16 Απριλίου 2013

Εκλογή του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ

 
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την εκλογή του Πολιτικού Γραφείου και Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου. 
 
Παρατίθεται η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου. 
 
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, σε συνεδρίασή της, εξέλεξε το Πολιτικό Γραφείο το οποίο αποτελείται από 11 μέλη. Υπενθυμίζεται ότι ο Κουτσούμπας Δημήτρης έχει ήδη εκλεγεί ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Η σύνθεση του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ είναι η εξής: 
 
Κουτσούμπας Δημήτρης, Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ
Αβραμόπουλος Κώστας
Αρβανιτάκης Δημήτρης
Γόντικας Δημήτρης
Δημουλάς Τηλέμαχος
Κωνσταντινίδης Θεοδόσης
Μαρίνος Γιώργος
Μπέλλου Ελένη
Παρασκευάς Κώστας
Ράζου Λουίζα
Σοφιανός Νίκος

Συνεδρίασε επίσης η Κεντρική Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (Κ.Ε.Ο.Ε.) η οποία εξέλεξε πρόεδρό της, την Κακουλίδου Χρύσα».  

Πηγή : 902.gr

27 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ
    Αλέκα Παπαρήγα
    Στέφανος Λουκάς

    ΕΝΤΟΣ
    Τηλέμαχος Δημουλάς

    ΣΥΝΟΛΟ 11 αντί 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.ANTIKKEBET.com

    Ανοίγει δρόμο για συνεργασίες η αποχώρηση της Αλέκας από το ΠΓ: 450
    Ρεύμα κόντρα στην απομόνωση του ΚΚΕ από μέσα: 50
    Ψευδεπίγραφη η μη εκλογή της Παπαρήγα στο ΠΓ: 3,25
    Δεν ξέρω τι είναι το ΠΓ: 1,85
    Ευτυχώς που το γράψατε Πολιτικό Γραφείο και όχι ΠΓ και κατάλαβα τι είναι: 1,10
    Χαχα..η Κανέλλη δεν εκλέχτηκε: 1,02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι μέσα έπεσε ο Koψίδης http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%AF%CE%B4%CE%B7
    "Το δίδυμο Παπαρήγα-Γόντικα θα συνεχίσει να καθοδηγεί όπως έκανε μέχρι τώρα τον πανίσχυρο κομματικό μηχανισμό."

    Τελικά οι ΚΚΕδολόγοι θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα ή τουλάχιστον αντικείμενο... δεν γίνεται να πληρώνει ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας κ.α για προβλέψεις που δεν κρατάνε ούτε 24 ώρες... επιχειρηματίες είναι όχι φιλάνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστεις ότι αυτος ο ρουφιάνος, ήταν στενος συνεργατς της Αλεκας, υπευθυνος του γραφειου τυπου

      Καμίλο Μπερνερι

      Διαγραφή
    2. Μιλάς γι' αυτόν που το 2010 καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει Καμίνη;

      Διαγραφή
  4. Ο Στέφανος Λουκάς ήταν στους δεξιούς. Εγω σας τα είχα πει. Καλώς και έφυγε. Φερει ευθυνη άλλωστε για την κατασταση (από πολιτικης αποψης) του Ριζοσπαστη. Η άποψη του Στέφανου ήταν στην λογικη των πολιτικων κρικων ανατροπής. Μη παρασέρνεσθαι από αυτά που έχει γράψει για την αλληλεξαρτηση. Σας εξηγω ότι και τμημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν υπέρ των πολιτικών κρίκων ανατροπής και την ίδια στιγμή (σωστά λέω εγώ) μιλαγε για αλληλεξαρτηση και όχι για εξάρτηση. (Αφηνω αυτους που μιλαγαν για κατοχη στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
    Ποιος θα αναλαβει άραγε τον Ρίζο???? Πρόκειται για κρισιμο πόστο.

    Η Αλέκα λογικο να μην είναι στο ΠΓ, δεν θα ήταν κομψο για τον νέο γραμματέα.
    Το γεγονος ότι μένει ο Σοφιανος, που ειναι στους δεξιους αποτελει πρόβλημα.

