11 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτιά των ταξικών δυνάμεων στην Εν. Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου


Σε πρώτη δύναμη αναδείχθηκαν, για 3η χρονιά, οι δυνάμεις της «Ταξικής Ενότητας» στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση των 5νθημερων εκλογών το βράδυ της Κυριακής .

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση επισημαίνει ότι «οι συνάδελφοι με τη μαζική προσέλευση τους έδωσαν για τρίτη συνεχόμενη φορά την πρωτιά στις δυνάμεις της ''Ταξικής Ενότητας'' με συντριπτική πλειοψηφία απέναντι στην παράταξη που στήριξαν ΠΑΣΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Το αποτέλεσμα αυτό αλλά και η διάθεση που εκφράστηκε από τους συναδέλφους να στηρίξουν, να ισχυροποιήσουν και να διατηρήσουν σε ταξική πορεία το σωματείο μας, εξασφαλίζουν ότι μέσα σ' αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες της γενικευμένης καπιταλιστικής κρίσης με ακόμα περισσότερη ορμή και δύναμη η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου θα βρεθεί μπροστά στους νέους αγώνες που θα αναπτυχθούν προκειμένου να πληρώσει την κρίση η πλουτοκρατία και να οργανωθεί από καλύτερη θέση η αντεπίθεση της εργατικής τάξης.


Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε ηχηρή απάντηση στον πόλεμο που είχαν εξαπολύσει τους τελευταίους μήνες στο σωματείο μας και στην απερχόμενη διοίκηση η εργοδοσία σε συνεργασία με τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό, την πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚΗ (ΠΑΣΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ) μέσα σε χώρους δουλειάς, όπως ο «Χαλκιαδάκης», η αποθήκη Φαιστός, «Ράδιο Μακράκη» κλπ., άλλοτε παραπλανώντας τους συναδέλφους και άλλοτε με εκβιασμούς, χρησιμοποιώντας τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΕΚΗ σαν πολιορκητικό κριό προκειμένου να αλώσουν και να αλλάξουν την ταξική πορεία του σωματείου μας. Σημαντική σε αυτό το βρώμικο πόλεμο είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ (με πρωταγωνιστή τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Χρ. Καλοφωλιά) που μαζί με την ηγεσία του ΕΚΗ έσυραν το σωματείο μας τις ημέρες των εκλογών στα δικαστήρια με αβάσιμες κατηγορίες οι οποίες κατέρρευσαν αφού οι ίδιοι ΑΠΕΣΥΡΑΝ τις 241 από τις 256 παραποιημένες αιτήσεις εγγραφής στο σωματείο που είχαν αρχικά καταθέσει κάτω από το βάρος της κατακραυγής των ίδιων των εργαζομένων που διαπίστωναν ότι το όνομα τους είχε χρησιμοποιηθεί χωρίς να το γνωρίζουν!! Αυτά προς απάντηση όσων έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις πριν ακόμα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών».

Να σημειωθεί ότι από τους 482 ψηφίσαντες οι ταξικές δυνάμεις έλαβαν 443 και 9 έδρες και οι ΠΑΣΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν 30 και καμία έδρα.

Εδώ η ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η οποία περιέχει αναλυτικά συγκριτικά στοιχεία για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Πηγή : 902

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών.

Αποτελέσματα 2009
Αποτελέσματα 2007

3 σχόλια:

  1. Τα ρετάλια του εργατικού κέντρου ηρακλείου,οι υπάλληλοι της ΠΑΣΚΕ που πληρώνονται σαν απασχολούμενοι του ΕΚΗ βυθίστηκαν στα τάρταρα της ανυπαρξίας τους. Το μαζικό ψηφοδέλτιο των 6 υπαλλήλων (του εργατικού κέντρου), εδώ γελάνε, βρήκε τη θέση του στις σακούλες των σκουπιδιών.Αυτό το ψδ που στηριξαν οι άλλοι ανύπαρκτοι του Σύριζα.ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ΠΑΣΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απο το καλοκαιρι "Δουλευαν" το θεμα με εξωδικα, χρησιμοποιησαν κοσμο που πηγε απο το ΕΚΗ να παρει ενα μπουκαλι λαδι, προσφορα καποιων αγροτων, του κρατουσαν αναλυτικα στοιχεια-δηθεν για να ξερουν ποιος ειναι ποιος-και τα χρησιμοποιησαν για να πλαστογραφησουν στα εξωδικα τις υπογραφες του, αυτη ειναι η ηθικη τους, αυτη ειναι η κακομοιρια τους.Το ΕΚΗ ειναι απλα μια "σφηκοφωλια" ΠΑΣΟΚΩΝ, οψιμα ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ, που ειναι πραγματικα επικινδυνοι για την Εργατικη Ταξη.Εχουν ομως φετος παρει 3 καλα μαθηματα:Eκλογες Ξενοδοχουπαλληλων, οπου η ΔΑΣ(ΠΑΜΕ) αυξησε κατα 220 τους ψηφους της και κατα μια εδρα τη δυναμη της, Μαγειροι, οπου το ταξικο ψηφοδελτιο απο 1 εδρα πηγε 3, στο 25%, και τωρα ΙΥ, με τα αποτελεσματα να βγαζουν το ματι των εργατοπατερων.Μ ε τις υγειες τους λοιπον, ετσι παντου ταξικα, καρφι στο σαπιο σωμα του εργοδοτικου συνδικαλισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απροκάλυπτο της υπόθεσης ήταν οι τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση των Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Μεταξύ των άλλων ήταν και η κριτική ότι το σωματείο δεν είναι μαζικό (???) (όπου έχει πολλάπλασιάσει τους εγγεγραμένους αλλά και τους ψηφίσαντες), αναφέρθηκε η λέξη προσδιορισμός "σφηκοφωλιά" για το σωματείο και πολλά πολλά άλλα! Πραγματικά έπρεπε να είχαν καταγραφεί σε βίντεο να δείτε τις ντροπές τους όπου μαζί με μεγαλοκλασσάτα στελέχη της ΠΑΣΚΕ κάνανε ότι μπορούσαν για να χτυπήσουν το Σωματείο! Ακόμα και εξώδικο στείλανε όλοι μαζί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.