8 Απριλίου 2013

ΣΚΑΪ - Τράγκας: Το λιβανιστήρι του ναζισμού

Βήμα προβολής, εξωραϊσμού και «εξανθρωπισμού» 
του φασιστικού - ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής 
παρειχαν ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ και η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα 
την Κυριακή το βράδυ.


Τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Παππάς, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος) κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Γ. Τράγκα και από κοινού, παρουσιαστής και προσκεκλημένοι, έπλεξαν το εγκώμιο της Χρυσής Αυγής, λιβάνισαν το φασισμό, αθώωσαν τα εγκλήματα των ναζί και των στρατιωτικών καθεστώτων στην Ελλάδα.

Επί δυο ώρες, οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν το «ελευθέρας» από δημοσιογράφο να παρουσιάζουν τις θέσεις τους εξωραϊσμένες, να εμφανίζουν εαυτούς ως «αντισυστημικούς», δημοκράτες, αδικημένους κ.λπ., χωρίς να αντιμετωπίσουν κανενός είδους αντίλογο ή έστω ένα στρίμωγμα από το δημοσιογράφο.

Δεν κάνει εντύπωση που τηλεοπτικό κανάλι τύπου ΣΚΑΪ δίνει βήμα προβολής στους ναζί της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός και μόνο ότι ο ΣΚΑΪ επιλέγει να στήσει μια εκπομπή για την προβολή της Χρυσής Αυγής πρέπει να προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.

Ούτε προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι αυτή την αβάντα τους την έδωσε ο Γ. Τράγκας και μάλιστα σε πολύ φιλικό κλίμα από την έναρξη ακόμα, διευκρινίζοντας ο ίδιος ότι σε άλλες εκπομπές του οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής του «έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις» και σημειώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει «ψηφιστεί από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις». Ο Γ. Τράγκας επιχείρησε να πείσει ότι «τον χωρίζει άβυσσος» με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά ότι πρέπει να έχουν βήμα να μιλήσουν επειδή όλα τα άλλα κανάλια δεν τους καλούν. Λειτούργησε ως εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να παριστάνουν τους υπερασπιστές του λαού, τους «αντιστασιακούς» στην «κατοχή της Μέρκελ»…

Όσο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή για το λαό και πρέπει να απομονωθεί, άλλο τόσο είναι και ο κάθε Τράγκας που την εξωραΐζει και ρίχνει γέφυρες μαζί της.


Πηγή : 902.gr

34 σχόλια:

  1. Η δικαιολογία δεν είναι μόνο αυτή που αναφέρει ο 902, αλλά και το ότι πρέπει να τους δίνεται βήμα για να μαθαίνει ο κόσμος τη είναι και να τους αποφεύγει (και καλά). Πολύ καλή δικαιολογία άμα σκεφτεί κανείς ότι έτσι και φαίνονται κυνηγημένοι του συστήματος, αλλά και εξωραϊζουν το προφίλ τους όπως πολύ σωστά αναφέρει το άρθρο.

