μεινει τυφλος συντροφος) βεβαια πηρανε απαντηση για αυτο (ο παπασπυριδης εχει να πει κατι για την βιβλιοθηκη που αποφασισε να βαλει κολαρο;).
      και για να τελειωνει μια και καλη το παραμυθι, να εγκαλουν για μη συνεργασια και λασπη κτλ κτλ, αυτοι που ευθυνονται για τον κυριακιδη (μηνες στο νοσοκομειο με εγκαυματα) και πολλους συντροφους τραυματιες απο τα "φρικια" στο πολυτεχνειο το 95.
      να υπενθυμισω οτι πολλους συντροφους τους αναγνωρισαν και τους χτυπησαν τα "φρικια" με την ευγενη χορηγια του "κυριου" βελισαρατου που σαν αλλος αρτεμης ματσας εδινε οσους συντροφους ηξερε φατσικα που προσπαθουσαν να φυγουν οταν εσπασε η περιφρουριση που υποτιθεται οτι θα ηταν και αυτοι και οι τσυριζαιοι. ηταν γυρω στους 40 κνιτες με ενα τσιρυζαιο μαζι που δεν προλαβε να φυγει και καμια 400αρια απο τους αλλους
      λοιπον την επομενη φορα που θα αρχισετε την κλαψα να εχετε το νου σας γιατι υπαρχουν και καποιοι που ξερουν τι κανατε οταν νομιζατε οτι σας επαιρνε. και τις κολεγιες με τους πασοκους και ολα.
      οταν σας την πεσανε και σας στην γεωπονικη στις αναιρεσεις ερχοσασταν μεσα στο κλαμα να βγαλουμε ανακοινωση καταδικης.
      μοκο πασοκοι (νυν τσυριζαιοι) μια ζωη γλυφτες.
      αληθεια ο υπεριμπεριαλισμος περασε;;;;;

      Διαγραφή
  2. ειναι κατι απο αυτα ψεμματα;;;;; τπτ.
    για αυτο λοιπον λουφαξε....και το νου σου στα τουβλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ψεμματα δεν ξερω να σου πω αλλα κοιτα αυτο:

      "Στη ΣΕΜΦΕ, τα ΕΑΑΚ απαγόρευσαν(!!!) εκδήλωση της ΚΝΕ με το επιχείρημα ότι "δεν μπορούν κόμματα να κάνουν εκδηλώσεις μέσα στην κατάληψη γιατί τότε μπορεί να έρθει και η Χρυσή Αυγή(!!!)"."

      χωρις να κοιταξω καθολου τι εγινε στη συνελευση της σεμφε, απο το κειμενο φαινεται οτι τα εαακ καναν καταληψη. που σημαινει οτι ειχε γινει συνελευση την οποια ειχαν κερδισει. και κατα συνεπεια το μας ειχε κατεβασει καποιο πλαισιο το οποιο καταψηφιστηκε.

      στο πλαισιο αυτο υπαρχουν δυο ενδεχομενα:

      α. η τοπικη επιτροπη αγωνα προσπαθησε να συνεννοηθει με εκεινους που εκαναν την καταληψη αλλα εκεινοι τους απερριψαν, πραγμα που ηταν προβληματικο και καλως αναφερεται στο κειμενο.

      β. η τοπικη επιτροπη αγωνα εβαλε μια εκδηλωση μεσα και πανω στην καταληψη αγνοωντας την αποφαση του συλλογου οποτε. οποτε τι, λες εσυ?

      [υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθει το κινημα? προφανως. αλλα οταν δημιουργεις ενταση με καποιον και μετα γραφεις, κοιτα ενταση ισως να πρεπει να το σκεφτεις εσυ αυτο.]

      [εδεχεται και να κανω λαθος στην περιγραφη παραπανω. παντως το ιδιο ακριβως εχει γινει αλλου, οχι πολυ παλια]

      jo.

      Διαγραφή
    2. δεν καταλαβα, δλδ αν υπαρχει καταληψη δεν μπορει να κανει εκδηλωση οποιουδηποτε τυπου αλλη νεολαια;;;;(δεν πηγαν και να την σπασουν, εαν εγινε και ετσι και ηταν και σε καταληψη), αλλα η δικαιολογια δεν ηταν οτι εχει καταληψη, ηταν οτι δεν πρεπει να κανει εκδηλωση η ΚΝΕ γιατι θα ερθουν και οι χρυσαυγητες. επιχειρημα του κωλου θα μπορουσε να το χαρακτηρισει καποιος κακεντρεχης.
      επισης μιλαμε για την ιδια οργανωση που αρεσκεται να ερχετε στην ετμα καθε χρονο για την βασιλακοπουλου, αλλα κατεβασε την πλακετα.
      το προβλημα με τα εαακ ηταν παντα οτι η πολιτικη τους γραμμη ηταν επαναστατικη ρητορια στα λογια, τραμπουκισμοι εκει που τους επαιρνε (ακομα θυμαμαι τις περιγραφες συντροφων για τον εαακιτη σε πανσπουδαστικο της εσεε στο τει αθηνας που απλα τον αγριοκοιταξε ο δαπιτης) αλλα πραξεις και υπογραφες πασπιτικες.
      αλλου τα κακαρισματα και αλλου γεναν οι κοτες.
      ας πανε να κανουν τον χειροκροτητη του τσυριζα τωρα και τα πολλα πολλα ας τα αφησουν οταν παρουν κανα υπουργειο στην κυβερνηση της ακροδεξιοαριστεροριζοσπαστικοοικολογικηνοτιαςευρωπης

      Διαγραφή
    3. Ρε μοντεστο και πες στους φοιτητές τους περνάει η επαναστατική γυμναστική τους παίρνει , στα εργατικά κέντρα -σε οσα εχει παρουσια η ανταρσυα- εκεί που βαράνε τα σφυριά της ταξικής πάλης και πέφτουν οι μάσκες κώλος και βρακί είναι με την Πασκε και την αυτόνομη παρέμβαση ...

