14 Μαρτίου 2013

Ο Νίκος Σοφιανός στο MEGA (14/03/2013)


και αφού δεν τα κατάφερε ο Κουτρουμάνης, ανέλαβε το φασιστοειδές υποχείριο των εφοπλιστών.


22 σχόλια:

  1. Αισχρός ο Μπουμπούκος. Αλλά κακώς ξεφεύγει κανείς μαζί του γιατί πετυχαίνεις αυτό που θέλει. Όσο για τον ριζοσπάστη το έχουμε ξαναπεί δεν είναι σοσιαλιστικό χωριό ο ριζοσπάστης μέσα στον καπιταλισμό. Όταν δεν λειτουργείς με όρους εκμετάλλευσης για να συσσωρεύσεις κέρδος τότε είσαι καταδικασμένος στην καπιταλιστική κρίση. Το θέμα είναι τι κάνουμε γι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Κακώς να ξεφύγει κανείς μαζί του'' συμφωνούμε αλλά πρακτικά είναι αδύνατο κάτι τέτοιο.
    Οσο ήρεμος και να είσαι σε βγάζει εξω απ'τα ρουχα σου.
    jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά το βασικό επιχείρημα του Γεωργιάδη "πιάνει" δυστυχώς στην πιάτσα... Το ακούω πολύ συχνά... αλλά νομίζω πρέπει να απαντιέται νηφάλια και χωρίς φωνές.

    Το μνημόνιο...όλα τα μνημόνια... έχουν σκοπό να δώσουν ανάσα και να αυξηθεί η βιωσιμότητα των καπιταλιστικών επιχειρήσεων και να διασφαλιστεί η κερδοφορία τους εν μέσω κρίσης. Το ΚΚΕ, φύση και θέση ενάντια στον καπιταλισμο, όντως είναι απέναντι από κάθε εταιρεία-επιχείρηση που απολύει ή περικόπτει, για να εξασφαλίσει την βιωσιμότητά της και την κερδοφορία της. Διότι το ΚΚΕ για αλλουνού την βιωσιμότητα κόπτεται...όχι της επιχείρησης. Ασφαλώς λοιπόν είναι απεναντι από κάθε είδους μνημόνιο κι εφαρμογών του.
    Ξεκάθαρο αυτό.

    Στην δική του επιχείρηση, το ΚΚΕ αναγκάστηκε να περικόψει(όπως αναγκάζονται αλλωστε και πολλές επιχειρήσεις) και αναγκάστηκε και να απολύσει. Για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της δικής του επιχείρησης, η κερδοφορία της δικής του επιχείρησης, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ. Για να έχει μια αυτονομία και να μπορεί να μάχεται χωρίς εξαρτήσεις οικονομικές, πέραν της όποιας συμβολής των μελών φίλων και οπαδών του.

    Συνεπώς... πρέπει να τονίζουμε νομίζω τα εξής δύο σημεία :

    1. Η επιχείρηση του ΚΚΕ είναι μια επιχείρηση που αναγκαστικά "παίζει" με τους κανόνες που επιβάλλει ένα αστικό καπιταλιστικό κράτος. Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ, διότι διαφέρει στον προσανατολισμό της, στον στόχο της και στην επιδίωξη της από τις υπόλοιπες, πραγματικά καπιταλιστικές επιχειρήσεις.

    2. Το ΚΚΕ δεν υπόσχεται ούτε επιδιώκει επιχειρηματικές οάσεις σοσιαλισμού εν μέσω καπιταλισμού. Δεν σκοπεύει να συνετίσει τους κακούς καπιταλιστές δίνοντας το καλό παράδειγμα... Δρά και λειτουργεί μέσα σε μια συγκεκριμένη κοινωνία την οποία μάχεται. Ασφαλώς, αναγκαστικά ενίοτε συμμορφώνεται με κάποιους κανόνες της (πχ. ως προς το πώς θα λειτουργεί η επιχείρηση του, μέσα σε ποια νομικά πλαίσια και ούτω καθεξής)....ωστόσο αυτό γίνεται για έναν και μοναδικό λόγο: για να ακούγεται όσο το δυνατόν καθαρότερα η φωνή του στο ακροατήριο στο οποίο το ΚΚΕ απευθύνεται, τον Λαό.

