3 Απριλίου 2013

Αυτοί είναι τίτλοι!!!


Αυτά είναι, άμα κρίνει κανείς απο τον τίτλο το ΚΚΕ εγκαινιάζει την παγκόσμια πρωτιά, να είμαστε η πρώτη χώρα εκτός Ε.Ε με νόμισμα το ευρώ!

Και το άρθρο εκεί

9 σχόλια:

  1. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει τρόπος να έχεις ως νόμισμα το ευρώ και να μην είσαι στην ΕΕ ή απολύτως ηλίθιος είσαι ή ο πιο σιχαμερός, ο πιο γλοιώδης, ο πιο μεγάλος ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κατάσταση έχει ξεφύγει εκεί στα 'αριστερά' μέτωπα. Τέτοια μαζική πολεμική και λύσσα κατά του ΚΚΕ από δήθεν Αριστερούς, είναι γελοία αλλα και τραγικη συνάμα, γιατί αυτό το περιμένεις από τη δεξιά και από φασιστόμουτρα.
    Τι πιστεύω ότι έχει γίνει: εκεί στο σύριζα, βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα εκλογικά κουκιά για κυβέρνηση και έχουν βαλθεί να διαβρώσουν τους ψηφοφόρους μας και να τους κάνουν να αλλαξοπιστήσουν. Αν κατάφερναν και την ολική καταστροφή του κκε, θα ήταν τρισευτυχισμενοι.
    Αυτο που πρεπει να κανουμε είναι να μείνουμε πιστοί στην γραμμή της ΚΕ, να θωρακίσουμε τους αγώνες μας, να μην ανακατευομαστε με αυτους για να μειωσουμε την πιθανοτητα προβοκατσιας ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ από δω και πέρα. Κάθε τι, κάθε λέξη και κουβέντα που θα μπορεί να την γραπωσουν, να την εκμεταλλευτούν και να τη μεταλλάξουν ως κριτική- διαφωνία προς το κόμμα, είναι χρυσαφι για αυτούς.
    Μέχρι να τελειώσει το συνέδριο, να περιμένετε ότι θα ενταθεί αυτή η επίθεση και η διαστρευλωση σε θεσεις, προτασεις, δηλωσεις, εκτιμησεις, στα παντα. Το συνθημα 'μην εμπιστεύεσαι τον σύριζα' είναι πιο επίκαιρο από ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απευθυνονται σε ενα κοινο που συνεχιζει να τους ψηφιζει μετα απο τα οσα εχουν κανει απο την θεση της αξιωματικης αντιπολιτευσης κιολας. Σου λενε λοιπον, οτι και να κανουμε αυτοι μας προτιμανε, γιατι να μην γινουμε πιο απροκαλυπτοι αν αυτο τελικα μας εξυπηρετει;

    Στο κατω κατω και να εχει το συριζα την καταληξη του Πασοκ, οσο ο λαος συντηρει τις αυταπατες του, θα βρεθουν αλλα 200 συριζα...

    Το ζητημα λοιπον ειναι ο λαος να ανοιξει τα ματια του και να τους απομωνωσει, και αυτους και τα φασισταρια, γιατι και οι δυο ψαρευουν στα ιδια νερα, του μικροαστισμου και της απολιτικ βλακειας(παροτι δεν μπορω να αντιπαθησω στο ιδιο βαθμο τους σιχαμερους χρυσαυγιτες με τους συριζαιους, χωρις αυτο να σημαινει οτι παιζουν λιγοτερο σημαντικο ρολο στην στηριξη του καπιταλισμου), πριν του πεταξουν εντελως τα ματια εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ και εγώ, ότι οι φασίστες είναι ο κυριως εχθρός και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε δυναμικά μεχρι την συντριβη τους.
      αυτό βεβαια, δεν πρέπει να μας κάνει να παραλείψουμε το γεγονός, ότι εχθρός μπορεί να είναι και κάποιος που φοράει μια αριστερή προβια, σου χτυπάει φιλικά στον ωμο και σου μιλάει με γνώριμη αριστερή φρασεολογία για να σε χειραγωγήσει προς όφελος του.
      Η διαφορα σε αυτά τα δυο είναι ότι ο φασίστας βρωμάει από μακριά ενώ τον πονηρό αναθεωρητη, οπορτουνα, λαμογιο με τις καλές προθέσεις, που θελει να σου ανοιξει τα ματια για το κομμα, θέλει λίγο παραπάνω κόπο για να τον καταλάβεις και να τον ξεμπροστιάσεις. Αυτο ειναι που τους κανει και πιο επικίνδυνους από το φασισταριό, γιατί δεν χτυπάνε κατά μέτωπο αλλα σου την βγαινουν από τα μετόπισθεν.

      Διαγραφή
  4. Παντως οι τιτλοι της Αυγης δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις τακτικες του Γκαιμπελς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τους μπερδεψε ο λακης τους και δεν ξερουν τι λενε Να βγει τωρα ομως και ο Μπογιοπουλος να απαντηση στον διασκεδαστη της πλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θαυμασμο δημιουργεί η δημοκρατική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, της Αυγής και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8309.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά πέρα απο τη γελοιότητα του τίτλου της αυγής μήν ξεχνάμε και τη μπλοκαρισμένη στάση του κκε όταν ο γιωργάκης είχει μιλήσει για δημοψήφισμα ή μέσα στο ευρώ ή έξω στην αρχή της κρίσης. ούτε το κκε τη δέχτηκε π κανε την πάπια ούτε βέβαια και ο τότε σύριζα..και περίμενα πως και πως γμτ για το πρώτο χτύπημα..όχι ότι θα συνέχιζε , το πήρε πίσω, αλλά όλοι κομπλάρανε στην τότε πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.