7 Ιανουαρίου 2015

Οταν οι μάσκες πέφτουν...

Οι μάσκες πέφτουν για τους λεγόμενους «άσπονδους φίλους» του ΚΚΕ.
Ο λόγος για τη γνωστή ιστοσελίδα «Εργατικός Αγώνας», που δήθεν έχει βαλθεί να «διορθώσει» το ΚΚΕ γιατί, λέει, έχει στραβώσει η γραμμή του! Τι καλεί το λαό η εν λόγω ιστοσελίδα μπροστά στις εκλογές: «Να ψηφίσει όλες τις αντιευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις, όλα τα αντιευρωπαϊκά κόμματα». Δηλαδή ποιους; Κόμματα τύπου ΕΠΑΜ που προχωρά σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, το «Σχέδιο Β'» του Αλαβάνου, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ποιους ακόμα άραγε; Γιατί ως «αντιευρωπαϊκά κόμματα» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα και ακροδεξιά μορφώματα!

Ετσι, λοιπόν, συλλήβδην, χωρίς κριτήρια για την πολιτική των εμφανιζόμενων υποτίθεται κόντρα στην ΕΕ δυνάμεων, που όμως κινούνται εντός των τειχών του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να συγκαλύψουν το πραγματικό τους κάλεσμα, που είναι ουσιαστικά να μην ψηφιστεί το ΚΚΕ. Σπουδαία υπηρεσία στο λαό και στους εργαζόμενους προσφέρει ο αντιΚΚΕ «Εργατικός Αγώνας», σπέρνοντας σύγχυση για το χαρακτήρα όλων αυτών των δυνάμεων, αποκαλύπτοντας όμως και τον πραγματικό του ρόλο!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικη αναρτηση για ολα αυτα τα Βοθρολυματα του Εργατικου Αγωνα και του καθε Χαφιε. Η δηθεν υποστηρικτες του 15ου συνεδριου που στην πραγματικοτητα ειναι υποστηρικτες του 9ου 1973 με τα Πολιτικα μετωπα και ενδιαμεσα Σταδια εξουσιας που οδηγησανε στην ανοχη του ΠΑΣΟΚ το 1981 το κοινο πορισμα με την ΕΑΡ και την συμμετοχη σε 2 κυβερνησεις μεσα στον καπιταλισμο το 1989. Αντιδρασανε σε καθε αλλαγη μετα το 1991 και το 2012 στησανε την προβοκατσια με το ΑΑΔΜ οταν η αστικη ταξη επαιξε το χαρτι του οπορτουνισμο. Και στο 19ο το παιξανε δηθεν υποστηρικτες του 15ου ενω διαφωνουσανε απο τοτε Πιστεψανε οτι θα λυγιζαμε μπροστα στην σιγουρη απωλεια ψηφων λογο των αυταπατων πριν το 1991 και θα γινομασταν σαν τα μουτρα τους. ο Κοτζιας απο το Ναρ το 1989 βρεθηκε στον συριζα το ιδιο και ο Κοψιδης απο τον γνωστο βοθρο. Να ψηφισουμε λεει αντιευρωπαικες δυναμεις χωρις συνδεση με την λαικη εξουσια δηλαδη κατω απο την σημαια τμηματων της αστικης ταξης με διαφορετικα συμφεροντα. Μιλαμε για την απολυτη αλητεια. Προχωραμε μπροστα με την στρατηγικη μας. Οσο περισσοτερο σκουζουνε τοσο το καλυτερο για το ΚΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.