3 Απριλίου 2013

Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος - Εκδηλώσεις - συζητήσεις για τις Θέσεις της ΚΕ

ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος



Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Διαμερίσματος (Λένορμαν και Αλεξανδρείας) θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος» θα μιλήσει ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Αργυρούπολη, στο Α' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, στο Συνεδριακό Κέντρο (ΚΕΠ) (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Μπραχάμι με τον Γ. Τόλη, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 9 π.μ. σε συγκέντρωση στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στο Ρέντη θα μιλήσει ο Ν. Μαυροκέφαλος, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση της Αχτίδας Εκπαιδευτικών, στη Νομική (νέο κτίριο, αίθουσα 1, είσοδος από Μασσαλίας) θα μιλήσει ο Γ. Πατσής, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους, στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου (Πανόρμου 59) θα μιλήσει ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Ταύρο στην αίθουσα 7 (Πειραιώς και Επταλόφου) θα μιλήσει ο Γ. Κρητικός, Γραμματέας της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Γέρακα, στο 2οΓυμνάσιο (πίσω από το κολυμβητήριο) θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Βύρωνα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τα Αστρα» θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Γαλάτσι, στο Πνευματικό Κέντρο (Αρχιμήδους 2) θα μιλήσει ο Χρ. Μπάθας, μέλος της ΕΠ.



Εκδηλώσεις - συζητήσεις για τις Θέσεις της ΚΕ στην υπολοιπη Χωρα

  • Από τη ΝΕ Φθιώτιδας σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία, με ομιλητή τον Τ. Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Τετάρτη, στη Σκόπελο (αίθουσα ΚΑΠΗ), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Απ. Νάνος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην Ορεστιάδα, θα μιλήσει ο Δ. Παπατολίδης, Γραμματέας Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σ. Μιχαηλίδης, Γραμματέας της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Δράμας. Θα μιλήσει ο Σ. Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο Προκάτ στην Ξάνθη. Θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. Θα μιλήσει ο Αντ. Τσάκωνας μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Αρ. Δαμαλάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς.

2 σχόλια:

  1. Ενα σχολιο μονο. Μενω Αθηνα περιπου απο τα τελη καλοκαιριου. Κανω σχεδον καθημερινα τη διαδρομη, απο το υψος της συμβολης Αλεξανδρας με Χαρ.Τρικουπη προς Πανεπιστημιο 2 φορες την ημερα, απο καθε πιθανο δρομο (Χαρ.Τρικουπη, Ιπποκρατους, Εμ. Μπενακη κτλ.). Αυτους τους 7 μηνες δεν εχω συναντησει ποτε ουτε ενα μελος του ΚΚΕ η της ΚΝΕ σε εξορμηση, σε καποια δραση, σε οτιδηποτε, ουτε καν στην σαββατιατικη λαικη.
    Καλες οι συγκεντρωσεις, προφανως, αλλα δυστυχως το κομμα δεν εχει παρουσια στην καθημερινοτητα, σιγουρα οχι μεσα απο τα ΜΜΕ, και δυστυχως ουτε και στην πραγματικη ζωη.

    Κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λίγο περίεργη η διαδρομή που επιλέγεις :) Στα εξάρχεια υπάρχει ένα μικρό ζήτημα με τα "παιδιά" και δε χρειάζεται για μια εξόρμηση να πηγαίνεις με πανοπλία.

    mariori

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.