17 Μαρτίου 2013

ΚΚΕ: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του παίκτη της ΑΕΚ προκαλεί τον ελληνικό λαό

Σε σχόλιό του για το ναζιστικό χαιρετισμό του παίκτη της ΑΕΚ Γ. Κατίδη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει
:
 «Η συμπεριφορά του παίκτη της ΑΕΚ και ο ναζιστικός του χαιρετισμός προκαλεί όλους τους φιλάθλους και τον ελληνικό λαό. Προσβάλλει τη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του ναζισμού, των αθλητών που και στη χώρα μας πολέμησαν το ναζισμό, στήθηκαν ακόμη και μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα. Είναι σημαντικό ότι η ενέργεια αυτή καταδικάστηκε από τους παίκτες της ομάδας, από τους συναδέλφους τους σε όλο το φάσμα του αθλητισμού και πάνω από όλα αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και των άλλων ομάδων.
Οι φίλοι της ΑΕΚ, με τις ιστορικές μνήμες της προσφυγιάς και του ξεριζωμού, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι, πρέπει να απομονώσουν και να αποβάλουν τα φασιστικά παράσιτα, που δρουν και χρησιμοποιούν το σάπιο αθλητισμό των μεγαλοεπιχειρηματιών και τις ομάδες, προκειμένου να χύσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο».

902.gr

13 σχόλια:

  1. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Η άσπιλη original που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της μεγάλης ομάδας ΑΕΚ και η αμόλυντη ΕΠΟ με τους προέδρους που ανοίγουν τα πόδια στους εκάστοτε νταβατζήδες του ποδοσφαίρου. Βρε δεν κάνετε έρωτα λέω εγώ. Τραγική απόφαση της ΕΠΟ, ακόμη και να μην ήξερε ο Κατίδης τι συμβολίζει ο χαιρετισμός, τώρα θα το μάθει σίγουρα αφού τον σπρώχνουν μια και καλή στην αγκαλιά των μαύρων Αρίων. Απορώ, οι φωστήρες που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο δημιουργούν σύμβολα που η ίδια ΧΑ αδυνατεί να δημιουργήσει μέσω της προπαγάνδας της; Συνεχίστε με αυτό το ρυθμό μπούφοι, δώσ'τε στους πιτσιρικάδες την εντύπωση ότι η ΧΑ είναι κυνηγημένη από το σύστημα. Όταν την δουν στο 15%+ θα απορούν τι φταίει.

    υγ: Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ο Κατίδης καλύπτει τις απαιτήσεις για να γραφτεί στην ΧΑ. Αρκετά λευκό τον είδα. Χρειάζεται λίγο σολάριουμ για να πιάσει το επίπεδο Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως και το κκε ιταλίας απέκτησε 40% μετά την ίδια τιμορία παίχτη του λιβόρνου

      Διαγραφή
  2. Και αναφερομαι στη αποφαση της ΕΠΟ περι ισοβιου αποκλεισμου απο τις Εθνικες Ομαδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι θεωρεις οτι θα μπορουσε να παιξει ποτε εθνικη? χαρη του εκαναν επρεπε να τον αποβαλουν απο την Α εθνικη

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δλδ ρε μαστορα εσυ τι προτεινεις δλδ ως τιμωρια; πλακα κανεις; με την ιδια λογικη να τους αφηναν και στην τσαριτσανη και στην καρδαμυλη....
    οσο για την οριτζιναλ, αεκ δεν ειμαι, ποσο μαλλον μελος φιλα προσκειμενος. τι σχεση εχει καταρχην η "καταντια" της αεκ (που δεν το βλεπω ως καμια καταντια, μια ΑΕ εχει προβλημα) με την οριτζιναλ και με τον ναζι ποδοσφαιριστη; και Β ευθυνη εχουν οι διοικησεις τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει δικιο ο εν μερει ο πρωτος.

    Ειναι αλλο πραγμα modesto η ψευτοτιμωρια και η ψευτοκαταδικη του φασισμου απο τους "αρμοδιους" φορεις, που ηρωοποιει στην πραγματικοτητα τους φασιστες και γινεται αφορμη και για αντικομμουνισμο με τη θεωρια των δυο ακρων κι αλλο η απομονωση του φασιστα απο το λαο. Εντελως διαφορετικα πραγματα αυτα τα δυο μεταξυ τους. Τωρα για την οριτζιναλ ειδικα δεν ξερω, αλλα εκτος απο τις διοικησεις, μεριδιο (μικροτερο φυσικα) φερουν και οι στρατοι τους.

    sniper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ ότι έτσι όπως τον αντιμετωπίζουν ηρωοποιούν τα μαντρόσκυλα. Πολύς θόρυβος. Βούτυρο στο ψωμί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα συμφωνήσω με την κανέλη ουσιαστικά ότι δεν πρέπει ούτε να απαγορεύουμε ούτε τπτ
    ο λάος να αποβάλει από την κοινωνία τον φασισμό
    όπως είναι και το σωστό
    όπως έγινε στην ελασόνα
    και σε άλλα μέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδη βγηκε η επο και εκανε το αυτονοητο; διαφωνουσατε δλδ και με τον αποκλεισμο απο την ολυμπιαδα της αλλης αμοιβαδας;
    το γεγονος της απομονωσης δλδ δεν περιλαμβανει ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι δουλεια των κομμουνιστων να ζητανε απο το αστικο κρατος και τους φορεις του να απομονωνουν τους φασιστες, ουτε και να το χειροκροτουν οταν το κανει. Γιατι το κανει για τους δικους του λογους, που περιλαμβανουν και τον αντικομμουνισμο. Οποτε λοιπον οχι, δεν ειναι πραγματικη απομονωση του φασιστα αυτο. Δεν μας ενδιαφερει αν τιμωρηθουν για λιγο ή για πολυ. Το ουσιαστικο ειναι να τους απομονωνει ο κοσμος, οχι οι φορεις. Ξαναδιαβασε το ποστ, δεν θα δεις το ΚΚΕ να καλει τους φορεις να τιμωρησουν τον παικτη, χαιρετιζει την απομονωση του απο το λαο και πολυ καλα κανει.

      Οσο για την Παπαχρηστου, οχι οτι η περιπτωση της ειναι πολυ διαφορετικη, αλλα ηταν ολυμπιακοι αγωνες στη μεση, οχι ενα παρακατιανο ματς του πιο παρακατιανου πρωταθληματος στην ευρωπη.

      sniper

      Διαγραφή
  9. modesto,επειδή τυχαίνει να ξέρω από πρώτο χέρι την "ιστορία" του συγκεκριμένου παίκτη, η καλύτερη τιμωρία του θα ήταν να διαβάσει το "ανήσυχα σύννεφα" που είναι η ιστορία της start,να κάνει υποχρεωτικά μαθήματα για τους αθλητές που εκτελέστηκαν στην χώρα μας από ναζί και τους λακέδες τους (πχ.Ιβάνωφ)...στην περίπτωσή του η ρήση του Αιστάιν περι βλακείας νομίζω ότι βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα ναι, επειδη τωρα διαβαζω γενικα την "ιστορια" του, μαλλον μιλαμε για ηλιθιο με ολη την σημασια της λεξης.
    διαβαζα οτι εχει τατου με χιπχοπαδικους στοιχους κτλ, εχουν βγει μαυρουληδες συμπαικτες του και τον υπερασπιζονται.
    με ξεγελασε γιατι τον εκανε τον χαιρετισμο πολυ "πιστικα".
    τελος παντων, για οποιο λογο και να το εκανε πρεπει να τιμωρηθει, ακομα και για την βλακεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.