18 Ιουνίου 2015

Για τη Διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ !

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, 2.500 συριζαίοι, μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα (καλά όταν λέμε στο Σύνταγμα, εννοούμε στο … πεζοδρόμιο απέναντι από την Βουλή της Ζωής)!

Διαδήλωσαν ενάντια στη λιτότητα, ενάντια στους δανειστές και υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (άντε και … ΑΝΕΛ)!

Πάει κι αυτόόόό !
Ες … αύριον τα σπουδαία !
Που θα είναι και πιο … πολλοί !

Μιας και θα πάει κι ο … Άδωνις !!!

υ.γ.: Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι ο … επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, αρνείται την … πατρότητα της Διαδήλωσης, άσχετα αν πρωτοκλασάτα στελέχη και υπουργοί ήταν εκεί. Μάλιστα, λένε ότι την Διαδήλωση την οργάνωσαν μέσω του … facebook, όταν είναι πασίγνωστο ότι μέρες τώρα ΟΛΑ τα κανάλια την προπαγάνδιζαν, καθώς και η «Αυγή» με δύο πρωτοσέλιδα!
Πηγή: Faros

32 σχόλια:

  1. Παίδες τις ευχαριστίες μου ...

    Θέλω να πω κάτι ...

    Επειδή, όσο το έδειξαν διάφορες κυρίως ιστοσελίδες, παρακολούθησαν την διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (εννοώ την εξέλιξή της), διαπίστωσα ότι την ... ώρα που θα διαδήλωναν οι υποστηρικτές των 47 σελίδων (20.00-22.00) ήταν ελάχιστοι στο Σύνταγμα ...

    Κάτι δεν σημαίνει αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημαινει οτι αρχιζουνε να φαινονται τα φουμαρα. Τωρα ειναι και η Φορολογικες δηλωσεις το ΕΝΦΙΑ ο νεος ΦΠΑ θα αρχισει να παραμιλαει ο λαος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Η πολιτική τιμιότητα δεν είναι προς πώληση στην αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέμε τώρα ρε παιδιά; Είναι ποτέ δυνατόν να βγαίνει κόσμος στον δρόμο για να διαδηλώσει, και να δηλώσει, ποιο σχοινί διαλέγει για να τον κρεμάσουν; Θα τρελαθούμε; Ότι φόρο και να βάλει η κυβέρνηση ότι περικοπές και να κάνει, πάλι καλά θα λέει ο κόσμος και θα είναι και ευχαριστημένος. Αμ, το άλλο το σημερινό; " Μένουμε Ευρώπη" από την ΝΔ; Ρε δεν γ... να ασπρίσουμε καλοκαιριάτικα!RED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα όσοι και αν ηταν (που ηταν ελαχιστοι) στην ουσια ζητησαν πίσω τον παλιο καλο καπιταλισμο που τους εδινε τη δυνατοτητα να πουλανε μουρη.
    Τωρα που κολαει αυτο με τον Σταλινισμο για τον οποιο τους κατηγορουν οι "μενουμε ευρωπη" ας μην το σχολιασω.

    Διονυσης Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι οι... "αντιεξουσιαστές" στην ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!! Η Πραγματικότητα ξεπερνά τον faro!!!

    Θαυμάστε!! Μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή που είναι και κυβερνητική (μετέχει ΣΥΡΙΖΑ) και αντικυβερνητική ("Η Κυβέρνηση, με την πρόταση που διαμόρφωσε στη διαπραγματευτική διαδικασία, αποδεικνύει ότι δεν λαμβάνει υπόψιν της τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, τις ανάγκες της τεράστιας στρατιάς των ανέργων, των νέων μας, των συνταξιούχων. Αποδέχεται ότι το χρέος πρέπει να εξυπηρετηθεί μέχρι τέλους,"). Και υπέρ της ρήξης και υπερ της διαπραγμάτευσης ... και υπερ της ρήξης και υπερ του επώδυνου συμβιβασμού...και εντός και εκτός ΕΕ... και αριστερή και πατριωτική... και βόας και κροταλίας, ...και μιζανπλί και περμανάντ!!!

    http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20944:adedy-kinitopoihsh&catid=91:er-kinitopoiiseis&Itemid=274

    ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΑΔΕΔΥ
    όλοι μας δουλεύουνε ψιλό γαζί!! (κάνει και ρίμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑς:
      "Σχετικά με ορισμένες αναρτήσεις διευκρινίζουμε ότι το συλλαλητήριο στις 17/6 οργανώθηκε με στόχο την στήριξη της κυβέρνησης στην πορεία υπογραφής του νέου μνημονίου και προφανώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συμμετείχε. Η πρεμούρα ορισμένων περί του αντιθέτου μάλλον δείχνει τα άγχη τους.

      Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συλλαλητήριο την Κυριακή 21/6 στις 7 μμ στο Σύνταγμα (προσυγκέντρωση 6.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος), μαζί με τα ταξικά σωματεία και με καθαρό πλαίσιο για ρήξη με τους δανειστές και τις δυνάμεις του κεφαλαίου και άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ως πρώτα βήματα για μια άλλη πορεία που θα βάζει στο κέντρο τα ταξικά συμφέροντα των εργαζόμενων και των ανέργων. "
      Επίσης η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε ανακοίνωση συμμετοχής στο συλλαλητήριο την Τετάρτη όταν και εξαγγέλθηκε απ την ΑΔΕΔΥ..Και ο τσυριζα ανακοίνωσε σήμερα(!) ότι στηρίζει το συλλαλητήριο. Μέγιστη καπέλωση...Που βλέπετε λοιπόν εσείς στήριξη στην συγκυβέρνηση?
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Σεχτάρ ο Τρομερός20 Ιουνίου 2015 στις 7:35 μ.μ.

      Νικολάρα, καλά ξεμπλέγματα!
      Η ΑΔΕΔΥ είναι κατά της "πρώτη φορά αριστερά" ακροδεξιάς συγκυβέρνησης;
      Ολος αυτός ο πασόκικος "Μαϊνταν-ικός" εσμός, που θα συγκεντρωθεί "θα βάζει στο κέντρο τα ταξικά συμφέροντα των εργαζόμενων και των ανέργων.";
      Αειντε, να δούμε πόσα από τα μέλη σας θα σας ακολουθήσουν σε αυτό το ξεβράκωμα;
      Τούτη η κρίση είναι το Βατερλώ του αριστερίστικου οπορτουνισμού!

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη αλλά και σημαίες είδα στις 17/6, και τις διάφορες συσπειρώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τραπεζάκια κτλ. Εκεί ήταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μη λέτε ό,τι να'ναι...έχει και το δούλεμα όρια (;).

      Διαγραφή
    4. @νικος
      αυτοτρολαρεσαι;;;;;συμμετεχετε σε συγκεντρωση που καλει η κυβερνηση, η οποια καλει την κυβερνηση να παρει τα μετρα της θεσσαλονικης; τις 47 + 8 σελιδες; της ανοικουμε στη δυση στο νατο και την εε; της "να δωσουμε και αλλη βαση στους αμερικανους στο αιγαιο";
      αντε ρε δεκανικια

      Διαγραφή
    5. 2 σημαιες ηταν ξεμπαρκες ολες κι ολες..και το τραπεζακι ηταν της ΚΕΕΡΦΑ,παντα εχει τραπεζακι στο Συνταγμα κ μοιραζει αντιφασιστικο υλικο..
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    6. Αντί σχολίου μου..διαβάστε το άρθρο: http://www.pandiera.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%B1/
      modesto,το ποιός είναι δεκανίκι ποιού άστο γιατί δεν σας παίρνει,έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα σας..τι νομίζετε,εσείς είστε αλάνθαστοι?
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    7. @ΝΙΚΟΣ:
      Δεν σε δικαιώνει το λινκ που έδωσες, το αντίθετο μάλιστα αφού για μια ακόμη φορά θα κάνετε τις "αριστερές" και "αντισυστημικές" γλάστρες στον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

      Όσο για το "αλάνθαστοι", είναι διαφορετικό πράγμα να κάνεις λάθη και εντελώς διαφορετικό να κάνεις την "αντικαπιταλιστική" γλάστρα της αστικής κυβερνητικής διαχείρησης.
      Υ.Γ.
      Το κείμενο του ΠΡΙΝ είναι φαιδρό τουλάχιστον.
      Κατηγορεί το ΠΑΜΕ γιατί δεν κάνει τον μαϊντανό στον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

      Διαγραφή
    8. @Σεχτάρ ο Τρομερός:
      Γιατί χαρακτηρίζει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ "αριστερίστικο" οπορτουνισμό;
      Δεξιότατοι οπορτουνιστές είναι οι άνθρωποι, και όχι με την έννοια πως "κάθε οπορτουνισμός είναι δεξιός" κλπ...
      -Ποιά "αριστερίστικη" θέση έχουν;
      -Εγώ όλες δεξιές τις βλέπω...