    Κάπως έτσι προσπαθώ να επιχειρηματολογήσω προσωπικά, όταν μου χώνονται φίλοι και γνωστοί, χωρίς κακία και προβοκατόρικη διάθεση...απλά επειδή αναμασάνε τις γνωστές καραμέλες.

    έχει κανείς να προτείνει κανένα άλλο επιχείρημα να εμπλουτίσω τον αντίλογο μου σε αυτές τις περιπτώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σωστή και σφαιρική η ανάλυσή σου.Σε αυτά θα προσέθετα ίσως ότι το ΚΚΕ-παρά τις περιορισμένες οικονομικές του δυνατότητες-όχι απλά τηρούσε το σύνολο της εργατικής νομοθεσίας,αλλά υπερκάλυπτε και τις σχετικές προβλέψεις/όρους των αντίστοιχων ΣΣΕ.Πάλι στη βάση ασφαλώς ότι δεν επεδίωκε την κερδοφορία.Συν το γεγονός ότι και η οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης του ΚΚΕ όσον αφορά τα οικονομικά του μέσα και τις δραστηριότητές του-που εντείνεται ήδη από το 2007,αν θυάμαμαι σωστά-συνέβαλε στη μείωση του κύκλου εργασιών.Αλλα νομίζω ότι η ουσία βρίσκεται στα δύο κεντρικά επιχειρήματα που θέτεις.
      Όσο για την εμφάνιση του σ.Σοφιανού,νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να μην μπορείς να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε έναν τέτοιον ''συνομιλητή'',ο οποίος βέβαια δεν έχει λόγο να οργίζεται από τη στιγμή που συκοφαντεί και ψεύδεται συνειδητά.

      Κ.

      Διαγραφή
  4. Το ότι το κκε εφάρμοσε διατάξεις του μνημονίου (και όχι οι απολύσεις) ήταν μεγάλο (επικοινωνιακό κυρίως) σφάλμα. Διότι αν δεν εφάρμοζε το μηνμόνιο θα μπορούσε να βγει και να πει ότι ναι μεν απέλυσα για να μπορώ να εκδίδω το Ρ και να προπαγανδίζω τις θέσεις μου και να μην έχω εξαρτήσεις και να μην τα παίρνω από κανέναν, αλλά δεν εφάρμοσα το μνημόνιο, του οποίου μάλιστα ζήτησα την κατάργηση με πρόταση νόμου. Τώρα όμως ο κάθε μπουμπούκος μπορεί να λέει "εγώ ψήφισα εσύ εφαρμόζεις" και να είναι αυτό που λέει αληθές.
    Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι πράγματι εφαρμόστηκαν διατάξεις του μνημονίου και δεν είναι απλά άλλη μια πίπα.. Ο Σοφιανός πάντως δεν το αρνήθηκε.
    Θ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν είμαι ο απόλυτα ειδικός (αλλά μπορώ να το ψάξω καλύτερα) πάντως οι απολύσεις δε σημαίνουν εφαρμογή του μνημονίου.
      Αυτό που άλλαξε με το μνημόνιο είναι το ζήτημα της αποζημίωσης με την απόλυση.
      Γενικά το επιχείρημα ότι το ΚΚΕ εφαρμόζει το μνημόνιο με τις απολύσεις είναι μια βλακεία που αναπαράγεται από χαχόλους τύπου theinsider.gr και tvxs. Δηλαδή ρε παιδιά πριν το μνημόνιο δε γίνονταν απολύσεις;
      Μπορώ να δεχτώ σαν επιχείρημα ότι το ΚΚΕ εφαρμόζει τον καπιταλισμό, αλλά σ' αυτό απαντάει πολύ καλά το 2ο επιχείρημα του Χρήστου για τις "σοσιαλιστικές οάσεις".

      Πρέπει να υπάρξει μια τεκμηριωμένη και συνολική απάντηση πάνω στο θέμα.
      Ο καθένας μας πάντως μπορεί κάνει μια αναζήτηση στον ηλεκτρονικό Ρ για να δει τι απαντά ο κόμμα. Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να κάνει δει τι λένε και οι άλλοι...

