11 Ιανουαρίου 2012

Η Λιάνα Κανέλλη σε ντοκιμαντέρ της σουηδικής τηλεόρασης

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ δημιούργησε για τη σουηδική τηλεόραση η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
Στο απόσπασμα του ντοκιμαντέρ βλέπουμε την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία αναλύει το πώς φτάσαμε ως εδώ, ρίχνοντας ευθύνη στους αστούς αλλά και στους μικροαστούς, αλλά και τους πολιτικούς μας, που δεν ύψωσαν το ανάστημά τους.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ.

    Η ΛΙΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΨΟΓΗ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ειδα το ντοκυμαντερ, πριν απο μια εβδομαδα περιπου, αλλα εκτος απο τη συνεντευξη της Κανελλη, που ειναι παντα εξαιρετικη, δεν μπορω να πω οτι σαν ντοκυμαντερ με ...εντυπωσιασε, γιατι πρωτα πρωτα η Αλεξ. Πασχαλιδου δεν εχει τις γνωσεις που χρειαζεται για ενα τοσο συνθετο θεμα, δεν κανει πολιτικες αναλυσεις σ αυτο, βλεπει τα πραγματα αρκετα επιφανειακα και η ταινια εχει γινει σε στυλ ...ρεπορταζ περισσοτερο, παρα σαν ντοκυμαντερ!

    Τσπ, για το μεσο Σουηδο που ισως δεν γνωριζει αρκετα πανω στο θεμα, να ειναι κατι, για τους Ελληνες, ομως και ειδικα για οσους απο εμας ασχολουμαστε λιγο παραπανω με το...αθλημα, :) δεν ειναι αυτο που θα ελπιζαμε να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της κανει ολοκληρη αναλυση, υπερ-α-πλου-στευ-με-νη και ρωτα μετα το βουρλο : και πως φτασαμε ως εδω?νια νια νια νια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. emena prosopika i liana den me piliaresi, den imaste xora pou sinorevoume me xores pou pargoun toulipes, panta kati tetia tha ta petaksi den ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.