22 Ιανουαρίου 2015

Η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα


41 σχόλια:

  1. Σε καιρούς που ο κόσμος, απογοητευμένος, φοβισμένος και απαισιόδοξος, δεν κατεβαίνει στα προεκλογικά πανηγυράκια, ούτε των εξερχομένων, αλλά ούτε και των εισερχόμενων του Μεγάρου Μαξίμου, το ΚΚΕ του 5% πραγματοποιεί τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Redfly πάντα θελουμε να είναι ολο και περισσοτεροι. Προσωπικα, λαμβανοντας υποψη ότι σημερα τα μαγαζια είναι ανοικτα και πολλοι δουλευαν, ότι ο χρονος προετοιμασιας και ενημερωσης ήταν λίγος θεωρώ ότι ήταν τέλεια βραδια. Αν κάνουμε και τη συγκριση με αυτή της ομονοιας του συριζα τότε η σημερινή βραδια ήταν ακόμα καλύτερη.
      νκ

      Διαγραφή
  2. Συνταγμα ειχε αρκετο κοσμο, με καλο κλιμα, αλλα περιμενα κατι παραπανω. Απο Ομονοια υπαρχει εικονα?

    Κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Συνταγμα ειχε τρελο κοσμο,αλλα οφειλουμε να πουμε οτι και οι αλλοι ειχαν πολυ περισσοτερο κοσμο απο τις ευρωεκλογες...Γ.Κ.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου μισοαπογοητευμενε Κοστα.Για δεν πας μονος σου ως την Ομονοια να δεις αν ερχεσαι,μη τα περιμενεις ολα απ τους αλλους.Κι εσυ βρε Γ.Κ.μπορει να οφειλεις εμεις οι αλλοι γιατι?

      Διαγραφή
    3. Γιατι φιλε Πλεμπα ειχανε κοσμο κακως ή καλως...Οχι βεβαια την πλημμυρα του ΚΚΕ αλλα απο την τιβι και απο φωτο φαινεται οτι ειχανε και μαλιστα αρκετο..Δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε μερικα πραγματα...Γ.Κ.

      Διαγραφή
    4. 4 με 5.000 άνθρωποι στην Ομόνοια, σε συγκέντρωση κόμματος του 30-35%, είναι κόσμος ; Δηλαδή τους 150.000-200.000 που συγκέντρωνε το ΠΑΣΟΚ επι Ανδρέα, τους 30 με 40.000 που συγκέντρωσε ο ΓΑΠ το 2009, πως πρέπει δηλαδή να τους αποκαλέσουμε ;

      Ούτε τα μέλη τους δεν κατεβαίνουν, εκτός εαν θέλετε να μου πείτε πως δεν έχουν στην Αθήνα 4-5.000 μέλη !

      Λαϊκος

      Διαγραφή
    5. Έχουμε και λέμε..Αθηνάς γεμάτη μέχρι το δημαρχείο,στη Σταδίου μέχρι και την Μπενάκη και Πειραιώς μέχρι Σωκράτους (και πιο κάτω),ο κόσμος ήταν τόσο πυκνός που προσπαθούσα να ανέβω την Αθηνάς για να βγω πλατεία και με σπρώχνανε μαζί με άλλους προς τα πίσω φωνάζοντας "δεν παει άλλο,είμαστε σαν σαρδέλες"...Πάω να ανέβω από Σταδίου μου λέει ένας "που πας να χωθείς,τρελός είσαι;"..Απο εκεί και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι είχε κόσμο,πιο πολύ απο τον Μάη..Ναι το ΚΚΕ είχε τεράστιο πλήθος,αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το το πολύχρωμο μείγμα(κι ας το κοροϊδεύετε) όλων των ανθρώπων που τον στηρίζουν..καθαρίστριες,εργαζόμενοι ΕΡΤ,σχολικοί φύλακες,εργαζόμενοι coca-cola,υπάλληλοι λαϊκών αγορών,λογιστές κλπ Γειά σας,καλόν αγώνα και καλά αποτελέσματα χωρίς καμία ειρωνία σύντροφοι (γιατί ναι εγώ σας θεωρώ συντρόφους,κι ας μην μας θεωρείτε εσείς) Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    6. Με συγχωρεις αλλα λες ψεμματα. Εγω ανεβηκα σπιτι μου μετα το Συνταγμα απο Μπενακη και μυρωδια δεν πηρα απο τσυριζα. Οριακα μετα την στροφη της Πανεπιστημιου, και αμα. Ειπαμε, ειχατε κοσμο, αλλα μην λεμε και μ@λ@κιες.

