6 Δεκεμβρίου 2012

ΑντιΚΚΕ εμμονές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για το σύβολο του Κ.Κ.Ε στο κτίριο της ΝΕ Πειραιά.



Την εμμονή του να απομακρυνθεί το σφυροδρέπανο και τα τρία κόκκινα γράμματα του ΚΚΕ
 από την πρόσοψη του κτιρίου της ΝΕ Πειραιά του Κόμματος
  επανέφερε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή στον τοπικό Τύπο,
 βγάζοντας ταυτόχρονα χολή για το κίνημα και το Κόμμα της εργατικής τάξης.

Απαντώντας στο σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την αξίωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατέβει το σφυροδρέπανο και τα τρία γράμματα από το κτίριο του Κόμματος στον Πειραιά, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε να πει ότι «εκφράσεις σε κείμενα όπως η "παρουσία αυτών των τριών γραμμάτων σε ένα κτίριο που έχουν υποφέρει οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές του λαϊκού μας κινήματος"
, κατά τη γνώμη μου αγγίζουν τα όρια της θρησκευτικής προσέγγισης»! 

Με αυτή του τη δήλωση, το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ ότι το σφυροδρέπανο και τα τρία κόκκινα γράμματα «ΚΚΕ» δεν χωρούν στο σύστημα διαχείρισης και αισθητικής των ΣΥΡΙΖαίων. Οτι κατέβασαν το δικό τους σύμβολο από τα γραφεία τους στον Πειραιά, είναι δικό τους θέμα και αφορά τη δική τους ...αισθητική. 'Η ίσως, να ετοιμάζονται να ανεβάσουν άλλο σύμβολο, αυτό του «νέου ΠΑΣΟΚ». 

ΥΓ: Εάν δεν τον τύφλωνε η εμπάθεια και ο αντικομμουνισμός, θα έβλεπε ότι το σύμβολο του ΚΚΕ είναι στην εσοχή της πρόσοψης του κτιρίου και όχι στην πρόσοψη, όπως επικαλείται ο ίδιος


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

14 σχόλια:

  1. μεχρι πριν λιγο καιρο διαφορα παιδακια του σοσ/κου χωρου εσκιζαν τα ρουχα τους, οταν τους λεγαμε οτι ειναι χειροτεροι αντικομμουνιστες απο τους δεξιους, οτι ειναι υπευθυνοι διαχρονικα για τις διωξεις των κομμουνιστων. οτι ειναι υπευθυνοι για δολοφονιες κομμουνιστων, βασανισμους, λοβοτομες κτλ.
    πριν ακομα γινουν κυβερνηση δειχνουν το μισος τους για τους κομμουνιστες, φανταστειτε τι εχει να γινει αν η αστικη ταξη τους προκρινει για την επομενη κυβερνηση.
    εχουν πονταρει σε σιγουρο και διαχρονικο αλογο (τους αμερικανους) αλλα θα δουμε.
    επειδη λοιπον ολοι οι αριστεροδεξιοι εναν φοβο εχουν προτεινω γινουμε ολοι ορειβατες και να αποκτησουμε απο ενα πιολε
    http://www.google.gr/imgres?hl=el&client=firefox-a&hs=F6x&sa=X&tbo=d&rls=org.mozilla:el:official&biw=1680&bih=878&tbm=isch&tbnid=w0EQqYvUbTs0BM:&imgrefurl=http://www.petridi.gr/store/index.asp%3Fpage%3Dproduct%26pid%3D1866&docid=XQgoTbeaOyj49M&imgurl=http://www.petridi.gr/store/products/CAT-122/1866-2-46245.jpg&w=932&h=900&ei=kqbAUL_hAozptQbM-oDABQ&zoom=1&iact=rc&dur=493&sig=102723255843595304954&page=1&tbnh=149&tbnw=139&start=0&ndsp=49&ved=1t:429,r:9,s:0,i:108&tx=79&ty=68

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα στην ΚΟΕ, οχι στο ΚΚΕ....

    Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αντίπραξη των τούρκικων σήριαλ έρχεται νέο dating show στο οικολογικό κανάλι του Φαλήρου με σκοπό να σπάσει τα μηχανάκια της AGB:

    Το "Έλα να νεοφιλελευθεριοποιηθούμε ντάρλιγκ" θα γυρίζεται σε πιάνο μπαρ ρεστοράν του Νέου Ψυχικού. Εκεί σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον ένα ζευγάρι νέων ωραίων αριστερών προς το νεοφιλελέ, θα αναμειγνύουν το αστικό φλέρτ με θέματα που αφορούν τον σύγχρονο Έλληνα όπως η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νεοελληνικό γίγνεσθαι, το δυσανάλογο ύψος της Παπαρήγα ως προς σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και το γιατί η ΧΑ είναι μια παρεξηγημένη ύπαρξη.

    Στο πρώτο επεισόδιο ο καθηγητής του Yale university, δημοσιογράφος και άμισθος συνεργάτης της US Embassy in Greece, Mr Aleksis Papachelas (προσοχή στην εκφορά του ονόματος) φλερτάρει ασύστολα και συζητά ερωτικά με την καθηγήτρια, βουλευτή και διανοούμενη Ρένα Ντούρου. Στην εκπομπή θα παίζει πιάνο ο Θάνος Τζήμερος, ενώ θα συμμετέχουν, ο Άρης Πορτοσάλτε ως σερβιτόρος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ως σομελιέ, ενώ σεφ είναι ο Πάσχος Μανδραβέλης, γνωστός για το πως μαγειρεύει τα άρθρα του στην εφημερίδα της κυρα-Λένης Βλάχου, με τη γνωστή συνταγή της μιας πρέζας Ισλανδίας και δυο κουταλάκια του γλυκού Newsweek και άφθονο copy-paste.

    Στο pin-up χορευτικό θα συμμετέχουν νέοι και νέες της ΕΚΟΝ Ρ.Φ. Σαν εναλλακτικό πρόγραμμα προτείνεται ο πολλά υποσχόμενος ταχυδακτυλουργός Aleksis, ο οποίος θα εκτελέσει το δύσκολο σόου ανάματος των γραμμάτων "Κ Κ Ε" στην πλατεία Κοραή του Πειραιά, τη βοηθεία της αριστερής συνιστώσας του τάσης 20000 volt.
    (καθότι η γρια η κότα έχει το ζουμί)

    Θα σερβιριστεί επώνυμο γαλλικό κρασί από τους αμπελώνες της Βουργουνδίας παραγωγής Φρανσουά Ολάντ, (προσοχή στην εκφορά του ονόματος) σπληνάντερο Βάρης και στουμπιχτό βατικιώτικο κρεμμύδι

    To πρόγραμμα θα κλείσει ο "σ." Χριστόφιας ο οποίος θα ανατινάξει το μαγαζίν με τον γνωστόν Τζυμπριακόν τρόπον που πρωτοδοκιμάστηκε πέρσι το καλοκαίρι στη στρατιωτικήν βάσην του Μαρί στην Τζύμπρον. Η νύχτα κατόπιν της διακοπής του ρεύματος θα γίνει μέρα από την έκρηξιν του Τζυμπριακού μνημονίου.

    Κέφι-κέφι-κέφι!

    Ανακοίνωση προς το υπηρετικόν προσωπικόν:

    Τα συνεργεία που θα απασχοληθούν στο γύρισμα της εκπομπής και μετά το πέρας αυτής θα συμφάγουν στο οινομαγειρείον "Ο μπαρμπα-Φώτης" στην Παλιά Κοκκινιά.

    Μενού:
    - Πατάτες μπλουμ
    - Δεινόσαυρος κοκκινιστός
    - Πούστης με Κινέζο
    - Φακές νέας εσοδείας που χοροπηδούν (κλασσική συνταγή)

    Για οντέβρ θα σερβιριστεί ζαμπονάκι σβαν, ή λακέρδα.