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    4. Αν και άσχετο και ετεροχρονισμένο άλλα επειδή μας τα χουν κάνει τσουρέκια με την παρουσία στελέχους τους στην χαλυβουργία ( και μπράβο του του ανθρώπου που ήταν πρωτοπόρος στο χωρο εργασιας του) την 1μαη ηταν ουρα της ΓΣΣΕ οχι στη χαλυβουργια.

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    5. αντε και αυτος καλα εκανε, οι υπολοιποι που ηταν; οσες φορες πηγα 2 ερμους εβλεπα που μιλαγαν μονο με αυτον, καθοντουσαν σε μια γωνια και κοιταζαν. που ηταν οι μαζες των επαναστατων φοιτητων των εαακ, της αρας και του ναυτικου της -διπλα ειναι η θαλασσα- οταν την πεφτανε τα ματ;
      αντε ρε παιδια, καντε το εφε σας παλι μπας και ριξετε καμια φοιτητριουλα και αφηστε τα τα αλλα, δεν τα εχετε και σας χαλανε.
      α!! και αφιερωμενο του τυπου απο το μπραφ το σποτακι με τους τζιβατους, λες και εβλεπε σχημα των εαακ τα λεει

      Διαγραφή
    6. modesto,

      το να κανεις καταληψη παντως σημαινει μεσα στα αλλα να παιρνεις και τη διαχειρηση του χωρου. κατα συνεπεια το να κανεις εκδηλωσεις εναντια στις οποιες αποφασεις εκεινου που κανει την καταληψη ειναι (αυτονοητα θα ελεγε καποιος αλλος) σπασιμο της καταληψης. και περα απο αυτο ειναι χοντραδα και προκληση σε τσαμπουκαδες.

      το ιδιο το επιχειρημα που περιγραφεται προφανως δε στεκει (δεδομενου οτι ακομα και αν ερθουν χρυσαυγητες, δεν ειναι σαφες για ποιο λογο το να εχουε και μια εκδηλωση του μας θα ειναι βλαβερο). και για το λογο αυτο, οποιος εχει περασει απο δσ συλλογυ φοιτητων ξερει οτι ολο το κειμενο πρεπει να διαβαστει
      with a pinch of salt που λεν και στο χωριο μου.

      jo.

      Διαγραφή
    7. την καταληψη την κανει η γ.σ. με αποφαση δεν την κανει παραταξη.
      αυτο πρωτη φορα ακουγετε, οτι αν συλλογος κανει καταληψη δεν γινονται εκδηλωσεις μεσα.
      τοτε τον δεκεμβρη του 08 με ποιο δικαιωμα εκανε το ναρ εκδηλωσεις στην νομικη; με ποιο δικαιωμα το ΣΜΤ ηθελε να κανει συνελευση στο πολυτεχνειο εν μεσω καταληψης, με ποιο δικαιωμα σε ενα καρο σχολες που εχει παρθει αποφαση για καταληψη με το πλαισιο της ΠΚΣ κανουν εκδηλωσεις αλλοι;
      ασε τους συνδικαλισμους, πες τους σε κανα 18χρονο πρωτοετη που μπορει να τσιμπησει. σε καταληψεις κανουν παρτυ διαφορες παραταξεις και κομματα.
      αλλου τις δικαιολογιες του κωλου.
      για να μην αρχισω για τις μλκς του τυπου κανουμε παρτυ στον ιδιο χωρο που κανουν και οι αλλοι εκδηλωση και ας μην εχει καταληψη. για παραδειγμα στο τει πειραια με γλεντι της ΠΚΣ κλεισμενο απο καιρο και τα εξυπνοπουλια των εαακ να θελουν να στησουν παρτυ 20 μετρα μακρια.
      βεβαια εκει λυθηκε το θεμα, δεν το ειχαν εκτιμησει καλα οι "πισω απο τα παιδια" και εκαναν την αναγκη φιλοτιμο και πηραν τον μπουλο, αλλα μια ζωη τετοια. οπου νομιζουν οτι τους παιρνει τραμπουκισμοι και συνδικαλιες του κωλου, θυμαμαι και κατι αλλες εποχες που σερνανε ενα πανο με αποφαση γ.σ. και καλα και ηταν 2 χρονια πριν, αλλα οταν βρουν αντιστασταση και καποιον που δεν μασαει....αλεμαο!
      αντε μαθατε να χειροκροτατε τον αλεξη ή ακομα; εσεις δεν θα εχετε και προβληματα με το φωτοσοπ του τσυριζα, δεν εχετε σφυροδρεπανο πουθενα

      Διαγραφή
    8. το οτι την καταληψη την κανει η γσ με ποιο τροπο ειναι σχετικο? εγω δεν ειπα σπασαν την καταληψη των εαακ. του συλλογου την καταληψη θα σπαγαν προφανως. το οτι κανουν εκδηλωσεις αλλοι ειναι επισης ασχετο. εγω δεν ειπα οτι δεν κανουν. ειπα οτι ειτε τις κανουν με την εγκριση/ανοχη αυτων που κανουν καταληψη, η βρισκονται σε αντιπαραθεση με το πλαισιο της καταληψης. και για το μας,

      για το δεκεμβρη του 08 και το σμτ ειναι προφανες οτι προκειται για διαφορετικες περιστασεις. το σμτ δεν εβαζε στη συνελευση αντιπαραθετικο πλαισιο με εκεινους που κανουν την καταληψη. για τις σχολες που εχει καταληψη η πκσ και γινονται εκδηλωσεις αλλων αμφιβαλλω οτι εχεις παραδειγμα.