      Κοστας

      Διαγραφή
    7. Η συγκεντρωση του συριζα τελειωσε στις 8.40 περιπου...εσυ τι ωρα γυρισες σπιτι γιατι θα μας τρελανεις...ο κοσμος εφτανε στην Μπενακη (αραια) και υπαρχουν φωτογραφιες απο Μπενακη και δειχνει τον κοσμο...και κατι αλλο, το "τσυριζα" το λενε οι χρυσαυγιτες οποτε καλο θα τανε να μην το αναπαραγεις. Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    8. ρε νικος κ. ασε τις εξυπναδες, ενταξει, μεταξυ μας ειμαστε!
      ξερουμε -και ξερετε- πολυ καλα οτι δεν μπορειτε να κινητοποιησετε κοσμο.
      ξερουμε -και ξερετε- οτι ψηφους δεν κερδιζετε ετσι και τους περνετε αλλιως και με αλλους τροπους
      ξερουμε -και ξερετε- οτι ο κοσμος που θα σας ψηφισει, θα σας ψηφισει για να του "λυσετε" τα προβληματα απο τον καναπε.
      ξερουμε -και θα επρεπε να ξερετε- οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ψηφων του ΚΚΕ, ειναι ψηφοι παντως καιρου που θα ειναι εκει σε οτι ζητησει το ΚΚΕ και το κινημα!

      με βαση ολα αυτα λοιπον, παρατα την τρολια για την συγκεντρωση του τσυριζα! αν το ΚΚΕ ειχε με τα γκαλοπ 35% ο κοσμος θα ηταν απο το συνταγμα εως την ομονοια και δεν θα περναγαν 2 χρονια με το κινημα σε υπνο με μια απεργια που την ειπε το ΠΑΜΕ και ακολουθησε αισθμαινοντας η γσεε.
      επειδη λοιπον ο κοσμος (δυστηχως) εχει προσδοκιες απο σας και θα τους απογοητευσετε, ακολουθηστε τις προτροπες σας οταν πηγαινατε στο συνταγμα και βρειτε ελικοπτερο/υποβρυχιο/σουκοι κατι τελος παντων

      Διαγραφή
    9. που το ξερεις οτι το λενε οι χρυσαυγητες; στο ελεγαν στο συνταγμα στις 20/10 οταν σε συνεργασια μας την πεφτατε;;;;;;
      φωτογραφιες του μπιρσιμ;;;;
      την εξεδρα παλι κατω απο την πλατεια την ειχατε; ασε τα σαπια εδω. κρατα τα για πουθενα που μπορει να πιασουν

      Διαγραφή
    10. Το τ ηταν λογω κεκτημενης ταχυτητας στο πληκτρολογιο, μην αγχωνεσαι, και μην υιοθετεις την θεωρια των δυο ακρων, δεν σας παει, ειναι πολυ νεοδημοκρατικο, πασοκικο αν μη χειροτερα!
      Κατα τις 8+15 περασα.
      Το αραια σε σχεση με το σαρδελες απεχει πολυ. Εγω δεν ειδα τιποτα παντως που να παραπεμπει σε οργανωμενη πορεια, γιατι χαλιεσαι τοσο πια?
      Δοσε ενα λινκ για φωτο στην τελικη.

      Κοστας

      Διαγραφή
    11. Εδω η Πειραιώς
      http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/syriza5_peireos-600x335.jpg
      Ποια Σωκράτους και πιο κάτω ρε κωμωδίες
      Εδώ η Αθηνάς
      http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/syriza1_athinas-600x339.jpg(μετά το πλήθος προς τα πίσω παρέταξαν τα πανό)
      Ποιό Δημαρχείο ρε κακομοίρηδες ....

