16 Ιανουαρίου 2015

Γ. Γκιόκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εμποδίσει τη φωνή του ΚΚΕ


Με άθλιες συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Κ. Πουλάκη, μέλους της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπου του στη διακομματική επιτροπή, προσπαθεί να εμποδίσει την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 22 Γενάρη. Ο Κ. Πουλάκης με δήλωσή του κατηγορεί το ΚΚΕ για «ανίερες συμμαχίες», επειδή έγινε δεκτή από τη διακομματική επιτροπή η απόφασή του να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα την Πέμπτη, μέρα που -κατά τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- «παραδοσιακά εδώ και 40 χρόνια ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Γκιόκας, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και εκπρόσωπος του ΚΚΕ, στη διακομματική επιτροπή τονίζει:

«Στα όρια της πολιτικής αλητείας έφτασε πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, μια βδομάδα πριν τις εκλογές. Με συκοφαντικές και γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθεί να εμποδίσει την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 22 Γενάρη, που εδώ και μέρες έχει ανακοινωθεί. Το πρόσχημα, ότι η Πέμπτη εθιμοτυπικά δίνεται για συγκεντρώσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, δεν πείθει ούτε τα μικρά παιδιά.


Το ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και σε προηγούμενες εκλογικές μάχες πραγματοποίησε συγκέντρωση την Πέμπτη, χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από κάποιο άλλο κόμμα.

Επίσης, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενες εκλογές, πραγματοποίησε συγκέντρωση την Πέμπτη, χωρίς να είναι τότε αξιωματική αντιπολίτευση. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται το έθιμο όποτε τον συμφέρει.

Άλλωστε οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν πραγματοποιούνται ούτε στο ίδιο, ούτε καν σε κοντινό μέρος. Το ΚΚΕ έχει ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει τη συγκέντρωσή του στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Τι φοβάται επομένως ο ΣΥΡΙΖΑ;
 
Ο λαός βγάζει συμπεράσματα και ιδιαίτερα ο αριστερός, προοδευτικός κόσμος. Αν ένα κόμμα καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους όταν είναι στην αντιπολίτευση, μπορεί κανείς να σκεφτεί τι θα κάνει αν γίνει κυβέρνηση. Αλλά είπαμε, τσίπα δεν υπάρχει.
 
Καλούμε το λαό της Αττικής να πάρει μαζικά μέρος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα την Πέμπτη 22 Γενάρη στις 19.00, δίνοντας απάντηση σε όλους όσους επιχειρούν να εμποδίσουν τη φωνή του ΚΚΕ». 
 
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.