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελή ευκαιρία τώρα που είναι εντεκάδα να μας πει ο κολοσσός της Μαρξιστικής σκέψης, η μύγα στον τοίχο (που λένε και οι φίλοι μας οι Βρετανοί) του Περισσού, ο υπέρτατος αναλυτής των εσωκομματικών αναδιατάξεων-συγκρούσεων-ζημώσεων κ.λπ. του ΚΚΕ, Καμίλο Μπερνέρι ποιοι είναι οι Αριστεροί, ποιοι οι Δεξιοί και ποιοι οι Κεντρώοι...
      Θα κάνω μια προσπάθεια, αναγνωρίζοντας πως δεν μπορώ να πλησιάσω ούτε στο ελάχιστο την μεγαλωσύνη της σκέψης του, να δώσω ένα πρώτο σκιαγράφημα:
      1. Τερματοφύλακας: Κουτσούμπας Μήτσος. Επειδή η ομάδα αρχίζει πάντα από τον άσο (και για να είμαστε σίγουροι πως γκολ δεν τρώμε ούτε με αντεπανάσταση)
      2. Αριστερό Μπακ: Αβραμόπουλος Κώστας. Αθόρυβος, με μεγάλη ταχύτητα, από τους πιο αριστερούς της ΚΕ.
      3. Στόπερ Αριστερό: Γόντικας Δημήτρης. Ένα από τους δίδυμους πύργους. Με τέτοια άμυνα βουνό δεν περνάει ο οπορτουνισμός ούτε με Αλεσσάντρο Ντελπιέρο, όχι με γατάκια τύπου Αλεσσάντρο Τσίπρα, Αλαβάνο και CIA.
      4. Στόπερ Δεξί: Δεν έχουμε! Έχουμε όμως δεύτερο αριστερό (μπατάρει η ομάδα) τον έτερο πύργο, Παρασκευά Κώστα. Φανταστείτε τους μόνο δίπλα δίπλα...
      5. Δεξί (ή δεύτερο αριστερό) Μπακ: Ράζου Λουίζα. Μεταγραφή της προηγούμενης περιόδου. Με θητεία στις ακαδημίες, μεγάλο ταλέντο βγαλμένο από τα σπλάχνα της ομάδας.
      6. Αμυντικό Χαφ: Μαρίνος Γιώργος. Ο Μαρκόνης, ταλέντο στην ενδοεπικοινωνία, στο νευραλγικό πόστο σύνδεσης της άμυνας με την επίθεση.
      7. Επιτελικός Μέσος: Αρβανιτάκης Δημήτρης. Ο τέλειος οργανωτής. Στα μεγέθη του Τσάβι, κεντρώος με ροπή προς τα αριστερά, ξέρει να χειρίζεται το τόπι και τα ΜΜΕ.
      8. Επιθετικός Μέσος: Μπέλου Ελένη: Ο νέος Ινιέστα! Πιο κοντή από τον κοντό, με οργανωτικές ικανότητες που θα ζήλευε και ο Μαραντόνα, το μυαλό πίσω από τους προωθημένους!
      9. Σέντερ Φορ: Κωνσταντινίδης Θεοδόσης. Στα χνάρια του Κούδα και του Κούη, ο απόγονος του Χατζηπαναγή, ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο (καλά λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα). Απλά φόβητρο...
      10. Αριστερό Φορ: Τηλέμαχος Δημουλάς. Η ανάδειξη της χρονιάς, από την ακαδημία της ΚΕ. Ο άνθρωπος που έστειλε στον κουβά όλες τις προβλέψεις των ΚΚΕδολόγων. Έχει ήδη δέσει με την ομάδα και ετοιμάζεται για την τελική επίθεση.
      11. Δεξί Φορ (είπαμε, δεύτερο αριστερό): Σοφιανός Νίκος. Αρχηγός για χρόνια στις ακαδημίες, ψημένος στα δύσκολα παιχνίδια (λέγε με 89-91), ο νεαρός ασπρομάλης είναι εγγύηση για την τελική νίκη. Οι αστοί θα μαζέψουν πολλές φορές τη μπάλα από το πλεκτό, ή μια και καλή...