      Εδώ η Σταδίου
      http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/syriza4_xaftia-600x339.jpg
      Ποιά Μπενάκη ρε αθεόφοβοι ....

      Συμπέρασμα τσυριζόπουλα συγκέντρωση για γέλια και κλάματα ...

      Διαγραφή
    12. @Νίκος Κ.
      στο 38:54 της ομιλίας

      "Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε όσους η καρδιά τους συνεχίζει να χτυπά αριστερά, αγωνιστικά:

      Σκεφτείτε τι σημαίνει για σας αλήθεια, τι σημαίνει ελπίδα, δύναμη, σκεφτείτε τι σημαίνει ανατροπή… Και απαντήστε:

      Μπορεί η σημαία του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ να μπει δίπλα στη σημαία του ΝΑΤΟ, που ο ΣΥΡΙΖΑ με όλη τη δύναμη της ψυχής του λέει πως δεν αμφισβητεί τη συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτό;

      Μπορεί η σημαία των ταξικών αγώνων του λαού μας για ψωμί να μπει κάτω από τη σημαία της ΕΕ των καπιταλιστών, που ο ΣΥΡΙΖΑ ως σημαιοφόρος την κουνάει στις συναντήσεις στο Τέξας, στο Κόμο, στις συναντήσεις με τους υπουργούς της Μέρκελ;

      Μπορεί οι αξίες, τα ιδανικά, για έναν κόσμο καλύτερο, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, να τα αφήνεις να σ' τα τσαλαπατά ο ΣΥΡΙΖΑ της κοινωνικής συναίνεσης και συνοχής, δηλαδή της υποταγής της εργατικής τάξης στους εκμεταλλευτές;

      Η αλήθεια, η ελπίδα, η δύναμη, η ανατροπή σ’ αυτές τις εκλογές, ακόμα και αν δεν συμφωνείς σε όλα μαζί του, είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και με αυτό το ψηφοδέλτιο πρέπει να φτάσεις στην κάλπη. Σίγουρη εγγύηση για το αύριο."

      graf

      Διαγραφή
    13. modesto αμα κοιτάξεις ολα τα σχόλια των νεοναζί σε άρθρα,φωτό και σελίδες του Σύριζα καταλήγουν στο "τσυριζα" και επίσης κόψε την καραμέλα με την 20/10..τα μπλοκ του Σύριζα ήταν περιφρουρημένα και σταματημένα στη Φιλλελήνων-Όθωνος και τα επεισόδια στην Αμαλίας..Επίσης όλο εμάς κράζετε που βάζουμε ταμπλό και σκαλωσιές και το Σύνταγμα ήταν γεμάτο με πανό,ταμπλό,σκαλωσιές κλπ που περιόριζαν τον κόσμο σας στο κέντρο της πλατείας..για ποιό λόγο αφού είχατε 30.000? Κόστα σαρδέλες είπα ότι ήταν ο κόσμος στην Αθηνάς,στη Σταδίου φτάναμε μέχρι τη Μπενάκη αλλά αραιά..τώρα τι εννοείς εσύ δεν πήρες μυρωδιά..σε λίγο θα μας πεις οτι δεν άκουσες και τις μουσικές με δεκάδες ηχεία...Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    14. κοριττσια στα κρεβατια σας!!!!!
      http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/59842/ap-oli-tin-ellada
      για να ληγει το παρτυ! η εξεδρα στο συνταγμα ηταν στημενη στην αρχη της ερμου, ο κοσμος ηταν απλωμενος ΠΑΝΩ στην πλατεια και στους γυρω δρομους, η ομιλια ξεκινησε 7:10 και οχι καμια ωρα μετα μπας και ερθει κανενας ακομα. η μονη σκαλωσια που υπηρχε στην πλατεια ηταν αυτη που εκρυβε το περιπτερο της νδ που ειναι επανω!!!! επιπροσθετως ειχε φωτα ΠΑΝΤΟΥ χωρις τυφλα σημεια (ξερεις εσυ, τα κολπα του μπιρσιμ και του ραυτοπουλου εμεις δεν τα κανουμε)
      στις 20/10 ο οχετος που λετε ραδιοφωνο καλουσε τον κοσμο να μας διωξει απο την πλατεια!!!! και οταν κυνηγουσαμε αυτους που μας πεταγαν μολοτωφ και κοτρονες (στον κοσμο χυμα και οχι στην περιφρουριση) ανοιγατα τα περιφρουρημενα μπλοκ σας (χα χα χαχαχαχαχα) και τους κρυβατε στην ζεστη αγκαλη σας.
      αντε πουλακι που πουθενα αλλου, θα πουμε οτι το εβγαλες το μεροκαματο και σημερα δεν θα στο κοψουν, μην φοβασαι!