      Διαγραφή
    9. @ΝΙΚΟΣ:
      Τα περί "ραμμάτων για γούνες" καλύτερα να τα πεις στον σύντροφο σου τον Δελαστίκ.
      Είστε πολλαπλά εκτεθειμένοι, και όχι μόνο για υποστήριξη στην σοσιαλδημοκρατία, αλλά και για πλάτες τόσο στον εθνικισμό, όσο και τον ιμπεριαλισμό.

      Υπάρχει μακροσκελέστατο αρχείο με τις πομπές του χώρου σου την τελευταία 4ετία

      Διαγραφή
    10. Τι να πρωτοθυμηθώ ...Πάμε λοιπόν:
      Τις πλάτες που έκανε το ΚΚΕ στον ΓΑΠ τον Οκτώβρη του '12 που δεν ψήφισε να εξεταστεί για τα μνημόνια?
      Την καταψήφιση 2 προτάσεων μομφής του τσύριζα,κάνοντα πλάτες στον Σαμαρά?
      Τις πλάτες στον Φορτσάκη που καταγγείλατε τους φοιτητές των ΕΑΑΚ επειδή τον έκραξαν τον περασμένο Νοέμβρη?
      Τις πλάτες στη ΝΔ που το καλοκαίρι του '14 ψηφίσατε παρών για τον ΕΝΦΙΑ?
      Τις πλάτες στη κυβέρνηση του ΓΑΠ,το '11 που καταδικάσατε απο την πρώτη μέρα τις μεγάλες κινητοποιήσεις των πλατειών?
      Που σε κάθε συλλαλητήριο τα τελευταία χρόνια όποτε έπεφτε το πρώτο δακρυγόνο την "κάνατε" με ελαφρά?
      Που τον Γενάρη του '14 όταν απαγόρευσαν τις συναθροίσεις για την προεδρία της ΕΕ δεν συμμετείχατε καν στην πορεία ?
      Που στην περσινή πορεία για το Εκοφιν ούτε καν πορευθήκατε με τα άλλα μπλοκ να σπάσουμε τον κλοιό κ μείνατε στην Ομόνοια?
      Που στις 12/2/12 που είχε σαφή εξεγερσιακά χαρακτηριστικά.δεν ανεβήκατε ποτέ Σύνταγμα και την επόμενη μέρα καταδικάσατε τους 100 κουκουλοφόρους?Μέχρι γέροι και κορίτσια πέταγαν πέτρες στα ΜΑΤ εκείνη τη μέρα..Και εσείς είδατε 100 κουκουλοφόρους..
      Που άμα δεν ήταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο τσύριζα δεν θα είχε βγεί ο Πελετίδης στον β' γύρο...
      Που στη συγκέντρωση κομμουνιστικού κόμματος είχατε βάλει έναν έρμο να κρατάει ομπρέλα να μη βραχεί η αυτού εξοχότης Κουτσούμπας,ούτε στο φασίστα τον Μιχαλολιακο δεν κρατάνε ομπρέλα οι ναζί...
      Που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κάνει πάνω από 20 αντιφασιστικές κινητοποιήσεις μέσα στο 2015 και εσείς 3-4...?
      Τι άλλο να πω...Για τις απολύσεις στην τυποεκδοτική?
      Την πώληση του 902?...Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κάνει πολλά λάθη,εσείς όμως έχετε κάνει πελώρια λάθη...Και δεν τα έχετε παραδεχτεί ποτέ! Στο τσουβάλιασμα και στους χαρακτηρισμούς πρώτοι είστε...Λυπάμαι πραγματικά.
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    11. @ΝΙΚΟΣ:
      Καλά θα κάνεις να λυπάσαι τον εαυτό σου, γιατί εάν το τελευταίο σου όπλο είναι η λάσπη και η βρωμιά, τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα.
      Έκανε λοιπόν το ΚΚΕ "πλάτες στον ΓΑΠ" το '12;
      Μπες στο αρχείο του "Ρ" να δεις πόσες κινητοποιήσεις έκανε το ΚΚΕ μέσα στο '12, και κοίτα και λίγο το πόσες κάνατε εσείς (και όλες παρεΐτσα με την σημερινή κυβέρνηση για να μην ξεχιώμαστε). Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή, γιατι ορισμένα πράγματα υπερβαίνουν το όριο του θράσους.
      Πλάτες στον Σαμαρά; καταψήφιση προτάσεων μομφής; Για κοίτα το λίγο καλύτερα.
      Κάθε πρόταση μομφής που δεν περνάει (και εκείνες δεν είχαν την πλειοψηφεία να περάσουν) αφαιρεί την δυνατότητα κατάθεσης άλλης τέτοιας πρότασεις κατά 4 μήνες. Ποιός έκανε λοιπόν πλάτες στον σαμαρά όταν του έδινε τα τεράμηνα το ένα πίσω από το άλλο; Και γιατί το ΚΚΕ θα έπρεπε να κάνει πλάτες στον Τσίπρα δηλαδή λες και θα άλλαζε κάτι με την αλλαγή διακυβέρνησης; Τώρα βέβαια έχεις μπερδευτεί εσύ, γιατί πλέον τα ίδια με το ΚΚΕ λέτε για τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε το επιχείρημα σου περί "στήριξης Σαμαρά" (στήριξη απέναντι σε ποιόν;), είναι εντελώς φαιδρό.
      Άσε που δεν τις καταψήφισε κιόλας το ΚΚΕ. Στην μία απείχε και την άλλη την υπερψήφισε.

