4 Ιουλίου 2012

Η τρόικα στη Θεσσαλονίκη. Συναντήθηκε με το ...ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΟΑΣΘ


Δυνάμεις της επιτροπής ανέργων της γραμματείας Εμπορίου-Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας-Τριανδρίας προχώρησαν σε κινητοποίηση χθες το πρωί, στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΘ, στην οδό Παπαναστασίου, διεκδικώντας ...
δωρεάν μεταφορές για φοιτητές και ανέργους. Παράλληλα, διεκδίκησαν και πέτυχαν τη διαγραφή προστίμων που είχαν επιβληθεί σε άνεργους και φοιτητές που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης,΄όμως, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ πληροφορήθηκαν ότι στο χώρο των γραφείων του ΟΑΣΘ βρισκόταν κλιμάκιο της Τρόικας.

Άμεσα, οι συγκεντρωμένοι κάλεσαν τους εργαζόμενους του οργανισμού, αλλά και πλήθος ανέργων που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στο ίδιο κτήριο, να κινητοποιηθούν.
Τότε απαίτησαν να μάθουν το λόγο της παρουσίας της Τρόικας, και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνσή της.

"Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων που συντελείται από κοινού από κυβέρνηση και Τρόικα, στη γραμμή και τις επιδιώξεις των μονοπωλίων. Δυναμώνουμε τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές, τις επιτροπές αγώνα φοιτητών. Οργανώνουμε την πάλη για τη συνολική ανατροπή της αντιλαϊκής βαρβαρότητας." αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Γραμματείες Θεσσαλονίκης ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ, ΜΑΣ και οι Λαϊκές Επιτροπές Θεσσαλονίκης.

Πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.