      Διαγραφή
    2. ΥΓ: Τελικά εμείς είμαστε οι μόνοι που στεναχωριόμαστε με το θέμα, ενώ όλοι οι άλλοι παίζουν πάνω στους απολυμένους τα μικροκομματικά τους παιχνίδια. Η ειρωνεία είναι ότι οι ίδιοι ακόμη και τώρα μας κατηγορούν πως θέλουμε ανεργία και απολυμένους για να μαζέψουμε κόσμο....

      Διαγραφή
    3. Εντάξει η βλακεία τελικά είναι απεριόριστη...Λές και οι απολύσεις και η κρίση έχουν να κάνουν με το μνημόνιο και όχι με την κερδοφορία των μονοπωλίων; Λές και στην περίοδο πριν την κρίση δεν γίνονταν απολύσεις; Εδώ, όμως υπάρχουν δύο ζητήματα που φανερώνουν το ποιόν κάθε "μπουμπούκου"-γελοτοποιού! Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Α. Γεωργιάδη...
      Το πρώτο είναι ότι αντιλαμβάνονται την πολιτική και τη λειτουργία των κομμάτων, καθώς και των δραστηριοτήτων τους, σαν μπίζνες, σαν οικονομική συναλλαγή και τους ψηφοφόρους τους σαν πελάτες που εκμεταλλεύονται. Δεν δέχονται ότι είναι δραστηριότητες εθελοντών ομοϊδεατών!
      Το δεύτερο είναι ότι όποιος υποστηρίζει σαχλαμάρες όπως του Άδωνη, είναι ή μπακάλης στο μυαλό και έχει παντελή άγνοια για την οικονομία και το πώς εξελίσσεται στον καπιταλισμό ή είναι καλοπληρωμένο παπαγαλάκι που δέχεται να λέει τέτοιες ανοησίες!

      Διαγραφή
    4. το ΚΚΕ εφαρμοσε οτι προβελεπι ο νομος την εποχη που εκανε τις απολυσεις στα ΜΜΕ του, αυτο και τιποτα παραπανω, οπως και παντα πληρωνε και πληρωνει τους εργαζομενους σε αυτα με βααη τη ΣΣΕ, που το περιεργο?Δηλαδη αυτο το κανει "μνημονιακο" οπως λενε οι "μπουμπουκοι"?Μην τρελαθουμε κιολας.
      Οτι, οπως και να το κανει το Κομμα θα το χρησιμοποιουν οι αστοι για να το συκοφαντησουν, ακομη και χειρογραφως αν εβγαζε το "Ρ" κατι θα εβρισκαν, εδω εκανε το πορταλ και την αλλη μερα η Κωττη ανελεβε "εργολαβια" συκοφαντησης και καλουσε την ΕΣΗΕΑ να "επιληφθει" γιατι λεει παραβιαζονται οι νομοι περι τυπου με την εθελοντικη εργασια, επομενως οπως τους βολευει τους αστους, ε λοιπον στα τσακιδια και τα "επικοινωνιακα" και ολες οι μπουρδες.
      Εδω ειναι ταξικος πολεμος και να το καταλαβουμε, οσο θα γινεται πιο εντονος τοσος θα πεφτουν "οβιδες" πανω μας πιο πολλες, τοσο θα δυσκολευει η μαχη, και θελει @@ για να τους αντιπαλευουμε.

