9 Απριλίου 2013

Η Λιάνα Κανέλλη στην ΝΕΤ (09/04/2013)


22 σχόλια:

  1. Καλά έκανε η Λιάνα και θύμησε κάποια πράγματα ...

    Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως απο οτι ειπε τον Γιαννη (Πρετεντερη)αν και διαφωνει με αυτα που λεει τον εκτιμα!Δε μας ειπε ως τι ως ανθρωπο η ως δημοσιογραφο!
    ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ως βαζελο, ασε ρε μπακουνιν που απο την ουσια αυτων που λεει ψαχνεις να βρεις κατι για να αμολησεις την αποψαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο ολη αυτή τη συζήτηση κόλλησες στο τι είπε για τον Πρετεντέρη?κλαίω!!Μια ζωη όποτε παει να κάνει ουσιαστική κουβέντα το ΚΚΕ πιάνονται όλοι απο μια φράση ή μια λέξη για να πάνε την κουβέντα αλλού.Δεν βαρεθήκατε?Θα συζητήσουμε πολιτικά ποτέ? ή θα μείνουμε μια ζωή στην πολιτική τύπου καφενείου των φιλάθλων?.JACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κλαψε αλλα τον Πρετεντερη η Καννελη τον εκτιμα!
    ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ προβοκάρεις με ανόητο τρόπο.

      Και εγώ θα μπορούσα να πω πως εκτιμώ (δηλαδή αξιολογώ θετικά) τον Πρετεντέρη ως αστό δημοσιογράφο (διότι ως άνθρωπο δεν τον ξέρω), καθώς κάνει πολύ καλά την δουλειά του ως υπερασπιστής της αστικής τάξης και προπαγανδιστής της κυρίαρχης αστικής ιδεολογίας. Ο ίδιος επέλεξε αυτόν τον ρόλο και τον εκτελεί άριστα.

      Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εξάλλου, απο την στιγμή που του σκάνε εκατοντάδες χιλάδες ευρώ για να λέει αυτά που λέει ... την στιγμή που άλλοι το κάνουν τσάμπα, διεκδικώντας μάλιστα τον ρόλο του υπερασπιστή των λαικών συμφερόντων.

      Ως ταξικό αντίπαλο δηλαδή, εσύ τον κρίνεις αρνητικά ? Δεν κάνει καλά την δουλειά του ?

      Διαγραφή
    2. καλά ρε Ανώνυμε Μπακούνιν, αλλά τη συνέχεια δεν την άκουσες;

      Διαγραφή
  6. Αυτο λες να εννοουσε οτι τον εκτιμα οτι κανει καλα τη δουλεια του ως αντιπαλο!
    Δηλαδη λες οτι και τον Παπανφδρεου τον εκτιμας γιατι εκανε καλα τη δουλεια που του ανεθεσαν ως πρωθυπουργο,και τον Κασιδιαρη τον εκτιμας γιατι κανει καλα τη δουλεια του ως φασιστας και πιονι του συστηματος ,στις συζητησεις που εχεις λες οτι ολους αυτους τους εκτιμας?Μαλλον δε ξερεις τι σημαινει η λεξη !

    εκτίμηση η [ektímisi] Ο33 : 1. ο υπολογισμός αξίας υλικής ή ηθικής, ποιότητας, σημασίας, σοβαρότητας κτλ. ενός πράγματος ή μιας κατάστασης, ενός γεγονότος κτλ.: ~ ζημιών. ~ αξίας ακινήτου. || κρίση, γνώμη αξιολογική: Kατά την εκτίμησή μου… 2. καλή, θετική γνώμη για πρόσωπο: Έχω / τρέφω ~ για κπ., τον εκτιμώ, τον σέβομαι.

    Φυσικα και δεν ειναι θεμα πολιτικης αντιπαραθεσης και σε ολα τα αλλα που λεει η Κανελλη μιλαει σωστα απλα δειχνω σε καποιους εδω μεσα οτι δε μπορεις να πιανεσαι απο λεξεις που μπορει να πει καποιος σε καποιον οπνς ειπε ο Γλεζος στον Τραγκα"αντικειμενικο" για να κανεις πολιτικη αντιπαραθεση!

    Αν τωρα εσυ παρολα αυτα καταλαβαινεις οτι το εκτιμω της Κανελλης ηταν η εξηγηση που εδωσες μαλλον ακουμε και καταλαβαινουμε αλλα Ελληνικα!Δηλαδη εσενα το πρωτο πραγμα που σου ειρθε στο μυαλο ειναι οτι το εκτιμω της Κανελλης ηταν ως εχθρο ?Γιατι μετα διευκρινησε οτι παρολο που διαφωνει μαζι του ως αυτα που γραφει?
    Προσωπικα ως ταξικο αντιπαλο τον κρινω αρνητικα παντως!
    Τελοςπαντον δε νομιζω οτι εχει αξια να συνεχιστει η συζητη γιαυτο το λιγο εδω απο μεριας μου το θεμα!
    ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένιωσες την ανάγκη να κοιτάξεις το λεξικό ? Δεν ήξερες τι σημαίνει εκτιμώ ? Στο έβαλα και στην παρένθεση ... εκτιμώ (δηλαδή αξιολογώ θετικά) ... για την περίπτωση που δεν ήξερες τι σημαίνει.

      Τελοσπάντων. Αλλά μιας και πιάσαμε τα ελληνικά, μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για "έξοδος απο την Τρόικα" αλλά όχι έξοδος απο την Ευρωπαική Ενωση ? Διότι τα δικά μου ελληνικά δεν φτάνουν να το εξηγήσουν. Μήπως τα δικά σου ελληνικά, επαρκούν ώστε να βοηθήσουν και εμένα ?