      Διαγραφή
    15. Ξέρεις πολύ καλά ότι πίσω από τους 200-250 μαυροντυμένους ήταν το μπλοκ του "Δεν πληρώνω" (με αυτό άρχισε και η φάση αν θυμάμαι καλά) και τα μπλοκ της εξωκ.αριστεράς (εεκ,οκδε,κκε μλ)..τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ (+ΚΟΕ,ΔΕΑ)ήταν μέτρα μακριά απο το πεδίο της σύγκρουσης..όσο για το "Κόκκινο" κατ'εμέ έπρεπε να κρατήσει αποστάσεις απ'το θέμα..αν και δεν θυμάμαι να είπαν "διώξτε το παμε",είπαν πως "δεν είναι ιδιοκτησία του παμε η Αμαλίας"....τα μπλοκ μας μαζί με φοιτητικά εκείνη τη μέρα αφότου φύγατε για Ομόνοια έφαγαν μισό τόνο δακρυγόνα και τα παλιομπάχαλα φυγαδεύτηκαν στα Εξάρχεια απο τα ματ..Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    16. ελα αστο το ρημαδι τωρα! το ανεφερα μονο για τα κομπρεμι σας με τα ασπονδυλα στις πλατειες! αυτα δυστηχως για εσας δεν σβηνουν! και οσοι ηταν εκει ξερουν πολυ καλα τι εγινε και ποιους ειχαν απεναντι τους. μηπως να σου θυμησω τις φωτο του δημαρχου φιλαδελφειας με τους δεν πληρωνω και σε εκδηλωσεις που τους γλυφατε για ψηφους;;;; αστο το ρημαδι γιατι τα πνευματα οξυνονται οταν μιλαμε για εκεινη την μερα.

      ασχολησου με την μονταζιερα του μπιρσιμ μπας και ο αυτοδυναμος τσυριζα (δεν πατησα καταλαθος το "τ") δειξει οτι αντι για 3000 ειχε 5000 στην ομονοια και αστα τα αλλα. πες τα σε κανα 15χρονο που δεν ξερει ακομα που παν τα 4 πολιτικα μπας και τον ψησεις! οταν φευγαμε απο το συνταγμα και πηγαιναμε εξαρχεια απο τα χαυτεια περναγαν κανονικα αυτοκινητα!!!!!!!! ασε τις εξυπναδες λοιπον.
      επαναλαμβανω το μεροκαματο το εβγαλες

      Διαγραφή
    17. Α,οκ δηλαδή μόλις υιοθέτησες την θεωρία των 2 άκρων που επινόησε ο ναζί Μπαλτάκος..αφού λες ότι συνεργαζόμαστε με την χ.α. και σας την πέσαμε απο κοινού..πάω πάσο..Και μιας που ανέφερες για τον δήμαρχο φιλαδέλφειας,δεν είδα το κκε να βγάζει ανακόινωση καταδίκασης των συνεχών επιθέσεων των τραμπούκων του τίγρη στον Βασιλόπουλο..γιατί άραγε? Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    18. και για να επανελθω! δεν εχουμε αυταπατες οτι επειδη η συγκεντρωση του συνταγματος ηταν Χ3 (τουλαχιστον της ομονοιας) θα εμπιστευτει το ΚΚΕ περισσοτερος κοσμος! δεν εχουμε αυταπατες οτι τα καλοπαιδα της πασκε που ελεγχουν ενα καρο κοσμο (κυριως στο δημοσιο οπως στο υπ. πολιτισμου) θα τον αφησουν να ψηφισει ελευθερα! δεν εχουμε αυταπατες οτι συνδικαλιστες πασκιτες θα πανε στα ξενοδοχεια που δουλευουν;;;!!! και θα πουν ψηφιστε οτι θελετε, αλλα θα κανουν οτι εκαναν και το 2012! ξερει ο ραυτοπουλος απο αυτα!