      Διαγραφή
    5. Σύμφωνα με τον ΤΑΣΣΟΣ, ό,τι και αν κάνει το ΚΚΕ οι αστοί θα το χρησιμοποιούν σε βάρος του. Και το σωστό να κάνει και το λάθος να κάνει. Άρα σύμφωνα με τη λογική του ΤΑΣΣΟΥ, τίποτα δεν μπορεί να γίνει λάθος, αφού εμείς θα πούμε ό,τι και να έκανε το κκε πάλι τα ίδια θα λέγατε, "ε λοιπόν στα τσακίδια και τα επικοινωνιακά και όλες οι μπούρδες". Πάντα δίκιο θα έχουμε έτσι. Το ότι μπορεί να δωθεί πάτημα στους αστούς να λενε αλήθειες και όχι συκοφαντίες που μπορείς να αποκρούσεις, δεν έχει καμία σημασία;
      Το ΚΚΕ εφάρμοσε τις προβλέψεις του νόμου την εποχή των απολύσεων. Δεν το κατηγορούν οι αστοί ότι παρανόμησε αλλά ότι εφάρμοσε το νόμο του οποίου ζητούσε την κατάργηση. Αυτό για μένα είναι λάθος γιατί έβλαψε την αξιοπιστία του κκε. Και εδώ δεν μπορείς να απαντήσεις ότι είναι ψέμματα γιατί δεν είναι. Και αφού είπα την ταπεινή μου γνώμη πάω στα τσακίδια... Θ.Κ.

      Διαγραφή
    6. Θ.Κ....το πρόβλημα δεν είναι αυτά που λέει ο TASSOS! Το πρόβλημα είναι ότι αναπαράγεις και εσύ την ίδια λογική με τον Άδωνη. Γιατί και εσύ αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις με το ΚΚΕ σαν σχέση εργαζόμενου με καπιταλιστική επιχείρηση...γιατί και εσύ αναπαράγεις με όμορφο τρόπο την αντίληψη ότι ο "Ριζοσπάστης" βγαίνει για το κέρδος και δεν είναι εφημερίδα προβολής των θέσεων του κόμματος, άρα και οι δημοσιογράφοι του ταγμένοι σε αυτό το σκοπό! Και τέλος πάντων οι αποζημιώσεις βγαίνουν από τις συνδρομές και ενισχύσεις των δεκάδων χιλάδων μελών, οπαδών και φίλων του ΚΚΕ. Δεν βγαίνουν ούτε από κεφάλαια, ούτε από μετοχές, ούτε από επενδύσεις σε διάφορες επικερδείς δραστηριότητες. Αν το ΚΚΕ εφάρμοζε το νόμο, τότε θα χρησιμοποιούσε και τη ρήτρα που προβλέπει περί "προειδοποίησης" και δεν θα έδινε καμιά αποζημίωση!!! Για αυτό λοιπόν να σταματήσει η υποκρισία και η αναπαραγωγή της προπαγάνδας του αντίπαλου...
      Τα στελέχη του ΚΚΕ δεν είναι στο κόμμα ούτε για καριέρα, ούτε για προνόμια. Ανα πάσα στιγμή είναι στη διάθεση του ΚΚΕ, παίρνουν μια μικρή αποζημίωση και παραμένουν απλήρωτα ακόμα και για μήνες. Και σε αυτά εντάσσονται και οι βουλευτές και τα μέλη της Κ.Ε. Γιατί έτσι εφαρμόζεται στην πράξη ότι υπηρετώ την ιδεολογία μου με οποιεσδήποτε θυσίες! Αλήθεια σε πιο άλλο κόμμα γίνεται αυτό; Όμως όλα τα άλλα κόμματα βλέπουν την πολιτική σαν εμπόριο και τα παίρνουν χοντρά από καπιταλιστικούς ομίλους και άλλες πηγές (Και η "Χρυσή Αυγή",μαζί)!

      Διαγραφή
    7. Η καπιταλιστική παραγωγή δημιουργεί το προϊόν της με βάση το κέρδος και όχι τις ανάγκες του λαού.
      Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το φάρμακο που σκοπό έχει το κέρδος και όχι την ίαση των ανθρώπων. Έχουν σταματήσει χρηματοδοτήσεις από εταιρίες για την έρευνα του εμβολίου του ιου HIV γιατί πολλή απλά ένας δια βίου ασθενής προσφέρει μεγαλύτερη κερδοφορία από ότι ένας εμβολιασμένος υγιής λαός.

      Ο Ριζοσπάστης μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα παράγει ένα προϊόν που δεν έχει σκοπό το κέρδος παρά μόνο την κάλυψη των αναγκών του λαού στο θέμα της ενημέρωσης. Το προϊών αυτό έβγαινε βγαίνει και θα βγαίνει ασχέτως από το στάδιο ανάπτυξης του καπιταλισμού και το τι ονομάζει προϊών επένδυση και κέρδος, είναι έννοιες που δεν αφορούν το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Με αποτέλεσμα να είναι πολλή ποιο ευάλωτος στα οικονομικά του.

