5 Ιανουαρίου 2011

Οδομαχίες στο Μενίδι μετά τον θάνατο 7χρονου κοριτσιού, από αστυνομικό της ομάδας «Δίας»

Την τελευταία του πνοή άφησε τελικά το επτάχρονο κοριτσάκι που παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μενίδι.

Το περιστατικό έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινωνία των ΡΟΜΑ στην περιοχή και εδώ και αρκετή ώρα επικρατεί ένταση στην οδό Αριστοτέλους. Εκεί περίπου 100 τσιγγάνοι έχουν κλείσει το δρόμο και έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί επεισόδια.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του το επτάχρονο κοριτσάκι ΡΟΜΑ στις 12:10 το μεσημέρι στην οδό Κύπρου 59 στο Μενίδι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το κοριτσάκι κατέληξε αφού διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο ΚΑΤ.


Ο αστυνομικός που προκάλεσε το τροχαίο συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα τροχαίας Νέας Ιωνίας όπου σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο μοτοσικλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία και έκανε ελιγμό για να προσπεράσει προπορευόμενο κλειστό φορτηγάκι με αποτέλεσμα να κτυπήσει το κοριτσάκι που ήταν στο δρόμο, μπροστά στον τσιγγάνικο καταυλισμό και δεν το είδε.

Από την Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.