      αυτο που εδειξε η σημερινη μερα ειναι το εξης: οτι το μορφωμα που παει για κυβερνηση δεν μπορει να κινητοποιησει μαζες, φυσικα οχι εργατες, εξαρταται αποκλειστικα απο τις διαθεσεις αλλων (μεταγραφων) και κρινοντας απο τα 2 πρωτα ονοματα του επικρατειας καταλαβαινεις και που δινει διαπεστευτηρια.
      αυτο που αποδειχθηκε περιτρανα σημερα για αλλη μια φορα, ειναι οτι ειστε μια φουσκα. ενα απολυτο κενο. και οσοι θα σας ψηφισουν την κυριακη ελπιζοντας το λιγοτερο κακο, οταν παθουν αυτα που τους περιμενουν απο την ευρωδουλεια σας, απο το νατοικο σκυψιμο της μεσης, να ειστε σιγουροι οτι τα πογκρομ που παθαιναν οι πασοκοι στον δρομο θα ειναι πταισματα μπροστα σε αυτα που θα σας κανουν οι εξαπατημενοι!

      Διαγραφή
    19. Οι απεργοί της coca-cola,οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ,οι καθαρίστριες του οικονομικών,οι σχολικοί φυλακές,οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ,οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών,οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα που ήταν σήμερα στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν ένα κομμάτι της λαϊκής-εργατικής τάξης? Και αν ναι γιατί δεν είναι στρατευμενοι στο ΚΚΕ? Κανονικά οι απολυμένοι θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή της σημερινής συγκέντρωσης του ΚΚΕ..δεν ήταν όμως,γιατί? Μήπως τους τα σκασε χοντρά ο τσίπρας να πάνε στην Ομόνοια με σημαίες και πανό? δεν νομίζω...Νίκος Κ.

      Διαγραφή
    20. συζηταμε οτι θες και οποτε θες δεν τραβαω κανενα ζορι, εδω ειναι αλλο το θεμα και το αποφευγεις οπως ο διαλος το λιβανι!
      Υ.Γ. το ΚΚΕ και η παραταξη του στον δημο ν.φ/ν.χ. εχουν βγαλει ανακοινωνσεις και εχουν καταδικασει τιυς τραμουκισμους των "αεκτζηδων" οπως εχουν καταδικασει και αλλες πρακτικες στρουγκας. αν δεν καταλαβαινεις τι λεω, ρωτα τον υιο καλυβη να σου πει και να σου πουν τα καλοπαιδα της στρουγκας (που μια χαρα τα πηγαινατε μεχρι πριν 6 μηνες που ηταν αυτα τα παιδια).
      μην ξυνεσαι και μην με αναγκαζεις να σου λεω ονοματα.
      μην με αναγκασεις να σου πω τι εκανε στελεχαρα σας (πολυ κοντα στον προεδρο σας) πριν αποφασισει να σπουδασει στο εξωτερικο, σε συντροφισες στην σχολη, πραγματα που ουτε οι τραμπουκοδαπιτες δεν εκαναν, οταν βεβαια αλλαξαν οι συσχετισμοι (οχι 2 κνιτισες και ενας κνιτης απεναντι σε 30 τσυριζοπουλα + εαακ) εκανε την παπια!
      μην αρχισουμε τα κατεβατα για το ποσα σωματεια ειναι αυτα που συνεργαζεστε με πασοκ/νδ και ασπονδυλα!
      μην λες εδω μεσα τετοια πραγματα! η κανελη για την κυρα δουρου της επιτεθηκε ο κασιδης, σε ΚΚΕδες την επεσαν στο περαμα και στους ΚΚΕδες την επεσαν στο καματερο προχθες!