      Δηλαδή ρε μακρές που κρίνεται το ριζοσπάστη σαν καπιταλιστική επιχείρηση, τι έχετε να πείτε για την περίοδο που τυπωνόταν παράνομα από εθελοντική εργασία; Ότι εκμεταλλευόταν απλήρωτους εργάτες και σε επικίνδυνες συνθήκες εργασίας γιατί αντιμετώπιζαν την ποινή του θανάτου;;;;;; Οι μαλάκες του ριζοσπάστη που μιλάνε για τα εργατικά ατυχήματα στα εργοστάσια του Στασινόπουλου δεν κοιτάνε τα χάλια τους που εργαζόμενους τους, τους είχαν δολοφονήσει;
      Και όταν τα μέλη του ΚΚΕ πολεμούσαν στα βουνά, μήπως και τότε το ΚΚΕ εκμεταλλευόταν απλήρωτους μαχητές; Γιατί ρε μάγκες στον καπιταλισμό οι στρατή είναι μισθοφορικοί.
      Γ.Γ.

      Διαγραφή
  5. Ανθρώπινο να εκνευρίζεται ο Σοφιανός. Αν θες να βγεις από πάνω, πέραν της τεκμηριωμένης απάντησης, μπορείς να τον τρολάρεις κι εσύ λίγο. Όπως είχε κάνει κάποια στιγμή ο, κατά τ' άλλα οικτρός, Ψαριανός.

    Από κει και πέρα, όσον αφορά τις απαντήσεις στις επιθέσεις για τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, τις κάλυψαν πλήρως σύντροφοι πιο πάνω.

    Rossa Salonica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το μην μου γαμάς την κουβέντα του Χαλβατζή ειναί η μόνη απάντηση που πρέπει στον αδωνι και προσωπικά θεωρώ παράλογο να μην χάνει κανεις την ψυχραιμιά του μαζι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=vNMnlTy3ogU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά του τα είπες του άδωνι αλλα και η ΝΔ ακροδεξιά ειναι απλά πολυεθνική ακροδεξια,ακροδεξιά και με περικεφαλαία...
    Αντε και επειδή έχει παραγίνει το κακό με τους μισάνθρωπους(καπιταλιστές με εθνικούς(χρυσάυγουλα)και πολυεθνικούς(όλο το λοιπό αστικό σύστημα),ναι την εξουσία θα την πάρουμε,ναι με τον τρόπο που τρέμετε και καλό θα είναι να κοιτάξετε την κοινωνία,που την φερατε(με καπιταλισμο-χρεή-μνημόνια) και να μην περηφανεύεστε για την μισανθρωπιά σας και την αγάπη σας στην εκμεταλλεύση του συνανθρώπου σας!!!
    (Δυστυχώς Εχουμε κάνει και μείς τα λάθη μας και δίνουμε πατήματα σε κάτι....σαν τον άδωνι να βγάζουν και γλώσσα)
    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδερφια μη μασατε. Η ταξικη παλη εχει απ'ολα... Αλλα: 1.Το καθεστως του κ.Αδωνη απολυει 30.000 εργατες καθε μηνα. Το ΚΚΕ θα συνεχισει τον αγωνα του επιδιωκοντας να πεισει τους προλεταριους, εργαζομενους η ανεργους να παρουν την εξουσια ετσι ωστε να στειλουν τον κ.Αδωνη στην ανεργια. Φυσικα μπορουν εξισου να σκεφτουν οτι ο Αδωνης εχει δικιο, οτι το ΚΚΕ ειναι υποκριτικο, αλλωστε λογω υποκρισιας εκτελουνταν, εξοριζονταν και φυλακιζονταν, απο τους Αδωνηδες οι κομμουνιστες και να συνεχισουν να χρυσοπληρωνουν τον κ.Αδωνη για να τους δουλευει ψιλο γαζι. Αλλωστε καθε μερα απολυονται σωρηδον οι χρηματοδοτες του Ριζοσπαστη. Μπορει το κομμα να βγει στο σφυρι για χρεη, μηπως μας την πει ο Αδωνης; Στο σταυρο λοιπον! ΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτο που με εκνευριζει ειναι να βλεπω τον Σοφιανο -και καθε Σοφιανο- να στριμωχνεται (ετσι να φαινεται τουλαχιστον και καλα) απ'την ηλιθια επιχειρηματολογια και τις πρακτικες του Μπουμπουκου.

