16 Οκτωβρίου 2013

H αβάσταχτη ηλιθιότητα του Χρυσαυγίτη


Απο την εφημεριδα Δημοκρατια
Λοιπόν, έχουμε και λέμε!
Ο ένας, βουλευτής, ισχυρίζεται ότι ο παππούς του αγόραζε Ριζοσπάστη, από το περίπτερο κιόλας, στη 10ετία του 50 και του 60. 
Εντάξει υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. Ο Ριζοσπάστης δεν εκδιδόταν, ειδικά στα περίπτερα, για ένα σωρό λόγους.  Ποιος δίνει σημασία όμως; Ο απλός ανεγκέφαλος πολίτης, και μη μου πείτε πως υπερβάλλω, θα ζητήσει από το ΚΚΕ να αποδείξει ότι ο φασίστας δεν  έχει δίκιο. Θα σας ζητήσει αποδείξεις. Δυστυχώς μου έτυχε το περιστατικό  με το εξής αφοπλιστικό επιχείρημα. "Δε μπορεί, για να το λέει κάτι θα συμβαίνει. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει". Έρχεσαι λοιπόν αντιμέτωπος με την απόλυτη πολιτική βλακεία του 25χρονου, που θεωρεί το φασίστα φερέγγυο και σένα τον κομμουνιστή , περίπου ύποπτο απόκρυψης της αλήθειας.
Πάμε τώρα στο δεύτερο κρούσμα. Η εικόνα που βλέπετε δημοσιεύεται στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σήμερα. Γιατί αλήθεια η εφημερίδα αναπαράγει αυτή τη χονδροειδή μπούρδα.; Δεν ξέρει ο δημοσιογράφος ότι στα 13 του ένα παιδί, ούτε καν μέλος της ΚΝΕ δεν μπορεί να είναι. Ελάτε τώρα , φυσικά και το ξέρει. Ξέρει όμως πως όσο πιο χονδροειδής είναι η αντιΚΚΕ προβοκάτσια τόσο πιο εύκολα πιστευτή γίνεται. Η έγνοια τους και η προσπάθεια τους είναι να καταφέρουν να τοποθετήσουν  , στη θεωρία των 2 άκρων , το ΚΚΕ στο ένα άκρο. Όσο λοιπόν το ΚΚΕ και οι ταξικές δυνάμεις περιφρουρούν τους αγώνες τους τόσο πιο βλακώδεις, αδίστακτες και χονδροειδείς  θα γίνονται οι προβοκάτσιες.
ΤΕΛΟΣ...
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΠΟΡΕΙΕΣ- ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ;" ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΙ ΠΑΓΙΔΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΠΑΜΕ-ΚΚΕ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΦΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ  ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΥΧΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...
ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.