      Προπονητής ο Μάκης Μαΐλης, το μυαλό πίσω από τη σκηνή, ο γίγαντας του πάγκου, ο κέρβερος των αποδυτηρίων και των υπογείων του Περισσού. Έτσι για να χαρεί και ο Καμίλο.

      Πρόεδρο δεν έχουμε. Μπορεί να κάνουμε την Αλέκα επίτημο, έτσι για να γουστάρουμε.

      Λυσάξτε τσαούσες

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
  5. Ο Στεφανος ήταν όπως και ο Μαυρικος από αυτους που γλυκοκοιταγανε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αλαβάνο κλπ

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεοδοσης Κωνσταντινίδης, ούτε κρυο ούτε ζέστη. Ότι πουν οι πολλοί χωρις πολιτική προσωπικότητα

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ράζου, ο Μαρίνος, ο Παρασκευάς, ω μετεμψύχωση του Λένιν εσύ;
      Έλα, κρεμόμαστε από τα χείλη σου...

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
  7. Ο Μαίλης παραείναι αριστερος για να μπει στο ΠΓ του κεντριστικου ΚΚΕ

    Καμίλο Μπερνερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω θα κανω μια πολυ σοβαρη προταση λοιπον.
    οπως οργανωσε το κομμα συνεδριο για τον βαρναλη, για τον μπρεχτ, θα οργανωσουμε συνεδριο για την προσωπικοτητα του τρισμεγιστου καμιλο.
    η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να καλεστουν ολοι οι μεγαλοι επιστημονες της ψυχολογιας και της ψυχιατρικης, ενδοκρινολογοι κτλ και επιτημος ο τσαρλι χαρπερ (απο την σειρε two and half man) που επαιζε τον εαυτο του στην ουσια, να τον βοηθησει να βρει γυναικα γιατι απλα ισως να θελει ξεμπουκωμα το συστημα.
    υ.γ. η μεγαλη ατακα ειναι οτι ο λουκας γλυκοκοιταει αλαβανο και ανταρσυα, η αληθεια ειναι οτι εκει με εκανες και γελασα, αλλα ειναι ντροπη να γελαμε με τον πονο του αλλου. οταν δεν τον βοηθαει καποιον το μυαλο δεν ειναι σωστο να τον κοροιδευουμε και κανω την αυτοκριτικη μου σε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμιλο, επιτελους θα σταματησεις με τις παπαριες σου, συ δεν ελεγες οτι ο Μπογιοπουλος θα εγκαταλειψει το κομμα και θα την κανει για ανταρσυα η δεν ξερω και εγω τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνωμη τωρα, μπορεις να παρεις στα σοβαρα ατομο που ακομα και στην εσπρεσο τον θεωρουν ακραιο κιτρινιστη;
      ο ανθρωπος ειναι προφανες οτι εχει μειωμενο iq, θα του λενε και καμια παπαρια παραπανω οι καθοδηγηταδες του γιατι ξερουν οτι γραφει σε διαφορα μπλογκ, ειναι και χαπατο τα πιστευει ολα και τα γραφει.
      απορω πως δεν εχει γραψει ακομα οτι η αλεκα τα εχει με τον γοντικα (μπορει να το εχει γραψει και να το εχω χασει).
      απλα καποια στιγμη πρεπει να το παρει αποφαση και να κοιταχτει πριν μεγαλωσει πολυ και μετα παει καλια του, κριμα το παιδι

      Διαγραφή
    2. Παιδιά αράξτε το θέμα είναι αυτό ο κεντρισμος η βελόνα εκεί έχει κολλήσει.... Δωσε κεντρισμο στο λαο. καμιλοοοοο στη βιλιριμπα τελειώσαν το τρίψιμο....

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
  10. Οι φράξιες Δημητρίου και Κωνσταντίνου και Ελένης πλειοψηφούν στο ΠΓ με 6 στους 11, περιμένω σχολιασμό Καμίλο γιατί διακρίνω πως το κεντριστικο ΚΚΕ γέρνει επικίνδυνα προς δεξιά.