    Εχω απορια να δω τι θα γινοταν εαν απεναντι στον Μπουμπουκο ηταν ο Μπογιοπουλος. Και στην τελικη αλλα μελη τοσο ετοιμολογα δεν εχει το ΚΚΕ γαμωτο? Μονο μπογιοπουλο, παφιλη, κανελλη ξεχωριζω ,προσωπικα παντα.
    Απο απο οτι βλεπω κρινω προφανως, δεν μπορω να ξερω τι αλλα στελεχη εχει, και αν εχει αξια στελεχη αυτα θα πρεπει να αναδειχθουν, να βγουν πιο μπροστα.
    Περιμενω μπας και στο συνεδριο γινει καποια δουλεια σε αυτο το επικοινωνιακο θεμα.

    (και δεν θελω απαντησεις του τυπου σημασια δεν εχουν τα προσωπα, αλλα η πολιτικη κλπ, ειναι γνωστα αυτα)

    Χρ. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρ.Β. δεν τα αφήνεις τα προβοκατόρικα που ξέρεις...Άντε, λες και είμαστε χάπατα και δεν καταλαβαίνουμε τέτοιου είδους πολιτικές αλητείες! Γιατί και εσύ "Μπουμπούκος" είσαι!

      Διαγραφή
    2. Η ουσία όμως παραμένει.Και βρίσκεται στο πεδίο της πολιτικής και της οικονομίας και όχι τόσο στην επικοινωνιακή ικανότητα.Όχι ότι το τελευταίο δεν έχει σημασία.Αλλά όποιος πείθεται από την ''επιχειρηματολογία'' της αντίδρασης και δη επιπέδου ανάλογου με αυτό του Γεωργιάδη,αυτού δεν του ''φταίει'' το όποιο ''επικοινωνικό'' έλλειμα των στελεχών του ΚΚΕ.Τα περιθώρια για δικαιολογίες εξαντλήθηκαν.

      Κ.

      Διαγραφή
  11. Ελεος ρε κκ. Αυτά που γραφει ο χΚρ.β.τα λένε πολλοι που έχουν ψηφίσει το κόμμα στις τελευταίες εκλογές. Δεν είναι σωστό να τους αποκαλλεις προβοκάτορες. Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kk τι να σου πω, βλεπεις φαντασματα? Καταλαβαινω -εν μερη- την αντιδραση σου, μιας και οσο καιρο διαβαζω το blog εχω δει και εγω αθλια σχολια.

    Το ΚΚΕ το παρατηρω απο μικρος, μεγαλωνοντας σε οικογενεια κομμουνιστων, και εγω ΚΚΕ ψηφιζω (οσο καιρο ψηφιζω, 22 ειμαι).
    Αλλα αντι καθε φορα να επαναπαυομαι στα θετικα του στοιχεια, επιμενω στα αρνητικα στοιχεια που παρατηρω.

    Και συζητησεις πολιτικες δεν εχει τυχει να κανω με ατομα που ψηφιζουν ΚΚΕ, ωστε κατα μια εννοια να τα "βρισκουμε" μεταξυ μας, αλλα με ολο τον υπολοιπο κοσμο και καταλαβαινω πως βλεπει το ΚΚΕ.
    Και αυτο που με προβληματιζει και με εκνευριζει ειναι αυτο, ΓΙΑΤΙ να βλεπει ετσι ο κοσμος το ΚΚΕ, ειδικα στη σημερινη κατασταση.
    Τωρα αν θεωρεις οτι επειδη το κομμα ειναι πολιτικα σωστο εχει και αφεση αμαρτιων για οποια αλλα προβληματα τοτε οκ ειμαι προβοκατορας.

    Χρ. Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.