      και για να εχουμε και το καλο ερωτημα (επειδη μου το μετεφερε φιλος απο το περιστερι) τι ακριβως ειπε ο τσυριζαιος στην διακοματικη οταν ο ΚΚΕς κατεθεσε προταση να μην δωθει καμια διευκολυνση στα ασπονδυλα;;;;;; ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ!!!! τα σαπια σοσιαλφασιστα αλλου λοιπον, γκεγκε;

      Διαγραφή
    21. να σου απαντησω μαστορα!
      οπως σε απεργειακη συγκεντρωση δεν θα δεις ποτε σημαια του ΚΚΕ, ετσι και σε συγκεντρωση του ΚΚΕ δεν θα δεις πανο απο σωματεια.
      εμεις σοσιαλφασιστακο δεν θα περιφερουμε σαν αποδειξη της ταξικοτητας μας κανενα!
      ποσο μαλλον βασανισμενους ανθρωπους! εγω ειδα σημερα και απεργους της κοκα κολα και χαλυβουργους και απολυμενους της ερτ. αλλα ειδα και εργατες του επισιτησμου, οικοδομους, βιομηχανικους εργατες κτλ κτλ που κατεβηκαν με τις αντιστοιχες κομματικες οργανωσεις.
      αν καταλαβαινεις την διαφορα εισαι σε καλο δρομο, αν παλι οχι τοτε περαστικα σου.
      τα μελη του ΚΚΕ, εργατες που συσπειρωνονται στο ΠΑΜΕ εχουν στο κεφαλι τους εκατονταδες απολυσεις μυνησεις απο τα αφεντικα.
      τα ιδια αφεντικα που συναντατε εσεις σε ψαροταβερνες, στις λιμνες της βορειας ιταλιας, στα συνεδρια του εκονομιστ και στο σιτυ του λονδινου! εμεις δεν εχουμε στα ψηφοδελτια μας εκπροσωπους του σημιτη, του βαθεως πασοκ, φασιστοειδων με τατουαζ σπαρτιατικες περικεφαλαιες, ανθρωπων που εχουν ψηφισει απο 1-3 μνημονια, στρατιωτικους καριερας στο νατο και αρθρογραφων του defencenet, δεν εχουμε εκπροσωπους του levy institute!

      στις καθαριστριες εχετε εξηγησει τι ακριβως σημαινει για αυτες οτι θα τηρησετε τις ευρωπαικες δεσμευσεις του αστικου ελληνικου κρατους π.χ.;

      Διαγραφή
    22. εργαζομενους στους οτα λες τους παρατρεχαμενους του προεδρου; τους ιδιους που αρνηθηκαν την ενταξη στο συνδικατο συμβασιουχων; (παρεπιπτοντως μονο σε σωματεια με πλειοψηφια ΠΑΜΕ ενω αλλα με τσυριζοπασοκ εγιναν δεκτα).
      αυτους δεν τους θελουμε, κρατηστε τους μαζι με την τζακρη, τον παραστατιδη, την ραχηλ (δημοκρατικα παντα στα ψηφοδελτια με εντολη αρχηγου, μεχρι και τον γλεζο κανατε ρομπα) και ολη την πασοκοσαβουρα!

      Διαγραφή
  3. Δεν παω μεχρι την Ομονοια διοτι ημουν στο Συνταγμα. Απογοητευση δεν εχω, το δικιο ειναι δικιο ειτε με 5% ειτε με 50%, η πραγματικοτητα ειναι μια, κι οποιος δεν την αντιλαμβανεται δεν φοραει τα ταξικα γυαλια του.
    Εγω εχω κανει την ταξικη επιλογη μου, εσυ πλεμπα?

    Κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα το σύνταγμά έστειλε ένα μήνυμα. Ότι χρωματάκι κι αν έχει η κυβέρνηση των καπιταλιστών,της Ε.Ε, του ΝΑΤΟ κλπ,κλπ, θα έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ........ ( με τα σημερινά δεδομένα) ένα σύνταγμά αποφασισμένο λαό απέναντι τους. Αυτό δεν είναι που δεν μπορούν να χωνέψουν. Γι αυτό δυνατό ΚΚΕ και...... περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ... χαλάσω λίγο τον ... διάλογο ;;;

    Οι 1.246 που έφτασαν να παρακολουθούν από το πόταλ του 902 την Συγκέντρωση, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα !