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O σκαι (μεγκα αντ1 κτλ κτλ) απευθυνθηκε στο κοινο του. Αν η εργατικη ταξη ακομα δε μπορει να καταλαβει οτι το καναλι δεν προβαλει τις αναγκες και τις λυσεις της λαικης ταξης ε, ας προσεχε. Αν ακομα καποιος μπορει να βλεπει σκαι χωρις να χτυπαει κοκκινο η πιεσή του ε, ας προσεχε και παλι. Αν ακομα ειναι σε θεση να παρακολουθει τραγκα, τοτε πραγματικα τον θαυμαζω. Θα ζησει 1000 χρονια. Πιο πατο δε μπορει να παει.
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτα που λετε εσεις και το αρθρο ειναι σωστα αλλα ειναι επικινδυνο
    να αγνοειται η ουσια.Οτι δηλαδη αν οι δημοσκοπησεις ειναι εγκυρες πραγματι εχουν μαζι τους 1000000 κοσμο ενω εμεις σερνομαστε μακρια πισω.Και εγκυρες να μην ειναι, το ποσοστο των εκλογων τους δινει 700000.Δεν ειναι κατι που μπορεις να το αγνοεις και να το ξορκιζεις με αφορισμους.Οποτε το αρθρο στο σημειο αυτο λεει μπουρδες.Και μην βγει κανεις αφελης να πει οτι δεν μας ενδιαφερουν τα ποσοστα των εκλογων γιατι αντικατοπτριζουν μια πραγματικοτητα
    σε μια δεδομενη στιγμη.Δεν μπορεις να αγνοεις και να κανεις πλακα με τετοια ποσοστα.Ειναι μια λογικη επιπολαιη και επικινδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως απλά το άρθρο σκόπευε να σχολιάσει περισσότερο την σχέση της ΧΑ με άτομα σαν το κ. Τράγκα παρά να εμβαθύνει στο θέμα που αναφέρεις, το οποίο είναι γνωστό και δεν έχω καταλάβει να το έχει υποβαθμίσει με κάποιο τρόπο κανείς...

      Κώστας

      Διαγραφή
    2. Μία μικρή παρέμβαση

      Το ποσοστό τους είναι κάτω απο 9% και πέφτει, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι λίγο. Είναι αποτέλεσμα του ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που όπου και να βρίσκετε(σωματεία, συλλόγους, δήμους)βάζει ψηφίσματα εναντίον τους και τους απομονώνει από τον κόσμο.
      Εδώ και κανα ενάμισυ μήνα από την τσαριτσάνη μέχρι χανιά και θάσο οι χ.α. τρώνε γιούχα.

      Με όλα αυτά ο Τράγκας τους κάνει "αβάντες"(τους βάζει περίπου τα διπλά σε ψήφους) και παίζει και τον ανήξερο.
      Όταν ξέρουμε πως ο ΣΚΑΙ στήριζε το μνημόνιο, είναι κανάλι ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ, ο αντικομμουνιστής Τράγκας δήλωνε αντιμνημονιακός και η χ.α. έλεγε πως το σκαι είναι συστεμικό και μνημονιακό. Την ίδια στιγμή η χ.α. ζητούσε επιπλέον φοροαπαλλαγές και κίνητρα για τους εφοπλιστές.. Και από την άλλη μέσα στην Βουλή ζητά μεροκάματα 14 - 18€ χωρίς ασφάλιση. Ilief

      Διαγραφή
    3. Να προσθέσω πως ο λόγος που πέφτουν, πέρα από την αποκάλυψη ότι είναι νεοναζιστικό κόμμα οφείλεται και σε άλλα.
      Οι Ρώσοι που θα έβαζαν τα λεφτά τους, το "αντιτούρκικο" Ισραήλ, και η "σκληρή διαπραγμάτευση" αποδείχτηκαν επιστημονική φαντασία στην Κύπρο. Ενώ και ο Τράγκας και άλλοι ξέχασαν πως η Γαλλία στην Κύπρο υιοθέτησε την θέση της Γερμανίας. Ilief

      Διαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=IPVAIV0Qtb0 Η εισαγωγή είναι όλα τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προβλημα δεν ειναι τι λεει ο Τραγκας και ποιους προσκαλει στις εκπομπές του. Γνωστός ο Τράγκας, γνωστοί κι οι προσκεκλημένοι του. Τη δουλειά των αφεντικών τους κάνουν. Μα κι εσύ Μανώλη Γλέζε, να χαίρεσαι τους συναδέλφους σου. Αλλά εσύ Λαέ, χαμπάρι δεν παίρνεις, από τα τεκτενόμενα? Τόσο βαθύς είνααι ο ύπνος του δικαίου?
    ΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι σχέση έχει ο Γλέζος με το θέμα;

    Τηλεόραση δε βλέπω αλλά έτυχε πρόσφατα να δω για λίγες μέρες, κι έπεσα σε ειδήσεις του εφοπλιστικού ΣΚΑΪ, όπου το ρεπορτάζ για το "τι είπε ο Μιχαλολιάκος" περί ανέμων και υδάτων, το είχαν μοντάρει οπτικά και ηχητικά με γεμάτη την αίθουσα της βουλής και πυκνό χειροκρότημα. Αυτό κρατά λίγα δευτερόλεπτα, αλλά με κάτι τέτοια γίνεται και η κόκα κόλα το πρώτο αναψυκτικό.

    Ψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ερώτημα του σχολίου αφορά το σχόλιο του "ΑΚ"

      Ψ.

      Διαγραφή
    2. Τελικά είδα το βίντεο και έπιασα το υπονοούμενο. Το ερώτημα μου καλύφθηκε.

      Ψ.

      Διαγραφή
  7. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    δυστυχως εχει και το κομμα ενα μεριδιο ευθυνης,στο πως αντιμετωπισε το φαινομενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.προεκλογικα και ενω υπηρχαν αρκετα σημαδια ανοδου των φασιστων,δεν το απασχολησε αρκετα. ενω υπηρχε η διεθνης πειρα ,μα καιη ΕΛΛΗΝΙΚΗ.δεν ανετρεξε να μελετηση και να δει πως θα τους αντιμετωπισουμε πιο σωστα.ενω υπηρχαν διαφορες φωνες, απο λιγο πιο παλια , π.χ. 1 χρονο πριν της εκλογες. που ελεγαν οτι πρεπει να κανουμε κατι σαν κομμα πιο τρανταχτο και οι βουλευτες μας, να ειναι πρωτεργατες, δεν εγινε. να μην παρουν μερος στην σηζητηση του μνημονιου στην βουλη.εκεινο που ακουγαμε ηταν οτι πως θα ακουστουν οι θεσεις μας. λες και μας προβαλανε αβερτα τα Μ.Μ.Ε. ενω υπηρχε σε ανοδικη φαση ο ΑΝΤΙΚΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ απο τα αστικα κομματα και τα διαφορα παπαγαλακια, δεν καταλαβε το Π.Γ. και η ΗΓΕΣΙΑ μας,το που το πανε.φανηκε τωρα οτι απωτερος σκοπος τους ηταν, η συρικνωση μας και η ανοδος του ναζισμου στην χωρα μας.τωρα ξεκινησαμε να τους αντιμετωπιζουμε σωστα. αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι το εξης.
    χρειαζεται υπομονη και να δειχνεις στον κοσμο το πραγματικο προσωπο τους,αυτο αλωστε φοβουνται και οι ιδιοι, ο λογος λοιπον που τους
    "προβαλουν" μεσω διαφορων δημοσιογραφισκων τυπου -τραγκα- ειναι αυτος.
    να δειχνουν στον κοσμο το ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κομμα φταει και για την ατλαντιδα. τι λετε ρε λαμογια;
      σπαρτακακο δεν πηρες χαμπαρι οτι η ιστορια με ΤΗΝ "ηγεσια" δεν τραβαει; μην το συνεχιζεις και γινεσαι προκλητικος.
      ευθυνη εχει το ΚΚΕ, αν το θες ετσι, που φερεται καλα σε ολες τις γκρουπες και τις αφησε να κανουν την μαγια για να στρατολογουν κοσμο στις πλατειες οταν τους κανατε τις πλατες.
      εχει ευθυνη το ΚΚΕ γιατι δεν αφηνει να καθαρισουμε με την 5η φαλαγγα του κινηματος και με ελευθερη την πλατη μας και σιγουρη να λυσουμε και τα υπολοιπα ζητηματα. εχει ευθυνη γιατι δεν αφηνει σε καθε λαμογιο, που πηγαινε στην πλατεια και το επαιζε ακοματιστος παρεα με τις αμοιβαδες, που ερχετε στα σωματεια μετα και το παιζει αριστερος να του ξηγιομαστε οπως πρεπει. για ολο το αιμα των κομμουνιστων που χυσανε παρεα με τους ναζιδες οι σοσ/τες απο την γερμανια, την σουηδια με τις λοβοτομες, την ελλαδα κτλ.
      εγω προσωπικα την επομενη φορα που θα ακουσω αριστεριστη να μου την λεει για τις αμοιβαδες θα τον κοπανησω. οσες φαω οσες ριξω. δεν μπορει ο καθε καραγκιοζης που καθε κυριακη ηταν αλαμπρατσετα με τις αμοιβαδες τωρα να μου την λεει. ουστ ρε λαμογια