    Άφθονο δωρεάν κρασί Μεσογείων από τους αμπελώνες της Χόκτιφ

    Tο κεφι συνεχίζεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. meanwhile...

    http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/525509/MANTEPsTE-Poios-einai-o-kyrios-poy-symboylevei-ton-Alexi-Tsipra-FOTO.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελα εντυπωση μου κανει. αφου τα παιδια (μαρμαρας και λοιποι) λεγανε οτι δεν ισχυουν αυτα και οτι λεμε ψεματα! κοιτα κατι πραγματα, ωστε ελεγε αληθεια το ΚΚΕ.
    αντε παλληκαρια και τον λαλιωτη και των λαλιωτη για να ενωθουν τα αηδονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφοι δίκιο έχετε, ο μαλάκας ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκαμπάζει καθόλου από σοσιαλιστικό ρεαλισμό και αισθητική στην τέχνη!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
      η επιγραφη ειναι ΜΕΣΑ στο κτιριο, ειναι σαν να σου κοψουν προστιμο γιατι εβαλες καδρο στο μπαλκονι σου.
      επομενως λοιπον ολα τα υπολοιπα ειναι μπαρουφες. αν παμε στην πολεοδομια με ενσταση και βαλουμε κατω τις διαταξεις θα γινει του συστριγγλου, αλλα ειδικα για το συγκεκριμενο οπως καταλαβαινεις δεν θα παει ετσι.
      τα συμβολα του ΚΚΕ και το σφυροδρεπανο δεν θα φυγουν δεν πα να χτυπατε τον κωλο σας κατω.
      αυτα τα συμβολα δεν κατεβηκαν ουτε σε εξοριες ουτε σε φυλακες ουτε σε εκτελεστικα αποσπασματα, αποσπασματα και ας λεει ο μαλακας ο δημοτικος συμβουλος του τσυριζα (δικα σου λογια ειναι αυτα) οτι ειμαστε θρησκοληπτοι. για απαντηση παρε στην μαπα την απολογια του μπελογιαννη http://erodotos.wordpress.com/2010/02/03/mpelogiannis-apologia/. εχε επισης υποψην οτι τοτε την εκτελεση της ποινης την επεβαλαν οι αμερικανοι, που τοτε εφαρμοζαν το σχεδιο μαρσαλ και προεδρος ηταν ο γνωστος τρουμαν και το δογμα του. ο τρουμαν ηταν δημοκρατικος, δλδ προγονος του κλιντον και του ομπαμα που κωλοτριβεστε.
      αφου λοιπον θελετε καινουργιο σχεδιο μαρσαλ και ειστε οπαδοι των δημοκρατικων, εξορισμου ειστε συνενοχοι στα εγκληματα που κανανε τοτε στην ελλαδα αλλα και αυτα που συνεχιζουν να κανουν οι αμερικανοι (μετον ομπαμα, λιβυη κτλ).
      εχετε τα χερια σας βαμενα με αιμα κομμουνιστων και αθωων αλλων ανθρωπων, διαχρονικα, και ειστε χειρετεροι απο τους καραμπινατους αστους, γιατι τον χ/αυγουλο τον περιμενω φατσα με φατσα, τον ξερω και με ξερει, με εσας πρεπει να προσεχω την πλατη μου και αν στον εχθρο μπορεις να του δειξεις επεικια, στον προδοτη τι μπορεις να δειξεις;;;;;;;
      να δεις τι μου ηρθε τωρα....η σταση σας στον πολεμο στην γιουγκοσλαβια, ουστ τσογλανια

      Διαγραφή
  6. Που χαθηκε ο Μαρμαρας ;;;
    Λετε να συγχωνευσαν την συνιστωσα του και να τον εχει παρει απο κατω ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας το παρουμε λιγο με γελοιο τροπο το ολο θεμα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγει ΤΩΡΑ να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ολα τα ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙΑ που κρεμονται στα μπαλκονια ειναι αφερεγγυος. Οχι γλυκε μου, σε νοιαζουν τρια γραμματα και οχι τα εκτρωματα που χαριν avant guard της αντικουλτουρας κρεμανε τα κοκκαλινα γυαλια στα σπιτια τους. Δεν το δεχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.