      [οπως ειπα στην αρχη λεπτομεριες για τη σεμφε δεν ξερω. ενδεχεται τα πραγματα να ειναι αλλιως εκει.]

      τελος, αν δε σου αρεσουν οι συνδικαλισμοι αποφυγε να τους χρησιμοποιεις. αλλα οποιος ξερει αναγνωση καταλαβαινει οτι απο το παραπανω ποστ σου το μεγαλυτερο μερος ειναι συνδικαλισμοι.

      jo.

      Διαγραφή
    9. απο που προκυπτει οτι η εκδηλωση ηθελε να σπασει την καταληψη; τι πινεις; το ποστ μου απανταει στις παπαριες, οποτε αν την θεωρεις συνδικαλιαρικη τοτε μαλλον το προβλημα ειναι στην αρχικη τοποθετηση.
      δεν το μαζευεις αστο.
      εχω τρελα παραδειγματα απο πολυτεχνειο πατρας, απο τει αθηνας κτλ κτλ.
      το θεμα ειναι που οι ΚΝΙΤΕΣ στα πλαισια της κοινης παλης αφηναν τους εακκιτες να το κανουν τεκε και δεν τους πεταγαν με τις κλωτσιες εξω, μαζι με τους μπαφους.
      αν θες παραδειγματα να εισαι ετοιμος να ακουσεις και ονοματα, ποιο πανω ειπα ενα, ενος κοινου χαφιε, θα να πω και αλλα ονοματα για τον ρολο τους στην νομικη τοτε που τα εκαναν ξανα πλακακια και μπηκαν με τσεκουρια στην συνελευση τα "φρικια" και κυνηγαγαν συντροφους;
      τι διαφορα εχει σε μια καταληψη να γινει μια εκδηλωση (με θεμα οχι το σπασιμο της προφανως) και μια συνελευση σωματειου που αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα, τα μελη του σωματειου δεν εχουν καμιασχεση με τις σχολες -ειχαν οσο σπουδαζαν. στην μια περιπτωση την εκδηλωση την κανουν μελη της σχολης, με συγκεκριμενη πολιτικη τοποθετηση το οποιο ειναι που ποναει τελικα, και στην αλλη καποιοι χωρις σχεση μετην σχολη. σιγουρα δεν ειναι το ιδιο, απολυτα σιγουρο

      εκτος βεβαια απο το θεμα της εκδηλωσης
      τιποτα για το πολιτικο του ζητηματος εχεις να πεις; για το ποσο γιουσουφακια της καθε φορα σοσ/τιας ειναι θα πεις κατι;

      Διαγραφή
    10. modesto,

      η διαφορα της εκδηλωσης του μας απο την εκδηλωση του σωματειου ειναι οτι οι διοργανωτες της δευτερης ηρθαν σε συνεννοηση με την καταληψη για να κανουν την εκδηλωση τους.

      ενα παραδειγμα:
      καποια επιτροπη αγωνα προτεινει καταληψη και κερδιζει τη συνελευση της. εγω την αλλη μερα βγαζω αφισες με τιτλο "εκδηλωση στην καταληψη για το ταδε θεμα". ειναι προβληματικη η συμπεριφορα μου? στο λεω ξανα εδω οτι αμφιβαλλω οτι υπαρχει εστω και ενα παραδειγμα στο οποιο αυτο να εχει γινει.

      [το αν καποιοι συναγωνιστες σου με τους οποιους ειχατε κοινα πλαισια παλης καναν ναρκωτικα ειναι θεμα ασχετο με αυτο που συζηταμε.]

      jo.

      Διαγραφή
    11. απλα στην μια περιπτωση (σμτ) η "καταληψη" δεν ειχε προβλημα, με το ΜΑΣ και την ΚΝΕ ειχε, εκει ειναι η ουσια. τα υπολοιπα ειναι του κωλου.
      ετσι και αλλιως η επισημη δικαιολογια δεν ηταν τπτ απο αυτα που λες. ηταν οτι δεν θελουμε την ΚΝΕ γιατι ετσι θα ερθει και χ.α.
      αλλωστε μιλαμε για τους ιδιους που στις πλατειες ελεγαν εξω τα κομματα και τα συνδικατα και οταν πηγαιναν στα σωματεια τους (οπου συμμετεχουν) το επαιζαν επαναστατες της πλατειας. γνωστες οπορτουνιες του χωρου.
      οσο για μπαφους κτλ και τον τυπο που εδινε τους ΚΝΙΤΕΣ το 95 στο πολυτεχνειο (και η αναφορα εγινε για την μομφη της ενοτητας και της λασπης και για ποιο λογο δεν σας γουσταρουμε, την πλακετα της βασιλακοπουλου, το αμιλητο νερο. αντιθετα επιμενεις σε ενα θεμα δευτερο και επισης μουγκα στην στρουγκα και για τις "πολιτικες" πομπες των εαακ.
      να σε ρωτησω και κατι αλλο, το γεγονος με τα μαχαιρωματα στους χ/μ της πατρας και αυτο ειναι λασπη; ετσι για να ξερουμε με ποιους μιλαμε και τι διαφορα εχουν απο τους χ.αυγητες. συγνωμη οχι μαχαιρωματα, κατσαβιδιασματα

      Διαγραφή
    12. στο λεω ξανα, το επιχειρημα οτι δε θελουμε εκδηλωση της κνε γιατι θα ρθει η χα ειναι τοσο παραδοξο που δινει ενα τονο σουρεαλισμου στο κειμενο. και, που στο λεω ξανα, σημαινει οτι οποιος εχει περασει απ'εξω απο το πανεπιστημιο καταλαβαινει οτι τα πραγματα δε γιναν ετσι.