      Για τις πλατείες το ΚΚΕ έχει δικαιωθεί 100% και απορώ πως τολμάς να μιλάς για αυτό το ζήτημα. Μέσω των πλατειών, μια μικρή περιθωριακή ναζιστική συμμορία έγινε η 3η πολιτική δύναμη της χώρας και ο ακραίος φασιστικός εθνικιστικός λόγος έγινε κοινός τόπος. Και με την αμέριστη αρωγή σας. Αιδώς!

      Όσο για το ποιός την έκανε "με ελαφρά" παρότι δεν θέλω να ρίξω τόσο το επίπεδο, θα σου θυμήσω πως εμείς ποτέ δεν φύγαμε τρέχοντας και από πουθενά. Εσείς λιώνατε σόλες από την τρεχάλα...

      Για τον Γενάρη του '14 μάλλον δεν σε παίρνει να μιλήσεις. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Εμείς άμα πούμε πως θα σπάσουμε αποκλεισμό, το προσπαθούμε (και αρκετές φορές το πετυχαίνουμε κιόλας). Δεν κάνουμε ένα μαρς για την τιμή των όπλων και για να έχουμε να γράφουμε άσματα ηρωικά και πένθιμα πλην άσχετα με την πραγματικότητα όμως.

      Που τα είδες τα "σαφή εξεγερσιακά χαρακτηριστικά" στις 12/2/12 εγώ δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως από θαύμα γλυτώσαμε νέα μαρφίν από τους προβοκάτορες.
      Επίσης είμαι σίγουρος πως αποκλείεται να ήσουν εκεί και να ρωτάς γιατί "δεν πήγαμε στο Σύνταγμα" όταν ανεβαίνοντας έπεσαν επάνω μας πλήθη κόσμου που έφευγαν κακήν κακώς από εκεί. Τι θα κάναμε; Θα τους ποδοπατάγαμε;
      Και δεν ξέρω τι σε χάλασε για τους κουκουλοφόρους. Εσύ δεν τους είδες; Που είσουνα τελικά;
      Το γελοίο περί Πελετίδη το προσπερνάω. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατεβάσει υποψήφιο στον πρώτο γύρο στην Πάτρα. Πως δεν θα πήγαινε στον Β' γύρο ο Πελετίδης; Μην λέμε ότι μας κατέβει...

