3 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Να κλείσουν τα γραφεία του ΚΚΕ στην Κρήτη

Ο υποψηφιος βουλευτης της Χρυση Αυγης
λιγο πριν το μακροβουτι στο ενετικο λιμενα
Σε εκτακτη συσκεψη της ΚΕ του ΚΚΕ σημερα θα συζητηθει το ζητημα που εθεσε το κομμα της Χρυσης Αυγης.Εντονος Προβληματισμος επικρατει στα ηγετικα κλιμακια του κομματος ,διοτι  τα μελη του κομματος στην Κρητη αυτονομηθηκαν και ηρθαν σε συγκρουση με μελη της Χρυσης Αυγης με αποτελεσμα ενας εξ αυτους (ο υποψηφιος βουλευτης Χρυσης Αυγης Βλαμακης),να βρεθει να κολυμπαει μεσα στο Ενετικο λιμανι των Χανιων.

Συζητητειτε σοβαρα το αμεσο κλεισιμο των γραφειων στα Χανια και η αμεση διαλυση της εκει κομματικης οργανωσης.*


Χρυσή Αυγή: Να κλείσουν τα γραφεία του ΚΚΕ στην Κρήτη


*Η πρωταπριλια αργησε 2 μερες





27 σχόλια:

  1. Μπορει να τους δινουν 11 % στις δημοσκοπησεις αλλα θα τρωνε ξυλο απο το υπολοιπο 89%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω απο 9%. Από την Τσαριτσάνη εδώ και κανένα μήνα ο λαός όπου τους βρει τους γιουχάρει και τους απομονώνει

      Διαγραφή
  2. Μπράβο συντροφοι,όπως τους πρέπει,όπως καταλαβαίνουν!!!!

    Καλη συνέχεια σε όλους μας

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eιναι παραδοση στα Χανια να καταληγεις στο Παλιο Λιμανι υστερα απο καυγα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KKE REEE!!! OXI SAN TA GKROUPOUSKOULA POU PANTA TIS TRWNE APO TOUS FASISSTES.....FWTIA KAI TSEKOYRI OI FASISTES?...SFYRI KAI DREPANI EMEIS...MONO TO LAIKO MAZIKO KINHMA MPOREI NA TOUS PETAEI STHN THALLASA!!!!!
    YGEIONOMIKOS - PATRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς τους πετάξαμε στη θάλασσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια, δεν τους πεταξαμε εμεις στην θαλασσα
    Εμεις καναμε συγκεντρωση με το που μαθαμε οτι εγιναν επεισοδια και περασαμε απο τα μερη που "μεγαλουργησαν" αλλα εκεινοι ήταν αφαντοι.
    Στο δρομο συναντηθηκαμε και με ομαδα μεταναστων που ειχε μαζευτει(προφανως για να ειναι προετοιμασμενοι στην περιπτωση που ξαναεμφανιζοταν τα αυγα), οι οποιοι οταν περναγαμε υψωσαν τις γροθιες τους σε ενδειξη αλλυλεγγυης.

    Στο λιμανι τους εριξαν πολιτες, πιθανον μαζι με μεταναστες και αντιφασιστες(αλλα δεν ξερω επακριβως)που αντεδρασαν στους τραμπουκισμους.

    Στη διαδρομη εμεις φωναζαμε "να ξερουν οτι καθε φορα που βγαινουν και κανουν τραμπουκισμους οι χρυσαυγιτς θα μας βρισκουν μπροστα τους", "ειναι απογονοι των ταγματασφαλιτων και του χιτλερ και ο λαος πρεπει να οργανωθει για να τους απομωνωσει και να τους πεταξει εξω απο γειτονιες και σχολεια", "ειναι τα μαντροσκυλα του συστηματος" κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυση Αυγη τα χρεωνει στο ΚΚΕ.

      Διαγραφή
    2. Ας τα χρεωνει οπου θελει, ξερουν απο που θα το βρουν τελικα για αυτο, αλλωστε εστω και σε αυτην της διαστρεβλωμενη ιστορια που διαβαζουν γνωριζουν ποιος τα ραπισε στο παρελθον και στην Ελλαδα και παντου.

      Διαγραφή
    3. Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που βάζει με συνέχεια και με συνέπεια θέμα απομόνωσης της χ.α. απο κάθε γιορτή, εκδήλωση, σε συνδικαλιστική οργάνωση, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, ακόμα και σε επιτροπές γειτονιάς.Όχι μόνο στα λόγια.

