28 Ιουλίου 2012

Το λογαριασμο παρακαλω. . .


Μολις καταληξουν οι συνομιλιες και οριστικοποιηθουν τα μετρα, οι Ελληνες που κατα 95,5% ψηφισαν παραμονη στην Ε.Ε. και στο ευρω, θα αλλαλαζουν οτι δεν αντεχουν αλλο, "εξαπατηθησαν" και κατι να γινει βρε παιδι μου δε παει αλλο.
Ειναι αληθεια ομως οτι εξαπατηθησαν ή απλως ο καθενας απο αυτους ακουγε απο τον αρχηγο του μονο οτι ηθελε να ακουσει?
Τα μετρα των 11,5 δις€ γιa το 2012-13  ειχαν προαναγγελθει απο την ψηφιση του προυπολογισμου το Δεκεμβρη του 2011 και απο την υπογραφη της δανειακης συμβασης, οπως και τα επιπλεον 2δις € που ηταν η αποκλιση του 2011, βαλε και 1δις€ απο τις εκλογες και βγηκε το κουστουμι.
Για να εχει ο καθενας μας μια ταξη μεγεθους, το λεγομενο χαρατσι της ΔΕΗ υπολογιζεται στα 2 δις€ το χρονο, αρα ψαχνουμε μετρα  7φορες το χαρατσι και πλεον.
Οποιος ψηφισε αψηφωντας την αληθεια των αριθμων θα λαβει τα επιχειρα της ψηφου του και επειδη στην αντιπροσωπευτικη μας δημοκρατια λειτουργει η αρχη της πλειοψηφιας, τα επιχειρα του εκλογικου αποτελεσματος θα τα λαβουμε ολοι.
-Ολοι? Ενταξει οταν λεμε ολοι δεν εννοουμε την πλουτοκρατια, αλλα και ο λαος αποφασισε οτι η πλουτοκρατια καλως εχειν, "εμεις να δουμε πως θα τα καταφερουμε" αλλωστε με την πλουτοκρατια, μονοπωλια κτλ μας ζαλισε το ΚΚΕ και πηρε τα "4,5%" μας.
Εδω ομως ειναι και η αντιφαση, την οποια ολοι αυτοι που ακουνε καπιταλισμος και ξυνιζουν τα μουτρα τους εχουν να αντιμετωπισουν, γιατι τα μετρα παιρνονται για να διασωθει ο καπιταλισμος ο οποιος διαττεινονται απο τα "αριστερα" μεχρι τα δεξια οτι δεν ειναι το προβλημα τους, αρα πως θες να γιατρευτεις οταν το προβλημα σου το θεωρεις μοναδικη σου σωτηρια?
Καλοχωνευτα λοιπον και ραντεβου στα πρωιναδικα των τηλεορασεων το Σεπτεμβρη οπου ως μωρες παρθενες που ξεγελαστηκαν θα εμφανιζονται οι συμπολιτες μας που τους ψηφισαν, αποτασσοντας μετα βδελυγμιας τους κομμουνιστας-αυτα τα "κακοπουλια" για να χρησιμοποιησουμε μια προσφιλη εκφραση καποιου blogger για την Αλεκα- που τους λενε οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος απο τη ρηξη και την ανατροπη του καπιταλισμου.
Προτιμηθηκαν "μαγικες" λυσεις οπου και η πιττα θα ειναι ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος(βλ.ΣΥΡΙΖΑ, Αν.Ελ., ΧΑ, ΔΗΜΑΡ) ή ακομα χειροτερα ο ψηφοφορος διαλεξε να πληρωσει εις γνωση του, για να σωθει το συστημα που τον καταδυναστευει, γιατι πλεον εχει μαθει να αγαπαει τις αλυσιδες του ή οπως το λενε οι κατσιμιχα "θα σε κλωτσανε και θα σ' αρεσει".
Τρεχουμε ολοι λοιπον στις εφοριες για να  πληρωσουμε τις εκτακτες εισφορες, την αλληλεγγυη, τα χαρατσια εε συγνωμη, το "ασφαλιστρο περιουσιας" οπως ειπε ο Βενιζελος, δωστε μισθους, δωρα, πουληστε οτι μπορει να πουληθει και παρακαλατε να πωληθουν και τα υπολοιπα, κοψτε απο τις συνταξεις, κοψτε απο την υγεια, κοψτε απο την παιδεια, κοψτε, κοψτε, κοψτε, κοψοχερηδες για να σωθει η πατρις και "ανω σχωμεν τας καρδιας", γιατι μπορει και να μην ειναι αρκετα, ασε που τα "κακοπουλια" το λενε οτι δεν κρινεται απο τις θυσιες του Ελληνικου Λαου αν θα μεινουμε και για ποσο στο ευρω και την ΕΕ αλλα ποιος τους ακουει αυτους τωρα. . .

Οσο για το θεμα των ημερων με την αθλητρια του μηκους, 
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας.
Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί καθαρίζετε το απέξω του ποτηριού και του πιάτου, ενώ από μέσα είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.