      απο κει και περα, το να προσπαθεις να εκβιασεις αντι-κκεδισμο ειναι φτηνο. επρεπε η κνε να μπορει να κανει εκδηλωση μεσα στην καταληψη, ακομα και αν το παλισιο της για αυτην ειχε απορριφθει(αυτο ετσι γραφεται?)? προφανεστατα. επρεπε να προσπαθησει να παρει εγκριση απο εκεινους που εκαναν την καταληψη? εξισου προφανεστατα. ειναι προβληματικο να βγαζεις εκδηλωσεις για μια καταληψη που την κανουν αλλοι ανθρωποι? (τριτη φορα) προφανεστατα. ειχε λογο το μας να μην το κανει? αυτο θα μας το πεις εσυ.

      (και η περιπτωση αυτη ειναι βεβαια ακριβως ιδια με την πλακετα. εκβιαζεις μια συγκρουση και μετα λες ααα αυτοι συγκρουονται μαζι μου λογω που χουν σφοδρο αντικκεδισμο)

      [για τις πομπες των εαακ ας σου πουν τα εαακ. εγω ειμαι με τα φρικια.]

      jo.




      Διαγραφή
    13. Ναι ρε μοντεστο ψεμματα ειναι!οσο για τη περιφημη πλακετα που τοσα γραφτηκαν ξερεις πολυ καλα τι εγινε αλλα δε σε συμφερει να το λες !το θεμα ειναι ξεκαθαρο παντως αυτο που αγωνιζεσαι να κανεις με φτηνα λαικιστικα επιχειρηματα ειναι διασπαση των φοιτητων!γιαυτο τους μεν τους αποκαλεις φρικια τους δε ατομα που κανουν μπαφο κτλ!στην ουσια απο οταν ειδατε πως χανεται τις συνελευσεις και ο κοσμος σας στηριζε αλλα μαχητικα πλαισια κανατε το ΜΑΣ και αλλοτε δε μπαινατε καν σε συνελευσεις ωστε ο κοσμος που σας στηριζε να ειναι μαντρωμενος!Οσο αυτους που λες φρικια μετα απο καταδιωξεις και ξυλο που τους ριχνατε τα τελευται 20 χρονια τωρα που αρχισαν και σας δερνουν ξαφνικα δε σας αρεσει και πολυ!Σας μαθαμε τοσα χρονια παλια λεγατε η ΕΑΑΚ χρηματοδοτειτε απο τον Λαλιωτη αλλα τιποτα απλα καταντησατε γραφικοι των σχολων που ριχνουν δηλητηριο σε καθε συλλογικη δραση!Αυτο που σου λεει ο jo ισχυει οτι οποιος εχει περασει εξω απο σχολες ξερει οτι αυτα που λες ειναι φτηνος συνδικαλισμος και μονο για πρωτοετα!

      ΚΑΣΤΑ

      Διαγραφή
    14. Ποιος ασχολήθηκε ρε μάγκα με τα φρικιά ? έχετε κάψει το κεφάλι σας, πόσες δολοφονικές ενέργειες έχουνε κάνει το κάψιμο του συντρόφου το 96 στο πολυτεχνείο ύστερα άπω υποδείξει ναριτη ? τα μπουλονια και τα νεράντζια με λεπίδια στα χαυτεία ?τα μάρμαρα οι μολότοφ και ο θάνατος του συντρόφου πέρυσι είναι λίγα από τα ΠΟΛΛΑ που έχουν κάνει τα ''φρικιά'' ενάντια στο οργανωμένο ταξικό κίνημα ? Έχετε φέρει τα εεακ και τα φρικιά την πολιτική αντιπαράθεση στα μέτρα σας με ορούς χουλιγκανισμού.... Αυτά περί ΠΑΣΟΚ και λαλιώτη κλπ κοιτά πως είστε ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ με του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ στο εργατικο κινημα εκει που δεν εχει επαναστατικές γυμναστικες μεσες λυσεις και θεωρειες σταδιων εκει που πρεπει να εισαι η με το κεφαλαιο η με τους εργατες και τα λέμε Α τραβα επισης να δεις ποιου χρηματοδοτούσε η γραματεια νέας γενιας το 80 και το 90 και ξαναμιλάμε και επειδή δεν θέλω να τρολλαρω νομιζω πως ο Μοντεστο το ξέρει καλύτερα

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    15. ποιου πες εσυ που τα ξερεις!
      ΚΑΣΤΑ

      Διαγραφή
    16. Giorgio Lazer,

      η αποψη οτι εσυ και η οργανωση σου ειστε το οργανωμενο ταξικο κινημα ειναι αναμενομενη. η πεποιθηση σου οτι οποιος δεν ανηκει στις δυο κατηγοριες που αναφερθηκαν ειναι οπωσδηποτε σφιχταγγαλιασμενος με οτι σε βολευει καθε φορα ειναι επισης αναμενομενο. το οτι περιγραφεις μια κατασταση οπου το "οργανωμενο ταξικο κινημα" στεκεται ειρηνικα σα μαρτυρας του ιεχωβα και καποιοι αιμοβοροι δολοφονοι του επιτιθενται ταιριαζει πολυ με τα προηγουμενα.

