3 Οκτωβρίου 2013

Και μετά λένε ότι είναι καλύτερα τώρα με τον καπιταλισμό(Ρωσία: απίστευτα βίντεο ατυχημάτων που στο φτερό δεν είναι θανατηφόρα)


9 σχόλια:

  1. Γιατι στον σοσιαλισμο της ΕΣΣΔ η συντελεστης τριβης ελαστικου δρομου ηταν μεγαλυτερος?

    στρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxa apo ta kalitera comment pou eida teleutaia

      Διαγραφή
    2. εφταιγε το μουστακι του Σταλιν.....

      Ταξικος

      Διαγραφή
    3. Γιατί στο σοσιαλισμό δεν έτρεχες πανικόβλητος να προλάβεις κανένα 2έρο μεροκάματο και κανένα παιδικό σταθμό που έκλεινε 15 λεπτά από την ώρα που σχόλαγες από την δουλειά σου και άφηνε το παιδί σου στον δρόμο. Ούτε οδηγούσες 12 ώρες συνεχόμενο νταλίκα, ούτε πήγαινες το πρωί στην δουλειά σου περνώντας τον δρόμο μισοκοιμισμένος από 4 ώρες ύπνο επειδή έκανες υπερωρίες χθες στην δουλειά. Άσε που «οι κακόμοιροι στην Σ.Ένωση δεν είχαν γρήγορα αυτοκίνητα όπως στον Δυτικό κόσμο, και ο περισσότερος κόσμος αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει τις (πολύ καλές κατά τα άλλα) συγκοινωνίες». Ούτε η απόφαση του να επισκευαστεί ένας δρόμος να μην έχει λακκούβες και «κυματάκια» από τα φρεναρίσματα, έμπαινε σε καμμιά ζυγαριά που απ' την άλλη ζύγιζε τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

      krs από άλλο pc

      Διαγραφή
    4. Τι πατατες μας λες ρε κουμπαρε. Κι εγω πιστευω οτι ολα αυτα που λες ειναι σωστα αλλα ενα μονο μερος των ατυχηματων ωφειλεται σε αυτα. Ειναι γνωστο οτι οι συντροφοι το ετσουζαν με τις βοτκες.Μη μου πεις οτι η σοβιετικη αλκοολη οξυνε τα αντανακλαστικα γιατι θα παω να ψηφισω τους αεροψεκαζομενους ελληνες.Μη μου πεις οτι τα σοβιετικα ελαστικα του 70 ηταν καλυτερα απο τα μεσα ελαστικα του 2013 γιατι θα στο αναλυσω με στοιχεια και βαριεμαι. Μη μου πεις οτι η μεση τεχνολογια μια αναρτησης ενος σοβιετικου αμαξιου ηταν καλυτερη απο τη σημερινη. Μη μου πεις οτι ενα μηχανικο τιμονι ειναι σε καμια περιπτωση καλυερο απο ενα υδραυλικο γιατι θα σε γαμοσταυρισω.Δηλαδη το ενα βασικο συστατικο ενος τροχαιου(αυτικινιτο-δρομος-ανθρωπος) ειναι κατα μεσο ορο αρκετα καλυτερο. Και δε θα βαλω στη κουβεντα abs φρενα κτλ

      Στρ

      Διαγραφή
  2. http://www.iefimerida.gr/news/57054/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-800000-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1

    http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_8140.html

    Και το τελευταιο απο γουικιπιδια

    Η έντονη διαφορά στο προσδόκιμο ζωής ανάμεσα στα δύο φύλα, με το προσδόκιμο ζωής των ανδρών να είναι χαμηλότερο, οφείλεται, σύμφωνα με κοινωνικές έρευνες στην αύξηση του φαινομένου του αλκοολισμού μετά την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ (CCCP).

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1

    Εγω βεβαια το εβαλα για πλακα το βιντεακι αλλα αμα θετε να το παμε στα σοβαρα πειτε μυο να βρω και αλλα στοιχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαια συγκριση μεταξυ τροχαιων στην καπιταλιστικη και στην σοσιαλιστικη ρωσια δεν μπορει να γινει μιας και πλεον κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα αμαξια αρα θα ειναι σαν να συγκρινεις τα μηλα με τα καρπουζια. Απο εκει και περα εννοειται πως οι ανθρωποι ηταν ψυχικα πιο υγιεις τοτε και με λιγοτερες εξαρτησεις και προβηληματα.

    Και τα abs κλπκλπ δεν λενε τιποτα, διοτι και στην ελλαδα ειχαμε χρονο με το χρονο αυξηση των τροχαιων παροτι οι τεχνολογια προοδευε(ενας απο τους βασικους λογους της αυξησης φανταζομαι ηταν η αυξηση και της κυκλοφοριας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολες οι παραπανω εξεληξεις στη τεχνολογια του αυτοκινητου αλλα και στους περισοτερους τομεις σε περιοδο καπιταλισμου εχουν ενα προβλημα... αυτος που εχει λεφτα θα παρει αυτοκινητο που φρεναρει καλυτερα που στριβει καλυτερα που γενικα πηγαινει καλυτερα που φρεναρει μονο του αλλα ο φτωχος παλι ΚΙΑ θα παρει. Δηλαδη ο πλουσιος μπορει να μη σκοτωσει τον πεζο γιατι το αυτοκινητου του φρεναρε μονο του οσο για τους αλλους ας τον φανε λαχανο και ας πανε φυλακη. Αυτο ειναι η μεγιστη ντροπη του συστηματος αυτου. Μας λεει ο αλλος τι αυτοκινητα κυκλοφορουν τωρα δε τολμαει να πει ομως οτι δεν ειναι για ολους. Το επιπεδο ζωης ενος κρατους συγκρινεται ως προς το ελαχιστο επιπεδο (εκει δε μπορει να γινει κουβεντα) και οχι ως προς το μεγιστο που παλι δεν ειναι σιγουρος οτι μπορει να γινει και εκει σοβαρη κουβεντα
      νκ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.