      Διαγραφή
  8. ..Ο Χιτλερ ειχε κανει μια δηλωση που σε ελευθερη μεταφραση ελεγε. "Αν σε ολη την Ευρωπη ειχαμε εστω και τους μισους ρουφιανους που βρηκαμε στην Ελλαδα τον πολεμο θα τον ειχαμε κερδισει απ τον πρωτο χρονο". Και επισης αξιωματουχοι της Γκεσταμπο και των ΕΣ-ΕΣ οταν βιωσανε την συνεργασια τους με την Ελληνικη αστυνομια "τιναζανε στην κυριολεξια το πετο τους" λεγοντας οτι "Ημαστε εμεις(καθαρματα) αλλα κι εσεις δεν παιζεστε. Ξεπερνατε καθε οριο". Συμπερασμα?.. Η Ελλαδιτσα μας ειναι τιγκα στο φασισταριο οσο κι αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε.. Που το παραξενο λοιπον?.. Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οχι μονο αυτο αλλα τον δεκεμβριο του '44 ολους αυτους που ειχε μαζεψει το ΕΑΜ στις φυλακες , η αστικη κυβερνηση με τον παπανδρεου τους ελευθερωσαν και τους εδωσαν οπλα εναντιον του ΕΑΜ. Και οταν νικησαν οι αμερικανοι (γιατι αυτοι νικησανε) πηραν ολα αυτα τα σκουληκια θεσεις στην εξουσια και κανανε την εμετικη νοοτροπια τους καθεστως.

      Διαγραφή

  9. Ο Μοντέστο, είναι μέλος του ΚΚΕ;, Δεν νομιζω.
    Οι Κομμουνιστες δεν μιλάνε έτσι, δεν ειναι η ΠΑΙΔΕΙΑ τους αυτή.
    Οι Κομμουνιστές έλεγαν και λένε την άποψη τους ΠΑΝΤΑ με σοβαρότητα, παρουσίαζαν ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες θέσεις ώστε να πείθουν το ακροατήριο, το συνομιλητή/ες τους και να μην δινουν δικαίωμα στον αντίπαλο να καταφύγει σε ύβρεις και να απειλεί με ξυλοδαρμούς.
    Τέτοιες απόψεις σαν του εν λόγω δεν αποτελούν Κομμουνιστικη πρακτική αλλά μικροαστική και ως εκ τουτου οπορτουνιστική, τυχοδιωκτική, η οποία ΘΙΓΕΙ το Κόμμα.
    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ανωνυμα σχολια σβηστηκαν, αν θελετε ξανατοποθετηθειτε με nickname
    Οι κανονες σχολιασμου συνοδευουν καθε αρθρο και θα πρεπει να τους σεβεστε μετα απο τοσες προειδοποιησεις τοσο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    απλα και μονο θα πω αυτο που ειχε πει και η σ. αλεκα πριν λιγα χρονακια.
    "απο την ΗΓΕΣΙΑ του ΚΚΣΕ,προηρθε η αλλαγη στα χαρακτιριστικα του και η ανοδος της ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ στην ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ".με τα γνωστα επακολουθα.