    Φράξια του Κόκκινου Νικόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε καμιλο, χαλαρωσε λιγακι με τον εαυτο σου!Θα καεις πριν γερασεις.Ο Μαυρικος ( προσωπικός φιλος)δεν εχει παλικαρι μου σχεσεις με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Αντιθετως τρεφει μεγαλη ιδεολογικη και πολιτικη αντιπαραθεση με αυτη την ομαδα.Καλα μην του πεις για ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΙΛΗΣ-ΣΤ. ΛΟΥΚΑΣ-Ν.ΣΟΦΙΑΝΟΣ.- ΜΑΥΡΙΚΟΣ Γ., ΑΝΉΚΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΥΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΄΄ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ΄΄. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,,,,ΔΕΞΙΟΙ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΤ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ....ΕΛΕΟΣ!!!ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ..Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ. ΄΄ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ΄΄
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ......
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα είσαι εσυ αφελής και δεν καταλαβαινες το αυτονοητο, ότι ο Σ. Λούκας φλερταρε με το δεξιο τμημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με Λαφαζανη-ΑΛΑΒΑΝΟ, δεν σου φταιω εγώ.
      Αυτο που πρεπει να καταλαβετε από αυτα δεν είναι τα κουτσομπολια. Το συμπερασμα είναι.
      Στο ΚΚΕ από το 91 και επειτα, επίσης και σημερα παλευουν δύο γραμμες αντίθετες. Η γραμμη διαμορφωνεται ως αποτέλεσμα σύνθεσης αναποφευκτα εδω και χρόνια. Αυτο παρα τις καθαιρεσεις και τις διαγραφες συνεχίζεται και σήμερα. Ο κεντρισμος δεν μπορεί να λυθει με διοικητικα μετρα χωρις να χτυπηθει πρωτα από όλα ιδεολογικα και πολιτικά. Βεβαβιως και οργανωτικη ρήξη. Αλλα για ποιο λόγο πρεπει αυτη να γινει???? Οργανωτικη ρηξη πρέπει να σημαινει ρήξη με τον Σταλινισμο και τον κληρονομημενο από το 80 καθεστωτισμό.


      Καμίλο Μπερνέρι

      Διαγραφή
    2. Ξε(πε)ρνα εσυ τον αριστερισμο σου και ξια μας εμας στο ΚΚΕ για τον "κεντρισμο"

      Διαγραφή
  13. Προς κύριο Καμίλο Μπερνερι
    Παρακαλώ όπως αποστείλατε εκτίμηση για τον συντρ.γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.
    Αν πέσεις μέσα στις προβλέψεις, θα ήθελα πολύ να μάθω τις πηγές σου....
    Άπιστος Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο γραμματεας του ΚΣ της ΚΝΕ μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, ήταν πλακάς, εχει παντρευτεί πρόσφατα και έχει ένα παιδί. Ζει στο Χαιδάρι. Καλό παιδί, όχι πολυ μεγαλο ιδεολογικο επίπεδο, κάνει ότι του πουν. Τώρα που μπήκε στην ΚΕ σίγουρα θα αποκτήσει πιο σταθερή δικιά του άποψη. Γενικά δεν έχω λόγω για έναν νέο ανθρωπο να πω κακή κουβέντα. Επίσης έδωσε την μάχη στην ΚΝΕ πριν καποια χρόνια ενάντια στους δεξιους Πέτσέους.
    Αλλα ας αφησουμε την ΚΝΕ γιατι τα σοβαρα είναι αλλου. Η ΚΝΕ είναι παιδιά και δεν θα κριθεί εκεί το χτύπημα του Σταλινισμού και του κεντρισμού στο ΚΚΕ. Όλα ξεκινάνε από το κόμμα.

    Καμίλο Μπερνέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν θες να μαθεις κάτι άλλο για τον Θόδωρα πες μου

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα έλεγα δηλαδη ότι ο Θοδωρας είναι στέλεχος υπο διαμόρφωση

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο σταλιν ζει και σπερνει εφιαλτες σε οπορτουνιστες και αντεπαναστατες
    καμιλοοοοοοοο το νου σου :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΜΙΛΟ ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,,,,''ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΣΤΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ!!!
    ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ... ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
    ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα μισά ξέρεις βρε Καμίλο....,όχι τίποτε άλλο αλλά στην αρχή ανησύχησα.
    Εν το μεταξύ παραπληροφορείς & τον κόσμο....
    Άπιστος Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.