      τι σχεση εχουν αυτα ομως με το αν το κειμενο παραπανω ειναι συνδικαλια και περιεχει διαστρεβλωσεις?

      jo.

      Διαγραφή
    17. Giorgio Lazer
      μια που μιλησες γενικα και αοριστα¨ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ με του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ¨ εγω θα σου μιλησω συγκεκριμενα!
      Το 98 το ΚΚΕ κατεβασε στο Βολο σε συνεργασια με τη ΝΔ δημαρχο(δημαρχος ΚΚΕ-ολο το δημοτικο συμβουλιο ηταν ΝΔ ,στην Καρδιτσα το ιδιο, στην Λαρισα στον Πλατυκαμπο στηριζε τον γνωστο αγροτοσυνδικαλιστη της ΝΔ Κοκκινουλη(δες ριζοσπαστη) και αν θες σου λεω και αλλον δημο που κανατε το ιδιο!Το να συζητας και να λες λοιπον πραγματα για να δημιουργεις εντυπωεσεις οταν υπαρχουν στοιχεια με ΟΝΟΜΑΤΑ αστο δε σε παιρνει!
      ΚΑΣΤΑ

      Διαγραφή
    18. συνεχιζετε να ασχοληστε με πραγματα που δεν εχουν σχεση με την ουσια της αναρτησης αλλα και ετσι σας παιζω.
      ας το παρουμε απο την αρχη. απο το 95 και μετα εχουμε την αγαστη συνεργασια των εαακ με τους βλασοπουλαιους για το αμεσο χτυπημα της ΚΝΕ στην ανασυγκροτηση της με το δολοφονικο χτυπημα της περιφρουρισης του πολυτεχνειου απο τους αφαλιτες και με τα εαακ, με μπροσταρη σε αυτο τον βελισαρατο, σδο αθηνας, ναριτη, να δεινει οσους κνιτες προσπαθουσαν να φυγουν. αποτελεσμα ενας καμενος με πολλους μηνες νοσοκομειο και πολλους αλλους με θλαστικα, σπασιματα κτλ, ενα χρονο μετα στο αμφιθεατρο της νομικης παλι με τα εαακ σε ρολο χαφιε, κανανε τις πλατες για επιθεση σε κνιτες με τσεκουρια!!! σε ολες τις σχολες που τα εαακ ειχαν δυναμη, καθε μερα τραμπουκιζανε πκσαριους οταν προσπαθησαν να στησουν παραταξεις, βλ μεταλειολογοι με συντροφο που πηγε να χασει το ματι του απο το αντρικιο ξυλο 20/1.
      ειχαμε ολο αυτο το διαστημα ομαδες "φρικιων" που σε καθε πορεια πηγαινανε απο στοα σε στοα και προσπαθοντας να μας βρουν μποσικους, ολα αυτα με ασυρματους κινητα κτλ.
      η ΚΝΕ ΠΟΤΕ δεν ενεργησε επιθετικα ακομα και οταν ισως θα επρεπε. το παραδειγμα με τα μπουλονια κτλ στα χαυτεια σε γυναικοπεδα ειναι χαρακτηριστικο.
      για αυτο λοιπον αφηστε τα ψοφια. καποτε υπηρξαν εποχες που στην νομικη και στο πολυτεχνειο πηγαιναν οι εαακιτες απο το χερι τα παιδια του λαμπρου για να δειξουν ποιοι ειναι οι καινουργιοι κνιτες.
      τωρα λοιπον που δεν σας παιρνει αρχισατε την κλαψα
      δεν πειραζει, οσο για την πλακετα δεν εχω τπτ να κρυψω, αντι να το βουλωσετε θελετε να βγειτε και απο πανω, αντι να λετε και ευχαριστω που δεν σας πειραζει κανεις στην ετμα παρολα οσα εχετε κανει

      που σαι καστα....εδω εδω πισω απο τα παιδια και αν δεν ξερεις τι σημαινει ρωτα κανενα αλλο

      Διαγραφή
    19. @καστα δεν θες να το ανοιξουμε αυτο, εκτος απο το οτι ειναι εκτος θεματος, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.
      αντε και θα ξεθαψεις σε λιγο οτι ο τσουκατος ειχε στειλει στον μπουτα τον Σδοε, αστο σου λεω, θα εκτεθειειειεις

      Διαγραφή
    20. modesto,

      δε γραφω για την πλακετα λες εχω πιει το αμιλητο νερο. γραφω λες οτι μιλαω αντι να το βουλωσω. μηπως πρεπει να τσιλαρεις?

      απο κει και περα η ιδεα οτι η κνε ποτε δεν ενεργησε επιθετικα και ολοι οι αλλοι την πεφτουν στους καημενους κνιτες ισως να βολευει το επιχειρημα σου. ειμαι ακομα σιγουρος οτι το πιστευεις οτι ειναι ετσι.

      τι σχεση εχει ομως αυτο? εγω για την καταληψη σου ειπα. δεν ειπες δε θες αυτα τα συνδικαλιαρικα? γιατι επιμενεις να τα κανεις?

      jo.