      Διαγραφή
    12. Να σου ζητήσουμε και χίλια συγνώμη που δεν αφήσαμε τον ΓΓ να μιλήσει κα΄τω από καταράκτη για το ευχαριστηθείς, αλλά υπήρχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα. Εάν κράταγε την ομπρέλα ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διαβάσει το κείμενο (ένα χεράκι κρατάει το χαρτί για τον αέρα-ένα χεράκι γυρίζει σελίδες και ο Κουτσούμπας δεν είναι η θεά Κάλι), και εάν δεν υπήρχε καθόλου ομπρέλα ο λόγος θα γίνονταν παπιέ μασέ.
      Για τις "αντιφασιστικές" κινητοποιήσεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν το σχολιάζω καν. Θα θυμήσω απλά αυτό:
      "«Τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση στο Δήμο της Αθήνας.

      ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μην δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή σε μια οργάνωση που, με απόφαση της Βουλής, της έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση, που στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση."
      http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4610.html

      Κια για το τέλος μια και έχεις το θράσος να πιάσεις στο στόμα την τυποεκδοτική και τον 902, θέλει τεράστια αποθέματα εμπάθειας και ποταπότητας για να κατηγορήσεις ένα ΚΚ για την οικονομική του στενότητα.
      Το ΚΚΕ είναι το Κόμμα της εργατικής τάξης. Όταν αυτή πεινάει, μοιραία θα πεινάσει και το ΚΚΕ.
      Αλήθεια στο Πριν, παίρνει μισθό κανένας;

      Διαγραφή
    13. αληθεια Νικο αφου ειναι ετσι γιατι ο Χαγιος στον realfm ειπε να συμπορευτουμε και με το ΚΚΕ στα σωματεια;;;;

      ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:
      https://www.youtube.com/watch?v=fpn6s0B9XbQ

      O.

      Διαγραφή
    14. Για 12/2: Όταν το πλήθος ξεπερνάει τις 100.000(πλην ΚΚΕ),όταν γέροι,γυναίκες,πιτσιρικάδες,μεσήλικες πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ,όταν απλός κόσμος επικροτεί τις επιθέσεις κατά των ΜΑΤ,όταν επί 7 ώρες κόσμος δέχεται τόνους ληγμένων χημικών και δεν αποχωρεί,όταν γιαγιάδες πετάνε αυγά κ βρίζουν τους μπάτσους κλπ εσύ δε βλέπεις εξεγερσιακά χαρακτηριστικά ε?
      Δες κανά βίντεο από τότε:
      https://www.youtube.com/watch?v=MJUtlxmJxRY
      https://www.youtube.com/watch?v=ZnFdUUWvOQo (η μαχητικότητα του κόσμου)
      https://www.youtube.com/watch?v=bMJaOdSVEJw (η προκλητική αποχώρηση του ΠΑΜΕ,ενώ όλα τα μπλοκ ανασυντάσονται να επιστρέψουν στην πλατεία)

      Για ΓΑΠ:"Το ΚΚΕ και για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς ψήφισε "παρών" και υπέρ της παραπομπής μόνο των δύο πρώην υπουργών Οικονομικών" από news.gr..Γιατί δεν ψηφίσατε για παραπομπή ΓΑΠ,Παπαδήμου?
      Για Γενάρη '14:Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως κάλεσε πορεία παρά τη χουντική απαγόρευση ενώ εσείς αρκεστήκατε σε μια καταγγελία 3 σειρών.Το ξύλο,χημικά και συλλήψεις έφαγε η Ανταρσυα ούτε εσείς ...

      Για Χ.Α.:Όταν οι νεοναζί έκαναν πορεία για Ίμια το ΚΚΕ που ήταν?
      Όταν οι νεοναζί έκαναν πορεία για τις προφυλακίσεις στελεχών τους?
      Όταν οι νεοναζί έκαναν πορεία για την "εθνικιστική τους πρωτομαγιά"?
      Όταν οι νεοναζί έκαναν πορεία κατά των gay?
      Όταν οι νεοναζί έκαναν πορεία κατά των μεταναστών?
      Το ΚΚΕ που ήταν? Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως ήταν όλες τις φορές ήταν εκεί με μαχητικές αντισυγκεντρώσεις που αρκετές φορές έφθασαν σε σύγκρουση με τους ναζί.

