11 Ιουνίου 2015

Γιγαντοπανό στην πρόσοψη του υπουργείου Οικονομικών ανάρτησε το ΠΑΜΕ

Εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν κινητοποίηση στο Υπουργείο Οικονομικών.
Με μια συνδυαστική κίνηση,  ανέβηκαν στην ταράτσα του υπουργείου και κρέμασαν ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου με σύνθημα: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας». (Δείτε ΕΔΩ βίντεο).

Ήδη η πλατεία Συντάγματος έχει γεμίσει από τρικάκια, που πετιούνται από την ταράτσα του υπουργείου, με το κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΜΕ, σήμερα το απόγευμα σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, στην πλευρά της πλατείας, έχει εγκατασταθεί μια ντουντούκα, από την οποία διαβάζονται ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ και το κάλεσμα στα απογευματινά συλλαλητήρια.

Συνθήματα όπως «ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, θέλουν συμφωνία, τσακίζουν τον λαό για την πλουτοκρατία», «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, τσάκισε μνημόνια και αφεντικά» και «Εδώ, εδώ με αγώνα ταξικό, γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 Ευρώ», δονούν την ατμόσφαιρά στην είσοδο του υπουργείου, επί της οδού Νίκης, από τους συγκεντρωμένους.
 
Ήδη πάνω από 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής. Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στις 7.30 το απόγευμα στo Σύνταγμα και σε όλα τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε 59 πόλεις της χώρας. 
Πηγή: 902

ΠΑΜΕ: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ!» 


Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Το σύνθημα του ΠΑΜΕ  στο γιγαντοπανό που κρέμασε στο υπουργείο Οικονομικών και καλεί στα πανελλαδικά συλλαλητήρια που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη σε 59 πόλεις της χώρας.
Οι αποφάσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 700. Το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα είναι στις 7.30 το απόγευμα στο Σύνταγμα και οι προσυγκεντρώσεις στις 6.30. 
Πηγή: 902

3 σχόλια:

  1. Ελπιζω να προλαβει να ενημερωθει ο κοσμος,γιατι οι περισσοτεροι ξερανε για Ομονοια...Γιατι και αυτη η ξαφνικη αλλαγη? Θα γινοταν πορεια κ θα κατεληγε στο κατηλλειμενο υπουργειο..Τελος παντων καλη δυναμη και ολοι Συνταγμα αποψε!
    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την αλλαγη και τους λογους υπηρξε εγκαιρα ανκοινωση

      Ταξικος

      Διαγραφή
  2. Σεχτάρ ο Τρομερός11 Ιουνίου 2015 στις 10:06 μ.μ.

    Εξαιρετικό το πανώ με τις τρείς ασώματες (και άψυχες) κεφαλές.
    Εξαιρετική και εύγλωτη σύλληψη, τα λέει όλα!
    Αύριο αναμένεται καταιγισμός ύβρεων, ....έτσι, ν' ανάβουν και τα αίματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.