    (μάλιστα όταν ο σκάις την έδειχνε απ΄ευθείας ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ξερω καλα την πλατεια Συνταγματος αλλα ο χωρος που καλυψε χθες η συγκεντρωση του ΚΚΕ χωρα καπου 100000 κοσμο, απο οσο ειδα ηταν πολυ πυκνη, χωρις κενα, και καλη διαταξη ετσι οπως μονο το ΚΚΕ ξερει να κανει στις συγκεντρωσεις του, στην Ομονοια χωρα δεν χωρα 10000 κοσμο το πολυ πολυ, επομενως δεν καταλαβαινω το ΣΥΡΙΖΑΙΟ που "σκιζεται" εδω να μας πεισει για το κατι παραπανω στην Ομονοια.Απο χθες ολα τα "αριστερα μπλογκ" με ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ προφιλ κρατουν χαμηλους τονους, περιμεναν μια πενιχρη συγκεντρωση του ΚΚΕ στο Συνταγμα και τους βγηκε ξυνη η λαοθαλασα, για ενα επιπλεον λογο, οτι τελικα θα αποδειχθει η μεγαλυτερη προεκλογικη συγκεντρωση αυτες τις μερες, η μεγαλυτερη ολων των εποχων που εχει κανει το ΚΚΕ στην Αθηνα(τουλαχιστον των τελευταιων 15-20 ετων).

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες βλακειες εκτιθεσε περισσοτερο απο τον montesto που βριζει οποιον το χνωτο του δε γραφει ΚΚΕ.ακου 100.000. Μαθηματικος

      Διαγραφή
    2. αγαπητε μαθηματικε βριζω οποιο φασιστοτρολ του τσυριζα μπαινει και λεει τα γκαιμπελιστικα του!
      παντως για μαθηματικος εχεις ενα προβλημα στο σπελινγκ, να ξαναπας στην πρωτη ταξη να μαθεις να διαβαζεις, εξυπνακια!!

      Διαγραφή
  7. Μας πληγώνετε σύντροφοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις αντιξοότητες, αν μη τι άλλο, προσπαθεί να παλέψει στον καιρό του. Ενωτικά με τους άλλους αριστερούς και με αποτέλεσμα πλάι στους εξαθλιωμένους. Και λάθη θα κάνει και πισωγυρίσματα στην πορεία του. Αλλά έτσι συμβαίνει άμα εκτίθεσαι. Έτσι προχωράει η ιστορία. Άλλωστε από την ίδια μήτρα βγήκαν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και τόσοι άλλοι αριστεροί. Η έγνοια για τον άνθρωπο μας ενώνει. Και είναι πιο ισχυρή από στρατηγικούς στόχους και αποχρώσεις. Καλό βόλι.

    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς πήγατε με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, εσείς ταχθηκατε στην υπηρεσία του κεφαλαίου, εσείς αποφασίσατε να βολέψετε τον κώλο σας,
      εμείς όμως σας πληγώνουμε, επειδή σας τα επισημαίνουμε !!!

      Πραγματικά, ότι να 'ναι.

      Διαγραφή
    2. ...Και μετά ήρθαν οι μέλισσες Τάκη!!! Σαν να ακούω λογίδρια ΠΑΣΟΚων τη δεκαετία του 2000. Και όχι Τάκη ούτε από την ίδια μήτρα βγήκαμε,ούτε έχουμε κάποια ιδεολογική και πολιτική συγγένεια. Εσείς πολεμήσατε και πολεμάτε αυτό που ήταν και είναι το ΚΚΕ. Εσείς εκκενωθήκατε από άντερο, το ΚΚΕ βγήκε από μήτρα! Άλλωστε 20 χρόνια τώρα συνεργάζεστε άψογα με το ΠΑΣΟΚ. Εκτός αν θές να μας πείς ότι η Τζάκρη, ο Βουδούρης, ο Τσουκαλάς και η Αντωνοπούλου του Levy Institout, έχουν τις ίδιες έννοιες με το ΚΚΕ.
      Στις 26 εσείς με το κεφάλαιο, εμείς με το λαό!
      kk-1