      Aυτό τους πονά κύρια. Το ΚΚΕ. O φασισμός είναι καπιταλισμός σε ποιο ακραία εκδοχή. Και το μόνο κόμμα με κόσμο, οργάνωση, ιστορία παρουσία, θυσίες, ποδαρόδρομο, και με την μόνη συγκροτημένη εναλλακτική πολιτική πρόταση είναι το ΚΚΕ.

      Διαγραφή
  7. Και επισης φωναζαμε και γιανκις γκοου χομ στους εκατονταδες αμερικανους φανταρους πυο ειχαν ξεχυθει στα χανια και με τους οποιους τα Φασιστακια αγγαλιαζονταν νωριτερα απο οτι μαθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ποέ:
      Αγγαλιάζονταν με αμερικάνους φαντάρους;
      Και με ξένους δηλαδή, και με μαύρους;
      Αίσχος!
      Να πάρει ο Μιχαλολιάκος μέτρα, άμεσα!
      Ελευθεριακή την καταντήσανε την οργάνωση!

      Διαγραφή
  8. Χαχαχαχα! Κομμουνιστικό τρόλλινγκ ftw!

    Rossa Salonica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απλα τους απομονωσαμε δηλαδη....

    στον πατο της θαλασσας...
    χοχοχοχοχο..
    Εγω νομιζω οτι ηταν συριζαιοι με κοκκινα μπλουζακια...χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρυσαυγιτες σε αλμη! Ρε ποιος γκουρμες το σκεφτηκε; Το master shef τελειωσε; Λετε να πανε και σε ξυδι; ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ψυχραιμια παιδια...ενταξει και εγω γελαω ακομα ειδικα οταν καταλαβα ποιος εκανε τον λουγκανη αλλα, τωρα θελει ακομα περισσοτερο προσοχη γιατι οι τυποι ειναι υπουλοι, θα προσπαθησουν να χτυπησουν πισωπλατα για να "παρουν εκδικηση". η "γραμμη" του ΚΚΕ που δεν καλουσε απλα στο να τις παιξουμε οποτε εμφανιζονται, αλλα η απομονωση τους απο τον κοσμο παντου απο τον εβρο μεχρι την κρητη ειναι η μοναδικη που μπορει να τους ξαναστειλει στα υπογεια της μορντορ. δεν θελουμε να φιαξουμε και εμεις 50 μπρατσαραδες, θελουμε τον λαο τηςκαθε γειτονιας να τους φτυνει οπου τους βρισκει.
    για να προλαβω διαφορα αλλα να θυμισω την κωλοπιλαλα στο δημαρχειο στο περαμα να φυγουν.
    επισης να θυμισω οτι αλλοι χωροι σφοδρα αντιφασιστες ψηφιζανε να δωθει χωρος για κιοσκι σε δημοτικ συμβουλιο, ονοματα δε λεμε υπολειψεις δεν θιγουμε κατι σε ξωφαλτσα, τσυριζα κατι τετοιο ειναι ο τιτλος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το γεγονός ότι αν και δεν συγκρούστηκαν με την πορεία του ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του καταγγέλουν το ΚΚΕ πρέπει να μας πει πολλά.
    Καλά τα γέλια αλλά αυτοί έχουν επανεμφανιστεί με συγκεκρεμένο σκοπό.
    Ως μακρύ χέρι της αστικής τάξης έχουν αναλάβει να χτυπήσουν τον εχθρό της αστικής τάξης το ΚΚΕ. Για αυτό στην πρώτη ευκαιρία ακόμα και αν θίγεται το γόητρο τους χτυπούν το ΚΚΕ.Επίσης, στην ανακοίνωση τους χρησιμοποιούν φράσεςι όπως "ποτέ ξανά κομμουνισμός" σε αντιστοίχιση με το "ποτέ ξανά φασισμός" παίζοντας το χαρτί της θεωρίας των 2 άκρων.Αυτοί αναλώσιμοι είναι εμείς δεν πρέπει να γίνουμε.Θέλει προσοχή.
    Γιατί,η απαίτησή τους να τεθεί, ουσιαστικά, εκτός νόμου το ΚΚΕ δείχνει το πως θα αξιοποιηθούν στο μέλλον.
    Εμείς πρέπει τους απομονώνουμε και όταν τραμπουκίζουν απαντάμε αλλά το να μπούμε σε διαδικισία να δερνόμαστε μαζί τους στους δρόμους είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενταξει η νηφαλιοτητα ειναι καλο πραγμα, αλλα η θεση του ΚΚΕ εκτος νομου, ειναι η ληξιαρχικη πραξη θανατου της αστικης δημοκρατιας. Μην το κανουμε να φαινεται σαν κατι απλο, γιατι δεν ειναι. Παντως ειναι κατι πολυ πανω απο το διαμετρημα αυτων των ρεμαλιων και των σπονσορων τους. ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπα ότι θα γίνει αύριο το πρωι,ούτε είπα ότι είναι εύκολο.Και αν γίνει θα γίνει σε συνδυασμό με την απαγόρευση της ΧΑ.
      Επειδή όμως, όπως είπε και ο Δασκαλόπουλος σήμερα, η κατάσταση θα χειροτερέψει στήνουν μηχανισμό.Η αστική τάξη μπορεί να προβλέψει εξελίξεις και λαμβάνει τα μέτρα της.Για αυτό η ΧΑ δεν θα είναι παροδικό φαινόμενο.