      Διαγραφή
    21. εστειλε ο τσουκατος στο μπουτα τον ΣΔΟΕ???? ε και ??? ας εκτεθω ρε φιλαρακο δωσε ονοματα να εκττεθω και απαντα γιατι στηριζατε Κοκκινουλη στον πλατυκαμπο και σε αλλους δημους ΝΔμοκρατες!!!!Να εκτεθουν ολοι οσοι εκαναν τετοια συμφωνια δεν εχω κανα θεμα εγω!απλα οταν κανετε τετοιες συμφωνιες με τη ΝΔ γιατι μιλας για αλλους δε καταλαβαινω!!!
      τωρα για τα αλλα μπορω και εγω να σου πω για την αθηνα που δειρατε εαακιτη και για την πατρα που επιτεθηκαν 30 ατομα ΚΝΙΤΕΣ σεναν !!!
      καστα

      Διαγραφή
    22. για τα πολιτικα θα μιλησετε; για το οτι ειστε μια ζωη γιουσουφακια της πασπ και τωρα του τσυριζα, για το οτι δεν ανεβηκατε στην πρεσβεια ακολουθοντας τα καινουργια αφεντικα (χρηματοδοτες;).
      σας πειραξε απο την αρχη η καταληψη γιατι εχετε φαει την τυροπιτα και εχει κολησει στο μυαλο οτι μονο η καταληψη ειναι αγωνας.
      επειδη δεν μιλαμε υποθετικα, η ιστορια εχει γραψει οτι οι εακκιτες δεν ηθελαν την ΚΝΕ σε εκδηλωση γιατι ηταν η ΚΝΕ και βαλανε ως δικαιολογια οτι θα ερθει και η χ.α. ΤΕΛΟΣ.
      απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι για να χρυσωθει το χαπι και οτι και να λες μπενακης βγενακης, ισως με την πολυ επαναληψη να το πιστεψεις και εσυ οτι καλως εγινε.
      οσο για την θεσαλλια -και επειδη απο και κλειεται να γνωριζεις καλυτερα απο μενα, ποτε μα ποτε δεν στηριξαμε κανενα νδτη. ποτε κανενας ΚΚΕς δεν ειπε σε κανενα μελος/φιλο/οπαδο να παει να ψηφισει κανενα αλλο εκτος απο συνδυασμους του ΚΚΕ.
      μαλλον κρινεις εξ ιδιων, οποτε σε συγχωρω.
      πληροφοριακα, οποιος για τον Α ή Β λογο θελει να κατεβει με συνδυασμο που στηριζει το ΚΚΕ βαζει την τζιφρα του σε συγκεκριμενα πραγματα που πιστευει ο συνδυασμος, επομενως δεν μπορει να κανει του κεφαλιου του. οποιος παρολα αυτα το κανει φευγει απο τον συνδυασμο και εχει γινει πολλες φορες.
      και για να μιλαμε με συγκεκριμενα πραγματα πες μου μια αποφαση του δημου καρδιτσας επι δημαρχιας του Τεγου που να ηταν μακρια απο την γραμμη του ΚΚΕ.
      για να μην το ψαχνεις ΚΑΜΙΑ και ο δημος ηταν παντα μπροσταρης στους αγωνες της εργατικης ταξης της αγροτιας.
      αντε γεια και χαιρετισματα στον δελαστικ, μαθατε για το πισω απο τα παιδια;;;;;;

      Διαγραφή
    23. μαν δεν το εγραψε η ιστορια. η ανακοινωση της κνε το εγραψε. και το επιδικο αυτης της συζητησης ειναι οτι η περιγραφη που δινει ειναι απο παραπλανηση ως γκεμπελισμος. αν τωρα για σενα ειναι μπενακης βγενακης μη συμμετεχεις στη συζητηση. αλλα στο πρωτο ποστ εγραψες "πειτε μου τι ειναι ψεμμα" που σημαινει οτι ζητησες να προβληθει καποια αμφισβητηση. αν θεωρουσες απο την αρχη οτι το κειμενο ειναι αυτο που "εχει γραψει η ιστορια" πιο ειναι το νοημα της παρεμβασης σου εδω?

      jo.

      Διαγραφή
  3. ενας ειναι ο εχθροσ ο καπιταλισμοσ ελπιζω καποτε να το καταλαβουν ολοι οι εργατες που λενε η εχουν ταξικη συνειδηση και να υπαρχει κ η αναλογη αντιδραση μεχρι τοτε θα ειμαστε οι φτωχοι συγγενεις........νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε κάστα δεν αφήνεις τις παπαρολογίες???μου υιοθετείς όλες τις μαλακίες του αστικού τύπου και των τσυριζαίων για συνεργασίες σε δήμους κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά (ειδικά στην καρδίτσα το ξεβράκωμα τις εν λόγω "καταγγελίας" είναι ξεκάθαρο) ,ενώ μόλις στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το παράδειγμα της Ικαρίας έβγαζε μάτια???φτάνει πια με τις μαλακίες που σας ταίζουν και αναπαράγεται με τόση ευκολία "αριστεροι" δεξιοί κεντρώοι..αρκεί να είναι αντιΚΚΕ και αμέσως την κοτσάρεται όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρα ο Κοκκινουλης που στηριζε το ΚΚΕ για δημαρχο στον Πλατυκαμπο λΑΡΙΣΑς ΤΟ 1998 και ο Κρομμυδας που στηριζατε για δημαρχο στη Νευροπολη Καρδιτσας παλι το 2002 ειναι μελη του ΚΚΕ????γΙΑΤΙ ΣΤΗ Θεσσαλια για μελη της ΝΔ τους εχουμε ! Για τον Κοκκινουλη ριζοσπαστης εδω
    http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=27/9/1998&id=7981&pageNo=8&direction=1
    Για τον Κρομμυδα ριζοσπαστης εδω
    http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=13/10/2002&id=2803&pageNo=9&direction=1
    Kαι ναι η ικαρια οπως και αυτα τα παραδειγματα βγαζουν ματια ιδιοι ειστε με το ΣΥΡΙΖΑ!
    Ελπιζω τωρα που βλεπετε οτι στηριζατε επισημα ΝΔ να πεσει λιγο η μυτη(δε το ξερατε?)!

    ΚΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. montesto που γνωριζεις απο θεσσαλια γιαυτους τι λες μελη του ΚΚΕ?
      Ε???

      Γιατι κααι αυτα γραφτηκαν στην ιστορια

      ΚΑΣΤΑ

      Διαγραφή
    2. Ρε μάγκα βουλοκέρι έχεις στα μάτια ? Τι δε καταλαβαίνεις όποιος κατεβαίνει με συνδυασμούς του ΚΚΕ υπογράφει και στηρίζει συγκεκριμένα πράγματα αν στη πορεία δεν τα τηρήσει θα πάρει τον πουλοδρομο , άκουσες πουθενά ρε μάστορα οτι σε δημοτικές νομαρχιακές να κατεβαίνουν υποψήφιοι μόνο μελή του ΚΚΕ ? . Καλά για την Ικαρία άστο τρολαρεις και δε το σώζεις , μια ζωή απέναντι μας είστε ξεφτίλες ε ξεφτίλες και για πες μου γιατί έχετε ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ αηδία σε ποιο σωματείο οπού έχετε πλειοψηφία σαν ανταρσυα έχετε πάρει αποφάσεις ως προς τη ριζοσπαστικοποίηση του ? σε ποια απεργία ήσασταν περιφρούρηση σε χώρους δουλείας ? στις μεγάλες μάχες στα λιμάνια την τελευταία 10ετια που ήσασταν ορέ παλικάρια ? και σε μια άλλους χώρους ποια είναι η παρέμβαση σας ? και ναι μαζικό εργατικό κίνημα το ΠΑΜΕ συμβάλει για υπάρχει ξέρω ότι τσούζει άλλα ξυδάκι άντε την πρωτομαγιά πάτε πάλι ουρά της ΓΣΕΕ ...

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή σε έναν ολόκληρο δήμο στηριξατε ψηφοδέλτιο που ο δήμαρχος είναι μέλος της ΝΔ μαζί με όλο το ψηφοδέλτιο του Πλατυκαμπος και Νευρπολη και το θεωρείς φυσιολογικό!οκ τελειώνω τη συζήτηση εδώ κατάλαβα φταίει το ανταρσυα για τα χάλια της αριστεράς(μόνο κάτι δεν είμαι 2 χρόνων για τέτοιες δικαιολογίες)
      ΚΑΣΤΑ

      Διαγραφή
    4. Θέλεις να στα κάνω νια νια για να τα καταλάβεις ? Φυσιολογικό θα ήταν να κατηγορούσες αν συμμετείχε και έκανε άλλα από το πλαίσιο που είχε συμφωνήσει έχεις να προσάψεις κάτι στο συνδυασμό ? η θελεις να παίζουμε την κολοκυθιά...

      Διαγραφή
    5. Για το παραπάνω σχόλιο 17 Απριλίου 2013 - 9:43 μ.μ.