      Διαγραφή
    2. Δεν θελω να σε χαρακτηρισω ρε ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ,πραγματικα αλλα αυτο που λεει η Κανελλη ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που επιχειρεις ατεχνα να εκβιασεις. Αν επιμεινεις κι αλλο μονο ως πολιτικα και ηθικα αγγραματο μπορω να σε χαρακτηρισω και οχι γραμματικα αγραμματο, αφου ανοιξες λεξιλογικα το ζητημα...

      kagemusha

      Διαγραφή
  7. μη τσιμπατε με τον αστειο τυπο...αντι να κουβεντιασουμε σοβαρα καθομαστε να διαβαζουμε τις γελειοτητες του αστειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιποτα μια παπαρια και μιση ειναι αυτο που λεει ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ελπιζω να σε βοηθησαν τα Ελληνικα μου!

    ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην ανησυχείς ρε μπακούνιν εδώ μέσα δεν έχεις καταλάβει ότι άν κάνεις κάποια κριτική σου κολλάνε την ταμπέλα του συριζαίου? κάπου πρέπει να ξεσπάσει κανείς..το σύριζα είναι ο στόχος τώρα ίσως κάνουνε και προπόνηση ως αντιπολίτευση σε μια μελλοντική άν γίνει κυβέρνηση σύριζα..μόνο και μόνο απο το ψευδώνυμο μπακούνιν δεν έπρεπε η ερώτηση να παει προς το σύριζα.. τάσσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελα ρε τασσαρε πεστα αγορι μου ετσι ειναι.
    12 1/2 λεπτα βιντεο και απο ολα οσα ειπωθηκαν εκει στο μονο που ειχε να κανει κριτικη ο(σακος του μποξ του μαρξιστων) μπακουνιν, ειναι οτι η κανελη ειπε οτι εκτιμα τον πρετεντερη.
    αυτη ειναι κριτικη οχι αστεια δλδ, αμεσως πηγα βιβλιοθηκη ανοιξα ολα τα search engines του internet μπας και μπορεσω να απαντησω. ασε ρε

    οσο για την ταμπελα, ας μην κωλοτριβονται με τον τσυριζα απο εκδηλωσεις μεχρι πορειες πολυτεχνειου για να μην μενει η ρετσινια (θελει η #%#@$% να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει).
    αντε περαστικα και ξυδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ξυδάκι σε μένα?? δεν σε πιάνω εκτός και πάει αλλού..εγώ δεν βλέπω κάποιο λόγο να πιω ξυδάκι εκτός και μου το πείς εσυ..μπορεί να με πέρασες και για συριζαίο .. και καταρχή συγγνώμη και προς μπακούνιν έτσι άσχετο.. αντί να βλέπουνε μερικοί την ουσία κάθονται και ασχολούνται με τις φιλοφρονήσεις π κάνουνε μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι?αυτό πάντα γίνεται εκτός ελαχίστων περιπτώσεων..δλδ τί πρέπει να πει στον πρετεντέρη ΄΄αντε και γ@@΄΄?? πολύ ρηχά αυτά..αλλά και η απάντηση ότι μπορεί να τον εκτιμά ως αντίπαλο ντάξει τώρα είπαμε..μπορούσες να πεις κάτι άλλο ή να μην ασχοληθείς καν με το θέμα. το όλο πρόβλημα είναι ότι τον εκτιμά? καταρχήν οι πανελίστες τόσα χρόνια γνωρίζονται μπορεί να χουνε πάει για κανα καφέ :P τασσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια κουβεντα. Εγω παντως αυτο που βγαζω ως συμπερασμα ειναι οτι ολοι σας συμφωνειτε με τη κανελη και απλα προσπαθητε να βρειτε τα σημεια της συζητησης που αν τα βελτιωσει θα πιασει το τελειο. Μπραβο συντροφοι, μπραβο μπακουνιν. Αν θες μπορουμε να ψαξουμε και το επομενο βιντεακι, δε μπορει κατι θα βρουμε.
      νκ

      Διαγραφή
  12. όχι περιμένετε μερικοί να μπει η κανέλλη μέσα στο μέγκα με κανα πολυβόλο κι να πει ζήτω η επανάσταση, κάτω το σύστημα και να αρχίσει να πυροβολεί! τασσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε συ τασσος αν τα σχολια πο εχουν υπογραφη δικια σου των 3:58, 10:58, 12:47 ειναι οντως δικα σου να σε ρωτησω κατι; οταν παιζεις μονος σου ταβλι, αλλαζεις εσυ θεση ή γυρνας το ταβλι;
    εκτος και αν ειναι καποιο ειδος χιουμορ που εγω δεν πιανω οποτε παω πασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που λέμε τριχασμένη προσωπικότητα!
      Δεν μας έφταναν τα Troll, ήρθε και το Gollum... Τα Orcs (Χρυσαυγήτες) λείπουνε και τον ξαναγυρίζουμε τον Άρχοντα...
      Κλαίω με την ατάκα για το τάβλι!!!

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
  14. χαχαχαχαχα ρησπεκτ modesto!!!
    JACK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και μένα μάρεσε η ατάκα για το τάβλι αλλά τί σχέση έχει αυτό με την ώρα? πρέπει να μπαίνω σερί δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε να το κανουμε 50ρακια. τα σχολια που εχουν γραφτει εκεινες τις ωρες φαινονται να ειναι απο τον ιδιο χρηστη (ιδια υπογραφη) αλλα εγω καταλαβαινω οτι ειναι τουλαχιστον αντιφατικα μεταξυ τους, εκτος και αν ειναι το πρωτο καποιο ειδος χιουμορ ή ειρωνειας που εγω δεν καταλαβαινω
    αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.