13 Ιουλίου 2012

ΚΚΕ πρόταση νόμου για κατάργηση μνημονίων (video)

13 σχόλια:

  1. Βλέπω το κόμμα άφησε τη θέση για μονομερή κατάργηση μνημονίων και χρέους με "λα'ι'κή εξουσία" και το έριξε στις αυταπάτες με προτάσεις νόμων μέσω του "ξεφτιλισμένου" αστικού κοινοβουλίου. Ρε που πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας βρε Μαρμαρά
      ποιός είσαι απ'ολους ?

      http://youtu.be/eQeyNCPUvCI

      Διαγραφή
    2. Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, τότε είσαι σύντροφός μου! (Τσε Γκεβάρα).
      Υγ. Καμιά σχέση με τα παιδιά άλλωστε η ηλικία μου η εργασία μου και τόπος διαμονής μου δεν ταιριάζουν!

      Διαγραφή
    3. Το τσιτάτο δεν καταλαβαίνω που κολλάει,
      αλλά απ'οσο θυμάμαι,
      ο Τσε Γκεβάρα ήταν κομμουνιστής επαναστάτης,
      όχι συριζιάρης διαπραγματευτής και ευρωλάγνος !

      Μάλλον δεν θα ήθελες να τον συναντήσεις από κοντά
      γιατί θα έπεφτε η καρπαζιά σύννεφο.

      ΥΓ Σε έχουν πιάσει κότσο φίλε μου.
      Τόση βρωμοδουλειά κάνεις στο διαδίκτυο, δεν πας να ζητήσεις τουλάχιστον έναν μισθό ?

      Διαγραφή
    4. Θέλω να κλείσω οριστικά την παρέμβασή μου στο ιστολόγιό σας γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και δεν είναι σωστό να κοντράρω με τα εγγόνια μου. Θέλω να σας πληροφορήσω ότι ποτέ ΔΕΝ συμφώνησα και δεν υπηρέτησα όπως το ΚΚΕ, την "ειρηνική συνύπαρξη" ή τις "διακρατικές σχέσεις" της εγκληματικής πολλές φορές εξωτερικής πολιτικής της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Συνέπεια αυτής της πολιτικής ήταν και η δολοφονία του αγωνιστή Τσε Γκεβάρα στην μακρινή Βολιβία! Αντε γειά!

      Διαγραφή
    5. Αυτο μου θυμιζει την Παγκαλεια ρηση "εφυγα απο το ΚΚΕ γιατι τα σοβιετικα στρατευματα μπηκαν στην πραγα το '68". Ο σουρεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο. Διαλεξε στρατοπεδο παρα την ηλικια σου γρηγορα. Αλλα τελοσπαντων αδειασε μας την γωνια γιατι αν εισαι και σαν τον Παγκαλο μας πιανεις πολυ χωρο. Καλο τρολαρισμα, αλλα αλλου.

      Διαγραφή
  2. Αν "βλεπεις" οτι το κομμα αφησε την θεση για μονομερη καταργηση των μνημονιων και χρεους τοτε ή θες οφθαλμιατρο ή εισαι ενας απο τους παραπανω στο βιντεακι και κατα την προσφιλη συριζαικη τακτικη δεν το λες γιατι το παιζει "απλος πολιτης". Ελα το εχουμε ξαναδει το εργο. Αντε γεια που λενε και συνγαυροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι έγινε marmara, εκτεθήκατε τόσο πολύ, που δεν αντέχετε άλλο την αντιπαράθεση; Σε όποιο ιστολόγιο και αν εμφανίζεστε, οποιόδηποτε όνομα κι αν χρησιμοποιήτε, την ίδια ξεφτύλα θα παθαίνετε! ¨οσο για την ηλικία σου...σοβαρό επιχείρημα...Έφτασες, όσο έφτασες, για να κάνεις σημαία σου την "ειρηνική συνύπαρξη" και την ταξική συνεργασία=υποταγή(διάβαζε "κοινωνική συνοχή"). Εκτός αν υποννοείς ότι ήσουν στην φιλομαοϊκή ΚΟΕ...Ναι οι "τρείς κόσμοι" και η συνεργασία...με τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό ενάντια στην ΕΣΣΔ.
    Υ.Γ. Αλήθεια επειδή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ειστε πολύ "δημοκράτες", για να διαλύσετε τα κόμματα και τις οργανώσεις σας και να ενωθείτε σε ενιαίο κόμμα, θα πάρετε αποφάσεις πρώτα από συνέδρια ή θα το επιβάλετε από τα πάνω στα μέλη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πείτε ρε παιδιά αυτό ο νόμος που καταθέτει το ΚΚΕ τι είναι?Μεταρρύθμιση ή επανάσταση?Αλλά για να το καταθέτει το ΚΚΕ είναι επανάσταση και όταν έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για νόμους που θα καταργήσουν το μνημόνιο κράζατε ότι δεν θέλει συνολικη ρήξη με το κεφάλαιο και αυτοί οι νόμοι ειδικά σε αστικό κοινοβούλιο και μέσα στον καπιταλισμό θα ανακουφίσουν για λίγο το λαό και άλλες τέτοιες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο σε ολα. Θα τον ψηφισει τον νομο ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπον?