    -modesto- κομμουνιστες,οπως ειπε και αλλος σ. εδω, δεν ομιλουν ετσι.
    διαφωνιες μπορει να εχουμε ,αλλα τις λυνουμε με συζητηση και οχι υβρεις .
    εκτος και αν εσυ κρινεις οτι η καθε ΗΓΕΣΙΑ ειναι στο απυροβλητο και αλανθαστη.οσο για το " λαμογιο" στο επιστρεφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε αντε απο δω, αν θελετε γαλλικα και πιανο, να μαθετε να μιλατε εσεις πρωτα. οταν σπαρτακακο μαθεις να μην πετας τις μπηχτες για την ηγεσια κτλ θα περνεις απαντηση κανονικη. οταν προβοκαρεις τετοιες απαντησεις θα περνεις.
    εσας τι σας πειραξε, οτι θα τις "παιξω" με οποιο γκρουμπουσκουλο μου ξαναπαιταξει την αηδια οτι φταιμε για τις αμοιβαδες; ή γιατι σας ενοχλει οτι παντα ειστε εχθροι των κομμουνιστων;
    τις νουθεσιες για το ηθος κτλ αλλου, ενταξει; αιντε με την καθε αυθεντια, καντε πρωτα την αυτοκριτικη σας, ανοιξτε το παραθυρο καντε το βημα και μετα ελατε να μιλησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το κκε έχει χάσει στο επικοινωνιακό και καλώς ή κακώς χρειάζεται για να προσελκύσεις κόσμο..όταν για παράδειγμα παλιά υπήρχε σε κάθε γήπεδο διαφήμιση του ριζοσπάστη και μετά καταργήθηκε γτ το ποδόσφαιρο είναι ΄΄εμπόριο΄΄ και μεις δεν χωράμε εκεί , ντάξει δεν λέω σωστό ααυτό αλλά αρκετά κολλημένο..όταν παρατάς τις πλατείες που λες δίνεις πρόσφορο έδαφος στους άλλους να τις καπηλευτούν, οι ακομμάτιστοι π λες θα δουνε τους άλλους π θα πάνε απο κοντά αλλά όχι εσένα..όταν μιλάς με ιδιαίτερη γλώσσα στο λαό που ούτε καν τα μέλη δεν πιάνουνε εκείνη την ορολογία και δεν μιλάς απλά όπως κάνει πολύ καλά η κανέλλη ο παφίλης και ο μπογιό τότε και αυτό μείον είναι, όταν δεν διοργανώνεις πάρτυ ας πούμε και τα έσοδα να πηγαίνουνε στο κόμμα και αυτό είναι μείον..πρέπει να υπάρχουνε δράσεις παντού σε κάθε τομέα του κόσμου αλλιώς περιμένουμε να έρθει κάποιος να χτυπήσει την πόρτα για να γίνει μέλος και να διαβάσει μαρξ τότε άστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το κκε έχει χάσει στο επικοινωνιακό και καλώς ή κακώς χρειάζεται για να προσελκύσεις κόσμο..όταν για παράδειγμα παλιά υπήρχε σε κάθε γήπεδο διαφήμιση του ριζοσπάστη και μετά καταργήθηκε γτ το ποδόσφαιρο είναι ΄΄εμπόριο΄΄ και μεις δεν χωράμε εκεί , ντάξει δεν λέω σωστό ααυτό αλλά αρκετά κολλημένο..όταν παρατάς τις πλατείες που λες δίνεις πρόσφορο έδαφος στους άλλους να τις καπηλευτούν, οι ακομμάτιστοι π λες θα δουνε τους άλλους π θα πάνε απο κοντά αλλά όχι εσένα..