      Διαγραφή
  15. δεν θεωρω τυχαιο οτι ενω τις "πεξανε" με "αντιφες" και πιαστηκανε στα χερια με ασχετους, εντουτις βγαζουν ανακοινωση αναφερομενοι μονο στο ΚΚΕ, και καλουν σε κλεισομο των γραφειων του και τα ρεστα, θα το κλιμακωσουν, οσο η προτροπη του Κομματος στο λαο αν τοςυ απομονωνει πιανει τοπο, τοσο θα οξυνουν τις επιθεσεις τους, και προσοχη θελει, και επαγρυπνηση και ακομη εντονοτερη πολιτικη δραση για το ξεσκεπασμα τους, ο λαος τους παιρνει χαμπαρι σιγα σιγα και αρχιζει να ξεφτυζει η προεκλογικη τους μπογια, αν εφυσηχαστουμε θα ειναι σε οφελος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστο, σε λιγο θα βλεπουμε χ.αυγιτες να βουτανε μονοι τους στη θαλασσα και να κατηγορουν το κκε...
      Η νεα μορφη του ναζισμου δε θα φοραει κουκουλες αλλα μασκες με αναπνευστηρα
      νκ

      Διαγραφή
  16. θΑ οηθουσε νομιζω να εντεινουμε την αντιφασιστικη δραση στις γειτονιες.Χωρις να αποπσπαμε βεβαια αυτον τον αγωνα απο τον αγων για τον σοσιλασμο.Θα μπορουσαμε να σχηματισουμε αντιφασιστικες επιτροπες οι λαικες επιτροπες να ανα΄λαμβαναν τετοιο ρολο.Ακοιμα θα μπορουσαμε να οργανωσουμε πχ ως κκε η ως ενωση αντιστασιακων αντιφασιστικο σηλαλητηριο στην Αθηνα αλλα και σε ολη την Ελλαδα.βΕΒΑΙΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.
    Πολυγωνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. διαβαζωντας τις παραπανω αναρτησεις νομιζω οτι αρκετοι ειναι λιγο εκτος κλιματοσ, το κκε εχει επιλεξει να μην συγκρουστει με τη φασιστικη απειλη τουλαχιστον σε επιπεδο συγκρουσεων φοβουμενο πιθανον το πολιτικο κοστος διοτι απο δυναμη λογικα θα τουσ εκανε πλακα αλλα ομωσ η τοση μεγαλη απουσια του σε περιπτωσεισ οπωσ η νικαια η καλλιθεα κ λοιπα....τελοσ παντων σε πολλεσ γειτονιεσ τησ αθηνασ υπαρχουν ελευθεριακα στεκια που αντιμετωπιζουν φασιστεσ κ θα μπορουσαν να συμμετεχουν κ μελη του κκε μη φοβουμενοι το πολιτικο κοστοσ νικοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οταν ξαμοληθείς στους δρόμους και τις πλατείες παίζοντας ξύλο με τους φασιστες, αν αυτό δε λέγεται πολιτικός τυχοδιωκτισμός, πολιτική ανωριμότητα και βλακεία, τότε ΠΩΣ αλλιως λέγεται φίλε νικοσ;
    παντως αν θες να δεις πως συγκρούεται το Κομμα με τη ΧΑ δες αυτα:


    http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9266.html

    http://redflyplanet.blogspot.com/2012/11/blog-post_6737.html

    Έτσι εννοει το ΚΚΕ την απομονωση και το χτυπημα των φασιστων...

    Terra libre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε νικος ασε το παραμυθι με τις συγκρουσεις, αντε αγορακι μου παλιωσε αυτο, αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.