27 Οκτωβρίου 2013

Οι γκαφαδόροι

"Ελπίζω να μην κάνω καμιά γκάφα 
και εκραγεί το μείγμα αστικής διαχείρισης 
που ετοιμάζω στα μούτρα του λαού..."
Βούιξε λέει το ίντερνετ επειδή ο νεοδημοκράτης περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας διέπραξε γκάφα ("πολιτικό ολίσθημα") και κάλεσε στην παρέλαση ως επισήμους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Τεράστια γκάφα, που αναμφίβολα έχει κάνει έξαλλο τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία που πρωταγωνιστούν ως γνωστό στο antifa κίνημα (ο Σαμαράς ειδικά είναι γνωστός για την λιγότερο προβεβλημένη δράση του στο low bap και ως "Nazi Eliminator").

Αλλά σαν να μην έφτανε αυτή η γκάφα, έκανε και ο Πέτρος Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ άλλη γκάφα κι αυτός, και σε δηλώσεις του στο Real είπε πως αν οι όποιες εκλογές δεν δώσουν αυτοδυναμία, θα πρέπει να εξεταστεί η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του antifa Αντώνη και του γκαφαδόρου Απόστολου, χωρίς όμως υπερβολικά ερωτικά πάθη, "χωρίς να αισθάνεται κανείς ότι παραδίδεται στον άλλο." Να εξεταστεί, λέμε (λέει ο Τατσόπουλος), η συνεργασία για να μην υπερισχύσει η Χ.Α, που, εντελώς από γκάφα, κάλεσε στην παρέλαση ο Τζιτζικώστας της ΝΔ μόλις χτες.

Στο δε Left.gr επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή για τη δεύτερη αυτή γκάφα, αν και, όπως σωστά παρατηρεί σε σχετικό του άρθρο τοFadomduck, είναι κομματάκι δύσκολο να πάμε στην υπερασπιστική γραμμή "αααα, προσωπική άποψη", καθότι για τους Γλέζο και Ζωή Κωνσταντοπούλου που επίσης εξέφρασαν προσωπική άποψη και δεν ψήφισαν σύμφωνα με τη γραμμή του κόμματος έπεσε άγριο χέσιμο, όπως φανερώνουν και τα άκρως απαξιωτικά σχόλια στελέχους του κόμματος που εξεφράσθη αυθορμήτως στο Enosy.


Μετά λοιπόν τον συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Αλεβιζόπουλο, που έκανε κι αυτός πρόσφατα γκάφα και δήλωσε για τον χρυσαυγίτη Κυριτσόπουλο ότι ήταν "χαμηλών τόνων", "μπροστά στους αγώνες", και "διαλλακτικός", καθότι "ζητούσε τη στήριξη των εργοδοτών" [sic] --γκάφα δια την οποία ουδεμία εξήγηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-- ήρθε και η γκάφα του Τατσόπουλου, την οποία μάλιστα διαπράττει δια δεύτερη φορά.

Τα βλέπω όλα αυτά και σκέφτομαι: μα τι γκαφαδόρους πολιτικούς (και συνδικαλιστές) που έχει η αστική τάξη! Όλο γκάφες κάνουν! Όλο ξεχνιούνται και χτίζουν γέφυρες με τα λάθος κόμματα και τα λάθος πρόσωπα -- κατά λάθος, φυσικά.

Για ένα πράμα χαίρομαι όμως. Που ο Έλληνας ψηφοφόρος --ακριβέστερα, ο Έλληνας ως το ευνουχισμένο εκείνο πολιτικό ζώο που λέγεται "ψηφοφόρος"-- δεν είναι γκαφαδόρος. Διότι με τόσο γκαφαδόρο αστικό πολιτικό προσωπικό, η χώρα θα είχε πάρει την κάτω βόλτα για τα καλά αν ο ψηφοφόρος δεν ήταν εκπαιδευμένος απ' το σύστημα που εμπιστεύεται ακόμα και σήμερα να είναι αετός, να πιάνει ρε παιδί μου πουλιά στον αέρα.

Πώς είπατε; Την πήρε την κάτω βόλτα;

πηγη: Lenin Reloaded

Δειτε:
ΚΚΕ: Σχόλιο για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.