όταν μιλάς με ιδιαίτερη γλώσσα στο λαό που ούτε καν τα μέλη δεν πιάνουνε εκείνη την ορολογία και δεν μιλάς απλά όπως κάνει πολύ καλά η κανέλλη ο παφίλης και ο μπογιό τότε και αυτό μείον είναι, όταν δεν διοργανώνεις πάρτυ ας πούμε και τα έσοδα να πηγαίνουνε στο κόμμα και αυτό είναι μείον..πρέπει να υπάρχουνε δράσεις παντού σε κάθε τομέα του κόσμου αλλιώς περιμένουμε να έρθει κάποιος να χτυπήσει την πόρτα για να γίνει μέλος και να διαβάσει μαρξ τότε άστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @XRS
    το ΚΚΕ δεν προσελκυει κοσμο με ορους τηλεορασης. προσελκυει με την δραση του. μακαρι να ειχαμε λεφτα να βαζαμε διαφημιση ακομα και στο water ταβλι.
    τις πλατειες δεν τις παρατησες. αλλα δεν θα πηγαιναμε με τους ορους που ηθελαν, χωρις ταυτοτητα δλδ. το ποσο μισος εχουν ολοι αυτοι για το ΚΚΕ φανηκε και απο τον 1 νεκρο και τους δεκαδες τραυματιες (γυναικοπαιδα οι περισσοτεροι) για να μας διωξουν απο την πλατεια και οχι απλα εκεινη την μερα
    συγνωμη ο λογος του μπογιοπουλου και του παφιλη (οταν κανουν αναλυση προγραμματος, οχι της καταστασης απλα) ειναι απλος;;;;; και απο ποτε οι κομμουνιστες αλλαζουν τον λογο τους αναλογα με το κοινο τους;
    διοργανωση παρτυ;;;
    το φεστιβαλ τι ειναι; οι οικονομικες εξορμησεις τι ειναι; πρεπει να το πουμε παρτυ; οι τοπικες οργανωσεις παντως πληροφοριακα κανουν πολυ συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    modesto αγορακι, γιατι για νανιαρο μου φαινεσε.απο ποτε η ηγεσια απεκτησε και "δικηγορο" τυπου "αναγωγος"!!
    ο σεβασμος στον συνομιλιτη δειχνη το αναλογο υψηλο επιπεδο της συνομιλιας.οποτε επειδη εσυ ,εισαι, χαμηλου επιπεδου, απαξιο να σου ξαναπαντησω .
    οπως φαινετε εχεις ΜΑΛΩΣΗ με την λεξη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ και εισαι αξιος της μοιρας σου.
    οσο για της πλατειες σωστη ηταν η θεση του κομματος,απλα επρεπε εμεις να ειμαστε εκει ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΠΑΡΩΝ.Η δραση του κομματος δεν ειναι ξερεις μονο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ και παλι ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ειναι και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ - ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ-ΕΠΑΦΗΣ.μονο ετσι εξηγεις στον απλο ανθρωπο τις θεσεις σου και την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γράψτε στο google: ανεπιθυμητη παντου η χρυση αυγη