      Γενικά το ΚΚΕ έδειξε ποτέ την αλληλεγγύη του στη ΛΟΑΤ κοινότητα,? Έκανε ποτέ πορεία στην Αμυγδαλέζα για στρατ.συγκέντρωσης? Έκανε ποτέ πορεία υπέρ της ιθαγένεις των παιδιών των μεταναστών? Έκανε ποτέ πορεία για τις Σκουριές? Έκανε ποτέ πορεία για τα δικαιώματα των κρατουμένων στις φυλακές? Έκανε ποτέ πορεία για τους κατοίκους της Κερατέας? Έκανε ποτέ πορεία για τους βασανισμούς ζώων? Έκανε ποτέ πορεία για τις απολύσεις στον Ιανό,στη Wind,στο Άλτερ,στη Euromedica? Εδώ δεν κάνατε πορεία για τις δολοφονίες στα ΕΛΠΕ,που υποτίθεται ότι το ΠΑΜΕ έχει μεγάλο πυρήνα εκεί...
      Την αλληλεγγύη σας τη δείχνετε μόνο όπου σας συμφέρει...

      Υ.Γ..:Ας μην κοροϊδεύομαστε ο Πελετίδης δεν θα έβγαινε δήμαρχος αν δεν προέτρεπαν Σύριζα και Ανταρσυα τα μέλη τους να τον ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή...Όπως και πολλοί του ΚΚΕ έριξαν Δούρου,φάνηκε και απο τις δημοσκοπήσεις άλλωστε...
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    15. Για τις πλατείες που λες ..Υπήρχαν ακροδεξιοί στη λεγόμενη πάνω πλατεία,καταλάμβαναν ένα μικρό κομμάτι της Αμαλίας..Αλλα δεν κατάφερναν να καθοδηγήσουν τον κόσμο και πολλές φορές είχαν μαζέψει και τις ψιλές τους.Πάλι όμως τσουβαλιάζεις..Κάτω ήτανε 50-60.000 λαού..όλοι φασίσιτες; δε νομίζω.

      Άσε που ο Συριζα κέρδισε απο τις πλατείες γιατί έφτιαξε ρεύμα υπέρ του..Μην ξεχνάς τις ομιλίες Βαρουφάκη κ Λαφαζάνη στις συνελεύσεις των αγανακτισμένων.Και η Ανταρσυα κέρδισε κόσμο ..Οι μόνοι χαμένοι εσείς είσασταν εν τέλει!
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    16. @ΝΙΚΟΣ:
      Για τις πλατείες τα είπαμε, για το μεσοπρόθεσμο ρωτήθηκες και ολοφάνερα δεν ήσουν εκεί για να μιλήσεις, για το θέατρο του δήθεν σπασιματος της απαγόρευσης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τα είπα με και αυτά.
      Για τα ΕΛΠΕ, τριημερη απεργία με πρωτοβουλία του συνδικάτου μετάλλου.
      Για τα υπόλοιπα καραγκιοζιλίκια, δεν θα απαντήσουμε καν. Οι διαταξικές διεκδικήσεις δεν αφορούν το κόμμα της εργατικής τάξης.
      -Για τους νεοναζί που τους κάνατε πλάτες από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθήνας, τουμπεκί και μούγκα στην στρούγκα βλέπω. Μην επανέρχεσαι τουλάχιστον γιατί εκτίθεσαι...

      Όσο για τον Πελετίδη που δήθεν " αν δεν προέτρεπαν Σύριζα και Ανταρσυα τα μέλη τους να τον ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή...", θα μου θυμήσεις πόσο πήραν την πρώτη;
      Και το τι ακριβώς προέτρεψαν οι ίδιοι χώροι στα μέλη τους να κάνουν όπου αλλού είχε περάσει εκπρόσωπος της Λ.Σ. ήδη από το '10;
      Μέχρι και με τον Καρατζαφέρη στην Ικαρία πήγατε για να μην βγει κομμουνιστής το '10 ξεφτιλισμένοι. Και όταν σας έφτυσε ο κόσμος, το όνομάσατε "γραμμή"...
      Αιδώς!

