9 Οκτωβρίου 2013

Άρχισαν τα ...όργανα!! (1+2)


Διαβάζουμε:

Άρση ασυλίας για Παναγιώταρο, Κασιδιάρη, Αλεξόπουλο ζητάει ο Άρειος Πάγος

-Χαρήκατε;
Κάκκιστα!
Αφού όπως πληροφορούμαστε στην συνέχεια του ρεπορτάζ:
"Σε ότι φορά τον Παναγιώταρο, ο αντιεισαγγελέας ζητάει την άρση της ασυλίας του για το αδίκημα της στάσης. Πρόκειται για υπόθεση του 2010, όταν σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, για την οποία η οργάνωση δεν είχε άδεια, ο Παναγιώταρος έδωσε εντολή στα μέλη του κόμματος να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να προκληθούν βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία."
 Κοινώς, την επόμενη που το όργανο θα αποφασίσει πως δεν του βγαίνουν τα κεφάλια, και απο(φασίσει) πως απαγορεύεται να βγείτε στον δρόμο, αν διαπράξετε το ατόπημα, θα βρεθείτε κατηγορούμενοι για "στάση".
Αφού δεν θα είναι και για "εσχάτη προδοσία", πάλι καλά λέω εγώ.*
Ά ρε Παναγιώταρε, χρηστικός αμολυτός, και χρηστικότατος ως κατηγορούμενος αποδεικνύεσαι. --Μίλησε κανείς για πολυεργαλείο του συστήματος;
 ______
  Update: *Τελικά αυτή η υπεραισιοδοξία μου θα με φάει....


Για «εσχάτη προδοσία» κατηγορούν τώρα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Την Πέμπτη ο φονιάς Ρουπακιάς στους ανακριτές
«Η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος» είναι η φράση που αναφέρουν οι ανακριτές στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής στο παραπεμπτικό τους σημείωμα προς την Βουλή με το οποίο ζητάνε την άρση της ασυλίας των βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Ευστάθιου Μπούκουρα και Γιώργου Ηλιόπουλου προκειμένου να τους απαγγείλουν κατηγορίες για εσχάτη προδοσία.
Ήδη άρση ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλ. Παναγιώταρο, Ηλ. Κασιδιάρη και Χ. Αλεξόπουλο έχει ζητήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Οι ανακριτές αναφέρουν για την Χρυσή Αυγή ότι «σκοπός της ήταν εξαρχής και παραμένει, όπως προκύπτει από τις εν λόγω μαρτυρικές καταθέσεις, η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος (κατά παράβαση των άρθρων 134 επ. του Ποινικού Κώδικα)" (παράβαση που οδηγεί στην κατηγορία της "εσχάτης προδοσίας"» και κατόπιν τούτου ζητάνε «την άδεια της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου να απαγγείλουμε κατηγορία κατά των βουλευτών του κόμματος».
[...]
Πηγή: 902

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά...θα σας ξενερώσω με σχόλιο πολύ απολιτικ και ατοπο...αλλα το έχω απορία. Η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας επισύρει και την εσχάτη των ποινών στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι? Ασχετα που ο νόμος αυτός δεν εφαρμόζεται πια.... Είναι κανένας νομομαθής να μου απαντήσει?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ΅ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ9 Οκτωβρίου 2013 στις 8:25 μ.μ.

    Το αστικο συστημα θωρακιζεται με νομους και νομάκια για να αντιμετωπισει τον αληθινο του εχθρο που δεν ειναι αλλος απο το ΚΚΕ και τις αλλες κοινωνικες δυναμεις που το αντιπαλευονται. Χρησιμοποιει ως και τον φασιστοναζιστικο αποπατο της ΧΑ για την θωρακιση του. Μονο που δεν λαμβανει υποψιν του οτι ο νεκροθαφτης του ειναι αυτος που λεγεται ο ασταθμητος παραγοντας δηλ. ο λαος. Και τοτε να δεις οργανα και οργανακια που θα παιζουν ασταματητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.