      Διαγραφή
    3. Εεεε όχι και σύντροφοι μίστερ Τάκης. Η λέξη ''' σύντροφος ''' είναι πολύ βαριά όσο κι αν έχει ευτελισθεί από λογής- λογής προσκυνημένους του Καπιταλισμού δεν σας ανήκει. Πάρε τώρα κι ένα μικρό δωράκι και καλούς ΒΟΥΡΚΟΥΣ..... "Τι να κάνουμε" - Β.Ι.Λένιν
      Βαδίζουμε σαν συμπαγής ομάδα από έναν απόκρημνο και δύσκολο δρόμο, πιασμένοι γερά χέρι με χέρι. Είμαστε απ’ όλες τις μεριές κυκλωμένοι από εχθρούς, και είμαστε σχεδόν πάντα αναγκασμένοι να βαδίζουμε κάτω από τα πυρά τους.
      Ενωθήκαμε ύστερα από ελεύθερα παρμένη απόφαση για να πολεμήσουμε τους εχθρούς κι όχι για να πέσουμε στο γειτονικό βάλτο, που οι κάτοικοι του από την αρχή μας κατέκριναν, γιατί ξεχωρίσαμε σε ιδιαίτερη ομάδα και διαλέξαμε το δρόμο του αγώνα αντί το δρόμο της συμφιλίωσης.
      Και τώρα μερικοί από μας αρχίζουν να φωνάζουν: πάμε σ’ αυτό το βάλτο! Κι όταν αρχίζουμε να τους μαλώνουμε, απαντούν: τι καθυστερημένοι που είστε! Και πώς δεν ντρέπεστε να μας αρνιέστε την ελευθερία να σας καλούμε σε καλύτερο δρόμο!
      - Ω, ναι, κύριοι, είστε ελεύθεροι όχι μόνο να μας καλείτε, μα και να πάτε όπου θέλετε, ακόμα και στο βάλτο• έχουμε μάλιστα τη γνώμη, ότι η πραγματική θέση σας βρίσκεται ίσα-ίσα στο βάλτο και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε βοήθεια για να κουβαληθείτε εκεί. Μόνο άστε τα χέρια μας τότε, μη πιάνεστε από μας και μη λερώνετε τη μεγάλη λέξη ελευθερία,
      γιατί και μεις είμαστε «ελεύθεροι» να πάμε όπου μας αρέσει, ελεύθεροι να πολεμήσουμε όχι μονάχα το βάλτο, αλλά και κείνους που τραβάνε για το βάλτο!

      Διαγραφή
    4. @ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ

      ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΤΟΥ 2014 "ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ Χ.Α.

      ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
  8. Διαμαρτυρεσαι που σας λεμε Τσυριζα οπως σας λενε οι χρυσαυγιτες
    Για τον υποψηφιο σας στην Α αθηνων τι εχεις να πεις Νικο Κ
    και για την ουσια των οσων απεργοσπαστικων λεει, και για το τι σημαινει αυτο για το κομμα σας.

    http://redflyplanet.blogspot.com/2015/01/2013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντως για τον Συριζα αντι για λαοθαλασσα θα ταιριαζε περισσοτερο ο ορος λιμνοθαλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οσα δεν πιανει η αλεπου....εγω αυτο ξερω αν ενα κομμα αυριανή κυβερνηση δεν μπορει να γεμισει την ομονοια στην προεκλογικη του συγκεντρωση τι σταση να περιμενει κανεις να κρατησει στο κινημα??
    Ο λαος σημερα χρειαζεται ΔΥΝΑΜΗ και ΕΛΠΙΔΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΗΚΕΙ "ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ" ΣΤΟ 2ο ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3-ΜΑΙΟΥ-2012 ΩΣ 5ο ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4,6% .
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2012
    http://followtheredriver.blogspot.gr/2015/01/blog-post_1.html

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ “ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ”.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. ΤΟ ΤΑ-ΕΚ-ΒΟ-ΝΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΛΙΣ 8.500 ΑΤΟΜΑ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 22.000 Τ.Μ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 20.000 Τ.Μ. ΕΠΙ 3-3,5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΣΕ ΦΟΥΛ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ 60.000 ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.