      ΄'Οσο για τις πλατείες, ο λόγος της πάνω και κάτω πλατείας ήταν ιρίτζιναλ φασιστικός.
      Μόνο οι φασίστες ζητάνε να "καταργηθούν τα κόμματα κ τα συνδικάτα" και μόνο οι απατεώνες (παλιοαπατεώνες!) ζητάνε το ίδιο και στα καπάκια ζητάνε την ψήφο σου σαν κόμμα κ στα συνδικάτα.
      Ενώ έχουν αβαντάρει πριν φυσικά τον φασισμό μέχρι τα ντούνια υιοθετόντας τα συνθήματα του....
      Νίκο, άστο.
      Άστο- βρωμάει-άστο...
      Για δυό ψηφαλάκια στον Τσίπρα (ούτε καν σε ...εσάς!) κάνατε προμόσιον στον φασισμό....

      Δεν βρωμάει απλά, ...ζέχνει!

      Διαγραφή
    17. Οκ,το αφήνω κ λήγει εδώ η κουβέντα γιατί δεν οδηγεί πουθενά..Δεν παραδέχεστε ορισμένα λάθη σας..Δικαιωμά σας..Η ιστορία θα κρίνει..και εσάς κ εμάς. Καλή δύναμη για τη συνέσεια!
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  7. και θα πατε να σας καπελωσει;;;;

    Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ειναι αυτα που μας λετε εσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Ποιον κοροιδευετε με το "δυο σημαιες ξεμπαρκες".Ησουν και εσυ τελικα εκει και ειδες αν υπαρχουν αλλες η δειγματοληπτικα απο τον τυπο; και αποψε τινθα κανετε ολοι παρεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σεχτάρ ο Τρομερός21 Ιουνίου 2015 στις 4:16 μ.μ.

    @TRASH21 Ιουνίου 2015 - 12:51 μ.μ.
    Καμιά αντίρρηση. Συμβατικά το χρησιμοποίησα.
    Ο αριστερισμός της εποχής μας δεν είναι πια παιδική αρρώστεια του κομμουνισμού.
    Γεροντική αρρώστεια του δεξιού οπορτουνισμού είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νικο ελπίζω να περνάς καλά με ΣΥΡΙΖΑ και νεοΛΑΟΣιτες/ ΑΝΕΛ στο Σύνταγμα. Λίγο ακόμα και θα γεμίσει η Αμαλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ RED FLY...
      JK

      Διαγραφή
    2. @JK:
      Πόσα ανώνυμα έστειλες μέχρι τώρα τρολλάκι;
      Μας δικαιώνεις...

      Διαγραφή
    3. trash της κοντης ... της φταινε οι τριχες

      Ο.

      Διαγραφή
  11. Σεχτάρ ο Τρομερός21 Ιουνίου 2015 στις 8:32 μ.μ.

    Εν τω μεταξύ, φωτιά έχουν πάρει όλοι τις τελευταίες ώρες. Εντατικά πέρα-δώθε στη Βρυξέλλα, τηλεγραφήματα Ομπάμια, αναλήψεις 1 δις αύριο (οι ειδοποιημένες, χώρια τα μικροποσά), το bankrun έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, άρα όλα τελειώνουν πολύ σύντομα, ανεξάρτητα με ποιό τρόπο. Πάντα η όπερα τελείωνε με ένα κρεσέντο....., και το φινάλε για τη δική μας γνωστό: Εφιάλτης για τον απλό λαϊκό άνθρωπο!
    Απόψε, Νικολάρα, έχουμε μιαν ακόμη "πλατεία" του ντροπαλού δωσιλογισμού. Μάλιστα όχι και τόσο ντροπαλού, αν κρίνω από τις μπόλικες ελληναράδικες σημαίες, που βλέπω.
    Αύριο θάχουμε τον ορίτζιναλ, αν γίνει, μην τον προλάβουν και οι εξελίξεις...
    Μεθαύριο οι πλύστρες του τΣύριζα, πιθανώτατα και ο ίδιος ο τΣύριζα, θα βρίσκονται σε αναζήτηση ταυτότητας....., ....δηλαδή περιτυλίγματος ταυτότητας.
    Γιατί η ουσία υπάρχει, και δεν είναι άλλη από τον ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
    Αυτός ήταν πάντα ο διαχρονικός δωσιλογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.