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
  6. ελα ενταξει, εχουν συγκεκριμενο πραγμα στο κεφαλι τους. εχει μπει η αντιΚΚΕδιλα μεσα και μετα τους εκανα λοβοτομη. ρε δεν πα να λες εσυ; αφου ετσι τους ειπαν ετσι θα λενε.
    εμεις γιατι εχουν γνωση οι φυλακες οτι λεμε και οτι κανουμε το κανουμε φορα παρτιδα και για να ειμαστε καλυμενοι το βαζουμε και σε χαρτι.
    οποιος θελει να στηριξει παραταξη που ειναι το ΚΚΕ μεσα υπογραφει συγκεκριμενα πραγματα ειτε ειναι στις φοιτητικες ειτε ειναι βουλευτικες.
    εμεις δεν εχουμε ερθει σε συμφωνια ποτε και πουθενα με κανενα υπογεια. οτι συνεργασιες εχουμε κανει ειναι δημοσιες. επαναλαμβανω μην κοιτατε στον καθρεφτη οταν μιλατε για το ΚΚΕ.
    επισης στην Ικαρια στον δευτερο γυρο η ανταρσυα εχοντας να διαλεξει αναμεσα στον υποψηφιο του ΚΚΕ και τον υποψηφιο πασοκ-νδ-συριζα-λαος, ειπε κατα συνηδειση και ουσιαστικα βλεποντας τα αποτελεσματα ψηφισαν το δευτερο.
    αντιθετα για να αποδειξουμε εμεις οτι στον δευτερο γυρο δεν παιρνουμε μερος με κανενα απο τους αστους "αναγκαζομαστε" να ψηφισουμε φανερα για να μην υπαρχουν αμφιβολιες. αν τωρα μας θεωρειτε αστους, τοτε η κουβεντα τελειωνει εδω και μην ξανακουσω για συνεργασιες κτλ. τι τις θελετε με αστους.
    οσο για το τι ειναι και με ποιους ειναι, οταν στελεχος τους αρνηθηκε να ψηφισει ακομα και την δικια τους ανακοινωση για τα γεγονοτα με τον κοτζαριδη ειπε: ενταξει τα παιδια καμια φορα φορανε τις κουκουλες και ξεφευγουν. πες μου εσυ τωρα τι ψυχραιμια ειχε ο συντροφος που το ακουσε που δεν του εβαλε τον μπαφο στον κωλο επιτοπου.
    η δικαιολογια των εαακιτων ηταν αυτη και αν δεν θες να το πιστεψεις προβλημα σου. οι παροπιδες κανουν κακο.
    πρεπει λοιπον να καταλαβεις οτι ολα εχουν τα ορια τους και καπου πρεπει να σταματησεις την αρλουμπαρολογια γιατι εχουμε νευρα και οχι ιστους αραχνης και πραγματικα πολυ μιλησα με τυπους που προεκλογικο συνθημα ειχαν το "χασις χασις και ψηφο στην ασυσ"
    παρτε λοιπον τα παλληκαρια σας που κανουν οπαδικες εκδρομες με κατσαβιδια και μπετοβεργες για να κοπανησουν αλλα μελη των εαακ για μια εδρα στο ΔΣ!!!!!!!! καντε μια βολτα και μετα ξαναελατε να μας πειτε για πολιτισμο, συνεργασιες, λασπη κτλ κτλ.
    ειστε πολυ λιγοι και πραγματικα αστειοι οταν μας εγκαλειτε εσεις για πολιτικη σταση.
    ουτε αριστερα ουτε δεξια ο μονος δρομος ειναι πισω απο τα παιδια.
    και ενα τραγουδακι απο την ιδια μερα.
    τα παλιοπαιδα οι κνιτες με πειραζουνε (δις)
    ολο πισω πισω που φωναζουνε....
    μια φορα πηγα μπροστα και ομως χεστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο για τον καστα
      ξερω μεγα αριστεριστη απο το χωριο κεδρος που οταν πηραν αποφαση να κατεβασουν τα τρακτερ στον δρομο το κατεβασε....απο την αλλη και το πηγε σπιτι του.
      ξερω και αλλον που μας εκανε κυρηγμα οτι δεν ειμαστε επαναστατες κτλ κτλ και κυρηγματα και τωρα λιωνει απο την πρεζα και τα ξυδια (καλο παιδι κατα τα αλλα) ξερω και αλλους που εχουν μισος απυθμενο για το ΚΚΕ, τοσο πολυ που ειναι κωλος και βρακι με οποιονδηποτε ειναι απεναντι στο ΚΚΕ. ξερω και αλλον που οταν ως τσυριζα ο αλαβανος το επαιζε με το αρθρο 16 του ελεγα οτι εχει ψηφισει στην ευρωβουλη την ιδιωτικοποιηση με την περιβοητη 8914 (καλα την θυμαμαι; βαριεμαι να ψαχνω, ειχε και την ανωτατοποιηση μεσα των τει) μου ελεγε οτι ψηφισε τελικα μονο το ενα κομματι του νομου στο αλλο δεν συμφωνει. οπορτουνιες για να μην το πω αλλιως.
      μην με προκαλεις

      Διαγραφή
    2. Έτσι η μπάλα στην εξέδρα
      καστα

      Διαγραφή
    3. χαχαχα άστο είσαι ΟΦΣΑΙΝΤ εδώ και ώρα ...

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    4. modesto,

      δεν ειναι θεμα οτι δε θελω να πιστεψω οτι η δικαιολογια των εαακιτων ηταν αυτη. το θεμα ειναι οτι αυτο δεν ειναι καν δικαιολογια. δεν εχει λογικη συνοχη. και επειδη εχω δει παρομοια περιστατικα ισχυριζομαι οτι δεν εγινε ετσι.

      απο κει και περα, καλο θα ηταν να ηρεμησεις. στο τελευταιο ποστ σου παρουσιαζεις μια αφηγηση για ενα συνολο απο ασυνδετα με αυτο που σου ειπα περσιστατικα και ισχυριζεσαι οτι με εχεις, εχμ, λοβοτομησει. δεν σε τραβηξα σε αυτη τη συζητηση. εσυ την ξεκινησες. αν σε χαλαει, αστο.

      jo.

      Διαγραφή
    5. οπως τα πετατε ετσι θα απανταω, χυμα στο χυμα δεν μπορω να γραφω δοκιμια για καθε τι που θυμαται και χαιρεται ο καθεις.

      καποιος ποιο πανω ελεγε οτι στοις φοιτητικες θα παθουμε πανωλεθρια. μεχρι τωρα δεν βλεπω κατι τετοιο, τουναντιον θα ελεγα. ειναι νωρις ακομα βεβαια και με καθε επιφυλαξη οτι μπορει να τον πιω μεχρι το πρωι, μαλλον δεν φαινεται να εχουμε κηδειες εμεις. η κυβερνωσα (η wannabe ισως) τα εαακ οπου παραδοσιακα εχουν κοσμο τον συγκρατουν με +/- και απο οτι φαινεται, απο την μεγαλη αυξηση των λοιπων πασπιτοδαπιτες παιξαν πολυ με ανεξαρτητα σχηματα

      Διαγραφή
  7. Χεχε μοντεστο κοντογιορτη μέχρι την πρωτομαγιά έχει τρέξιμο και προετοιμασία για να είναι μαζική και να έχει επιτυχία η απεργία άντε να τους δω μέχρι τις 30 ΑΠΡΙΛΗ θα εμφανιστούν πουθενά ? η θα είναι 10.30 1μαιου με τη καφεδιά έτοιμη για περίπατο...

    Giorgio Lazer

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.