18 Μαρτίου 2013

Μονο ο Ιησους Χριστος ...KAI ο Τσιπρας μπορει να σωσει την Ευρωπαικη Ενωση !!!


Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Γκρουμούτης

(από το protothema.gr)

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ....

«Μπορώ να σκεφτώ μόνο μία ‘φιγούρα’ που θα μπορούσε τώρα να εμπνεύσει τους περισσότερους Ευρωπαίους και που σίγουρα ποτέ δεν έχει αμαρτήσει. Κι αν κάποιος μπορεί να σώσει τώρα την Ευρωζώνη, αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός!» 


.......και ο ΤΣΙΠΡΑΣ συμπληρωνει ο yiokyiok


"...να εργαστουμε όλοι μαζί στην Ευρώπη να σώθει το ευρώ και η ΕΕ...."


Και τώρα που σώζεται το ευρώ στην Κύπρο και διαλύεται ο λαός της τι άλλο είναι από δικαίωση και εφαρμογή των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβαστε και σχετικο αρθρο απο τον Faro

Η Κύπρος, η ΕΕ και οι “ροζ” (αυτ)απάτες

Έγραφε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στις 21 Μάρτη του 2002 (σελ. 8 άρθρο του Ν. Μπ.), σχετικά με την πολυσυζητημένη την εποχή εκείνη είσοδο της Κύπρου στην ΕΕ :

Πολύ ενοχλήθηκε χτες η «Αυγή» με την ξεκάθαρη θέση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη Συνθήκη της Νίκαιας, ότι το ΚΚΕ «καταψηφίζει την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ».
H δήλωση της Αλ. Παπαρήγα ότι η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ δε σημαίνει λύση, αλλά «βήμα προς τον ενταφιασμό της δίκαιης λύσης του Κυπριακού» προξένησε… αρνητική εντύπωση στην εφημερίδα.
Το γεγονός ότι ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπεί η «Αυγή» ειδικεύεται δεκαετίες τώρα στο να γεννά αυταπάτες στον ελληνικό λαό για το ρόλο της ΕΕ είναι γνωστό. Εκείνο που ποτέ δεν έγινε γνωστό είναι να υπήρξε κάποια αυτοκριτική από την πλευρά τους, τουλάχιστον τις στιγμές που αποκαλυπτόταν περίτρανα ότι το ιδεολόγημά τους περί «Ευρώπης των λαών» αποτελεί όχημα για να προστίθενται νέα δεινά στον ελληνικό λαό.
Τέτοιου είδους αυτοκριτική δεν έγινε ποτέ γνωστή, γιατί, πολύ απλά, ουδέποτε υπήρξε. Ούτε όταν η «ΕΟΚ των 300 εκατομμυρίων καταναλωτών» αποδείχτηκε γάγγραινα για την ελληνική οικονομία, ούτε όταν η «Ευρώπη της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία, ούτε καν τώρα με τον ευρωστρατό που τα περί Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Αμυνας της ΕΕ, αποδείχτηκαν ένας τούρκικος και αμερικανόπνευστος «φερετζές» πάνω από το Αιγαίο.
Αλήθεια, σήμερα, μετά τις γνωστές “εξελίξεις” στην Κύπρο, την συμπεριφορά της Τρόϊκας (ΕΕ, ΚΤΕ, ΔΝΤ), την ορατή πλέον καταστροφή του Κυπριακού λαού, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται καθόλου να ξαναδεί την θετική ψήφο που έδωσε τότε για την είσοδο της Κύπρου στην λυκοσυμμαχία της ΕΕ ;
Να ζητήσει καμία συγνώμη ; 

Μάλλον όχι …
Άλλωστε από ποιους να τη ζητήσει ;
Από τους αμερικάνους ή τους εγγλέζους … θαυμαστές του κ. Τσίπρα ;
Από τα διάφορα … schools, που … ξημεροβραδιάζεται ο κ. Τσίπρας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.