12 Ιανουαρίου 2015

Βούλιαξε το ΣΕΦ! Χιλιάδες κόσμος στη μεγάλη συγκέντρωση για τα 96χρονα του ΚΚΕ- Φωτογραφικο αφιερωμα

«ΚΚΕ δυνατό για το λαό». Αυτό το σύνθημα αντήχησε από άκρη σε άκρη στο ΣΕΦ στην πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για τα 96 χρόνια του Κόμματος, στην οποία μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες πλημμύρισαν το Στάδιο στέλνοντας μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ, για δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση την επόμενη μέρα. Στο ΣΕΦ συναντήθηκαν η γενιά της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ με τη γενιά των νέων κομμουνιστών που παλεύουν για το σοσιαλισμό. Στις 6.30 μ.μ. μπήκαν στο Στάδιο οι Κνίτες και οι Κνίτισσες με τις κόκκινες σημαίες. Ο κόσμος χειροκροτεί και το ΣΕΦ αντηχεί από τα συνθήματα: «ΚΚΕ ισχυρό, η ελπίδα είναι εδώ», «ΚΚΕ δυνατό στη Βουλή και στο λαό», «Ψηφίζω, δυναμώνω το ΚΚΕ παντού δύναμη και ελπίδα είναι του λαού».

Η επιτυχία της συγκέντρωσης είχε φανεί από νωρίς το απόγευμα όταν αυτοκίνητα και πούλμαν γεμάτα κόσμο γέμισαν τους δρόμους γύρω από το Στάδιο ενώ από τα τρένα του Ηλεκτρικού κατέφθαναν ανθρώπινα ποτάμια.

Τα γιγαντοπανό που στόλιζαν το χώρο έστελναν το μήνυμα: «Ο Σοσιαλισμός είναι αναγκαίος και επίκαιρος», «Έξοδος από την κρίση με πρωταγωνιστή το λαό. Να πληρώσουν τα μονοπώλια», «Απέρριψε τους εκβιασμούς και τα ψέματα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά μάτωσε ο λαός για ΕΕ - πλουτοκρατία», «ΚΚΕ 100 χρόνια με το λαό για το Σοσιαλισμό - Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος. Γ. Ρίτσος».


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνδικαλιστές από την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία και οι πρεσβευτές της Κούβας, Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνεζ, της Βενεζουέλας, Φαρίντ Φερνάντεζ, της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπασί, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες από τις πρεσβείες του Βιετνάμ και της Κίνας. Επίσης ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, γιος του Προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, οι  δήμαρχοι Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Καισαριανής και άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών.  
Στην ομιλία του στην εκδήλωση στο ΣΕΦ για τα 96 χρόνια του ΚΚΕ και τις εκλογές, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων τόνισε:

Διαβαστε ολη την ομιλια εδω

902































3 σχόλια:

  1. Ωραιο το πανηγυρακι,μονο που στο συνεδριο του Συριζα ειχε διπλασιο κοσμο,ακομη και οι σκαλες ηταν γεματες,οχι μονο οι καρεκλες..και το κεντρο γεματο κοσμο .για να μην πω οτι καμια 800ρια περιμεναν να μπουνε ενω η ομιλια ειχε αρχισει πολυ ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλακακο να συγκρινεις ομοια πραγματα! εκτος απο την χωρητικοτητα των κερκιδων στο καρναβαλι που λετε συνεδριο οι καρεκλες στην αρενα ηταν αρεα αρεα και στο σεφ ο κοσμος στην αρενα ηταν με συγκεντρωση, να στο πω απλα οσο κοσμο ειχε ολο το καρναβαλι σας ηταν στην αρενα του σεφ.
      οχι οτι θα ειμαστε ποιο ψηλα στις εκλογες, αλλα δειχνει την διαφορα των κομματων.
      δειχνει και την ποιοτητα των κομματων. ή μηπως με τις τελευταιες μεταγραφες σας την λετε πιοτητα αλλα σημιτη;;;;;
      αντε στην τρυπα σου τωρα!
      Υ.Γ. αν κανετε συγκεντρωση την πεμπτη στην ομονοια την εξεδρα του αντρεα......συγνωμη του αλεξη μην την κατεβασετε απο την πλατεια και την πατε παλι μεσα στην αθηνας μπας και δειξετε λιγο κοσμο!
      ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  2. Κλειστο γυμναστηριο Tae Kwon Do (Φαληρο): μεγιστη χωρητικοτητα 8.536
    Σ.Ε.Φ. μεγιστη χωρητικοτητα 14.776
    Μη συγκρινεις την **** με τη βουρτσα.
    Inspector

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.