      Διαγραφή
  5. Αν έβγαζε νόμο για ο ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου θα τον ψήφιζε το ΚΚΕ? Όχι προφανώς και νομίζει ότι έχει και το αλάθητο ένω το αντίθετο είναι έγκλημα.Μέχρι τώρα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ 2-3 νόμους πριν το ΚΚΕ μέσα στην βουλή και το ΚΚΕ ούτε καν μπήκε στον κόπο.Αν ο νόμος λέει για έξοδο απο την ΕΕ και ευρώ όχι.Αν λέει μόνο για κα΄ταργηση μνημονίου γιατί να μην το ψηφίσει?Αλλά το θέμα είναι ότι μην προσπαθείς να το παίξεις συνθετικός κάτι πολύ δύσκολο για το ΚΚΕ γιατί στόχος του είναι απλά να "ξεμπροστιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωλαγνία του,για την φιλοευρωπαική πολιτική του και άλλες τέτοιες πίπες αντί να κάτσει το ΚΚΕ ΈΣΤΩ να δεί που συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ".Άρα η ερώτηση πρέπει να γίνεται με συνθετική προοπτική και όχι ύπουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστακη, πες στην βλαχα που σας καθοδηγει να μην σα βαζει να λετε και μαλακιες. Τα μνημονια επιβαλονται απο την ΕΕ, δεν αναδιαπραγματευονται. Το να λες οχι μνημονιο αλλα ναι στην ΕΕ ειναι απατη ολκης. Οσο γι αυτο δεν εχετε ΚΑΜΙΑ απαντηση.
      Και οσο και η Αλεκα λεει οτι μπορει να ειστε και αφελεις και να τα λετε αυτα απο αφελεια, εγω δεν το πιστευω. Θεωρω οτι συνειδητα λετε πιπες γιατι ο φιλοευρωπαισμος σας ειναι τετοιος που σας κανει να ειστε το ιδιο με αυτο που πρεσβευει και η ΕΕ.
      Προσπαθειτε να γινεται ΠΑΣΟΚ αλλα ακομα και γι αυτο καχεκτυπο ειστε.

      Διαγραφή
  6. Κωστάκη, δεν πας καλύτερα να διαβάσεις τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν μπεις στον κόπο να την "πείς" στο ΚΚΕ;Η πρόταση νόμου για τα μνημόνια είναι το στοιχειώδες που πρέπει να κάνει κάποιο κόμμα στη βουλή αν θέλει να υπερασπίσει τα λαϊκά συμφέροντα. Ούτε μεταρρύθμιση είναι, ούτε επανάσταση. Το ερώτημα είναι γιατί αποφεύγει να τοποθετηθεί συνολικά ο "αντιμνημονιακός" ΣΥΡΙΖΑ...Όσο για το ΚΚΕ, μήπως θές υπενθύμιση των επανειλημμένων δηλώσεων των στελεχών του κόμματος από τον Μάιο; Ή μήπως δεν γνωρίζεις ότι κατάργηση (πόσο μάλλον η μονομερής) των μνημονίων, προϋποθέτει να ψηφιστεί ανάλογος νόμος στη Βουλή. Δεν σας τα λένε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που αύριο θα κάνει και κυβέρνηση; Είναι προφανές, άλλωστε, ότι κριτικάρεις το ΚΚΕ χωρίς να έχεις διαβάσει καν την πρόταση νόμου, ούτε τις τοποθετήσεις του ΚΚΕ. Τώρα για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ...αν κρίνω από αυτά που γράφεις και από αυτά που δηλώνουν τα στελέχη του, μάλλον προσπαθούν να αποφύγουν να το ψηφίσουν. Στο κάτω-κάτω δεν εμπόδισε κανείς το ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει δική του πρόταση νόμου. Όμως δεν το έκανε μέχρι τώρα.Έκανε κάποιες προτάσεις νόμου που στην ουσία δεν καταργούν τα μνημόνια. Μόνο που παρέλειψε να ζητήσει την κατάργηση του νόμου Κατσέλη...Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.