    και δείτε αποτελέσματα. ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε κάθε άρθρο και post να γράφεται η λέξη ανεπιθύμητη δίπλα στο χρυσή αυγή με διάφορους συνδυασμούς για να γίνει viral και να πάει παντού!!!!!!!!!!!!!!!

    viva la revolution!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μοδέστο δεν διαφωνώ με αυτά π είπες..καταρχήν δεν ήξερα για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα π λες..παρακάτω να πω ότι δεν είπα να αλλάξει το κκε τρόπο ανάλογα με το κοινό αλλά για να γίνει πιο προσιτό λόγω ιδεολογίας..μν κοιτάς π τα ξέρεις εσύ..επίσης λες για την τηλεόραση, απλά να πω ότι κάθε μέσο παίζεις, βεβαίως και δράση αλλά και παντού, γτ όχι και με όρους τηλεόρασης..λένιν που λέει ''ηθικό είναι το καλό για το κόμμα'' ή περιμένουμε τη νομοτέλεια του μαρξ?? επίσης για τις πλατείες δίκιο αλλά θα συμφωνήσω με τον αποπάνω.. έπεσα έξω για τα πάρτυ όπως είπα, τα φεστιβάλ όντως ισχύουνε αλλά εκτός αυτών έχω δει μείωση τέτοιων πχ σε πανσπουδαστική ή και γενικά εκτός απο τα κλασσικά φεστιβάλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ναι νιανιαρο ειμαι οτι πεις, αν θες να την πεις σε καποιον βρες κατι αλλο μην αντιγραφεις το πως σε αποκαλει ο αλλος, γινεσαι καρικατουρα.
    θα εχεις σεβασμο οταν σταματησεις το τρολαρισμα περι "ηγεσιας" κτλ. την ηγεσια μας την εκλεγουμε εμεις και οταν δεν μας κανει ή κανει κατι που δεν συμφωνουμε την αλλαζουμε εμεις οπως εμεις ξερουμε.
    παιξτο υπερανω πλακα εχει. κυρια κυρια ο modesto με προσβαλε!!!! εισαι θεος!!!
    για τις πλατειες δεν εχω να πω παραπανω το εχουμε κανει νιανια το θεμα, απλα οταν δεν ξερεις να μην μιλας, γιατι προφανως δεν ξερεις τι δρασεις γινανε και τι αντιδρασεις φυσικα ειχες. οταν λες οτι η θεση του ΚΚΕ ηταν σωστη πως ακριβως αυτο πηγαινει με το να ειμαστε δυναμικα παρων; να κανουμε εισοδισμο;
    οταν θες να μου την πεις παντως και να τονιζεις πραγματα να προσεχεις, σχεδον ολοι κανουμε ορθογραφικα στο πληκτρολογιο, αλλα οταν θελεις να κανεις εντυπωση "κανοντας σκληρη κριτικη" σε καποιον αλλο φροντισε την ορθογραφια σου, ειδικα οταν φωναζεις (τα κεφαλαια), βαλε τα σημεια στηξης με τροπο που να βγαζουν νοημα. επισης μαθε να μετρας, "διαλεκτικη μαρξισμου" ειναι 2 λεξεις.
    επισης τετοιο ορο εγω δεν ξερω, θες να μου δωσεις τα φωτα σου;
    αιντε βρες κανα λυκειοπαιδο να σου κανει φροντιστηριο και μετα να ερθεις και σε μενα γιατι κατα τα λεγομενα σου ειμαι στο νηπιο και εσυ κατα δημοτικο και μαλλον περασες τις ταξεις με βυσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @XRS
    θα σου πω μονο για το τι κανεις με ορους τηλεορασης. στην τηλεοραση δεν πας οπως ας πουμε σε ενα σωματειο να τοποθετηθεις. εκει εχεις να τοποθετηθεις για την θεση του ΚΚΕ σε ελαχιστο χρονο για τα παντα,απεναντι σε ομοβροντια απο τους αλλους πολιτικους χωρους και τους δημοσιογραφους. ακομα και οταν λοιπον καταφερει καποιος να αρθρωσει λογο αυτο ειναι σχεδον παντα για να μαζεψει την λασπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει ας πουμε ποτε αντιμετωπιση τυπου τραγκα με 4 εκπροσωπους και μονολογο :)

      Διαγραφή
  21. modesto

    To water (υποθαλάσσιο) τάβλι και η beach (παραθαλάσσια) πρέφα ήταν τα αγαπημένα παιχνίδια δύο σφων που ξέρω από παλιά. Ο ένας σκοτώθηκε πέρυσι σε αυτοκινητιστικό. Δεν μπορεί να είσαι ο άλλος???

    Ιάκωβος (Δανιηλίδης) Πρώην μέλος της ΚΝΕ, φίλος-οπαδός του ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οχι, απλα ισως ειναι μια εκφραση που μια γενια την ειχε για διαφορους λογους, αλλα δεν ειμαι. πνατως καλο θα ηταν να μην δινεις το ονομα σου ετσι φορα παρτιδα, ας μην τα κανουμε ευκολα :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ, τσάμπα η χαρά, δεν πειράζει.
      Δεν είναι το όνομά μου, προφανώς. Είναι Ελληνοποίηση αλα Λιακόπουλου από παλιά εκπομπή του Μητσικώστα:
      ΄΄Ιάκωβος Δανιηλίδης, που τον πήραν οι Σιωνιστές και οι Εβραίοι και τον έκαναν Jack Daniels...΄΄

      Απλά από εδώ και πέρα αντί για Ιάκωβος θα υπογράφω με το όλον...(έχεις ένα δίκιο πάντως να μπερδεύτηκες έτσι που το έγραψα και την στιγμή που το έκανα)

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.