13 Μαρτίου 2013

Προβοκατόρικη ανάρτηση σε ιστολόγιο σε βαρος του Ν.Μπογιοπουλου

Δημοσίευμα με τίτλο «Πολιτικάντικες τακτικές σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ», αναρτήθηκε χτες στο ιστολόγιο fimotro.blogspot.com, με την υπογραφή και τη φωτογραφία του Νίκου Μπογιόπουλου, δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη», παρά το ότι δεν ήταν δικό του.


 Το κείμενο ήταν αναδημοσίευση ανάρτησης σε άλλα ιστολόγια μιας εκλογικής διακήρυξης άλλου δημοσιογράφου με το ίδιο επώνυμο (Γ. Μπογιόπουλος), υποψήφιου στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ (ταμείο των δημοσιογράφων και του προσωπικού των ΜΜΕ), που άρχισαν χτες και ολοκληρώνονται σήμερα.

Ο Γ. Μπογιόπουλος δεν είναι μεταξύ των υποψηφίων που έχει ανακοινώσει ότι υποστηρίζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ και το δημοσίευμα εμφανώς επιδίωκε να δημιουργήσει συγχύσεις. Προφανώς πρόκειται για προβοκάτσια του συγκεκριμένου ιστολογίου. Που όταν έγινε αντιληπτή, οι δύο συνεπώνυμοι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαχειριστή του ιστολογίου, με αποτέλεσμα μερικές ώρες αργότερα το δημοσίευμα να «κατέβει». Οπως φαίνεται, η βρώμικη πολεμική ενάντια στο «Ριζοσπάστη» και στο ΚΚΕ, που βρίσκεται σε κορύφωση τους τελευταίους μήνες, δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ακόμα και τα πιο φτηνά κόλπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.