24 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ΚΚΕ


Πολύ απλά ... γιατί μετά τις 26 του Γενάρη, τελειώνει το παραμυθάκι της προσμονής της "κυβέρνησης της Αριστεράς"(sic) και ξεκινά η άμεση αναδιάταξη του λαού σε επιθετική τροχιά απέναντι στα μονοπώλια.

Για να έχει όμως ο λαός το πάνω χέρι σε αυτήν την διαδικασία, χρειάζεται ισχυρό, ισχυρότατο ΚΚΕ στην Βουλή και ισχυρό, ισχυρότατο ΠΑΜΕ στους εργασιακούς χώρους και τους δρόμους.
Ισχυρό ΚΚΕ στην Βουλή ώστε να βάλει εμπόδια στον "αριστερό" ρεαλισμό της αγοράς και τα "αριστερά" μνημόνια , τα οποία στοχεύουν στην ολοκλήρωση του έργου των "δεξιών"(μνημονίων).
Ισχυρό ΠΑΜΕ στους εργασιακούς χώρους των υγιειών επιχειρηματιών, ώστε να διεκδικήσει και να απαιτήσει μια ζωή, ολόκληρη, και στους δρόμους ώστε να σταθεί απέναντι στα "αριστερά" γκλόμπς και τα "αριστερά" δακρυγόνα, τα οποία ως γνωστόν έχουν την ίδια στόχευση και επίδραση με τα "δεξιά".

7 σχόλια:

  1. Νίκος Λαμπρόπουλος24 Ιανουαρίου 2015 στις 2:02 μ.μ.

    Να που και σε Μέσα που δεν το περιμένεις, βρίσκεις θησαυρούς.Στη δεύτερη φωτό, στα αριστερά, πισω απο αυτον που κρατάει σημαία είναι ο παππούς μου! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ZHTΩ ΤΟ ΚΚΕ.

    http://www.lifo.gr/team/almanak#54837

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=FqdsNPJDgA4&x-yt-ts=1421914687

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://atexnos.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7-%CE%AF%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://atexnos.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84-%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαγκες δε σας βλεπω καλα. Πραγματικα θα ειναι πληγμα για το εργατικο κινημα η μη εισοδος του κκε στη βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες αλεύρι...ο Μπάρμπα-Ιωσήφ σε γυρεύει...

      Διαγραφή
    2. γεμιστε κανα ταξι στις συγκεντρωσεις σας και αφηστε μας εμας! κατα τον μαρτη στις επομενες εκλογες που δεν θα βρισκετε ουτε την ψηφο σας να δω τι θα λετε

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.