2 Μαρτίου 2013

Γλίτσας

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Παρακαλούμε την προσοχή σας.
Οσα ακολουθούν παρακάτω είναι αποσπάσματα από άρθρο με το τίτλο «Παιδομάζωμα και συμμορίτες» που δημοσιεύτηκε χτες στο διαδίκτυο. Γράφει ο συντάκτης:
«Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό. Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να 'χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα...».

Και συνεχίζει:
«Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον "κομμουνιστικό παράδεισο" χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!!».
Καταλήγει δε ως εξής:
«Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν (σ.σ.: οι κομμουνιστές...) θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη».
***


Σχόλιο στήλης:
Ο δημόσιος βίος κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από διάφορες γλίτσες, που επιπλέουν στον αφρό της βιομηχανίας του θεάματος.
Τύποι λαθρόβιοι που η αθλιότητα και η ποταπότητά τους ισοδυναμούν με «αρετή» και εφαλτήριο «επιτυχίας». Στο βούρκο, άλλωστε, μέσα από τον οποίο παράγονται και μέσα στον οποίο «μεγαλουργούν» οι γλίτσες, αυτά ακριβώς είναι τα κριτήρια της «επιτυχίας»: Η ποταπότητα και η αθλιότητα.
Τέτοια περίπτωση γλίτσας είναι ο Θεμιστοκλής (σ.σ.: στην πορεία το έκανε «Θέμος») Αναστασιάδης.
Ο συντάκτης, δηλαδή, των παραπάνω αποσπασμάτων.
*

Ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που στα διαλείμματα των αισθητικά και ιδεολογικά υποκοσμιακών του δραστηριοτήτων συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω σαν χρυσαυγίτης... με πολιτικά.

Παρεμπιπτόντως:
Στο πλαίσιο των κύριων δραστηριοτήτων του, όταν δηλαδή δεν διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης εντοπίζεται ενίοτε να πρωταγωνιστεί σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με βιζιτούδες πολυτελείας σε ρόλους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κανονικοί νταβατζήδες κι άλλοτε σε ρόλους βιντεοκομιστή προς και από τα Μέγαρα Μαξίμου.

Αυτός, λοιπόν, ο χρυσαυγίτης με πολιτικά, πήρε αφορμή από τα «κατηχητικά» της Χρυσής Αυγής, για να επιτεθεί, τελικά, στους κομμουνιστές. Οι οποίοι, κατά τον κρυφο(;)χρυσαυγίτη, είναι «εγκληματίες». Που αυτοί φταίνε για την προσφυγιά τη δική τους και των παιδιών τους μετά τον Εμφύλιο. Που παίρνουν τα παιδιά τους στα φεστιβάλ της ΚΝΕ και τα μολύνουν με τις σημαίες με τα σφυροδρέπανα...
*
Παρακαλούμε την προσοχή σας. Οσα λέει ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης, είναι:

α) Λογικές απόψεις για κάποιον που η μόνη σημαία που έχει να προτείνει στα παιδιά μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του είναι το στριγκάκι της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

β) Λογικές απόψεις για κάποιον που η δημοσιογραφική «Μαύρη Τρύπα» του περιλαμβάνει από ενασχολήσεις με τους Κώστα Καραμανλή και Αρη Σπηλιωτόπουλο αλλά κάτω από τη μέση, μέχρι εμετικά και ρατσιστικά «ανέκδοτα» για τους ΚΝίτες, τους Ρηγάδες, τις ξανθιές και τους Εβραίους.

γ) Λογικές απόψεις για κάποιον που σε τούτο το περιβάλλον «πρόκοψε». Στο περιβάλλον, δηλαδή, που το έχτισαν οι νικητές του Εμφυλίου. Στο περιβάλλον που έχει από «λίστες Λαγκάρντ» μέχρι DVD αηδίας και κιτρινίλας. Και «πρόκοψε» τόσο, ώστε εδώ και χρόνια να παραμένουν «αδιευκρίνιστης» προέλευσης πολλά από τα εκατομμύρια των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ των καταθέσεών του στο εξωτερικό, για τα οποία και διώκεται με τις κατηγορίες της «φοροδιαφυγής» και του «ξεπλύματος μαύρου χρήματος».

δ) Λογικές απόψεις για κάποιον που ως εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έχει χτίσει την... «Διάπλαση» του κοινού μέσα από τη δημοσίευση των γνωστών φωτογραφιών από την «υπόθεση Ζαχόπουλου» και μέσα από ενημερωτικές βιντεοταινίες - προσφορά του εντύπου του - όπως οι ακόλουθες: «Η Ναστάζια και οι φίλες της», «Η Πάολα και οι φίλες της», «Ερωτισμός και πάθος», «Η κρυφή ζωή της Πάρις Χίλτον», «Ξανθιά φαντασίωση», «Ο κρυφός κόσμος του στριπτίζ», «Μια ελληνική ερωτική ταινία έκπληξη», «Ανήθικες κυρίες», «Ο πειρασμός μιας παρθένας», «Τα απόκρυφα του μοναστηριού», «3 δρόμοι για την ηδονή», «Ετσι κάνουν όλες»...

ε) Λογικές απόψεις για κάποιον που ο ρατσισμός του ξεχειλίζει μέσα από πρωτοσέλιδα του τύπου: «Το γεύμα του λαθρομετανάστη 3 φορές πιο ακριβό από το γεύμα του φοιτητή» («Πρώτο Θέμα», 20/1/2013), όπου οι έγκλειστοι μετανάστες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του κράτους που υπηρετεί ο Αναστασιάδης, εκτός από έγκλειστοι εμφανίζονται και... πολυδάπανοι.

*
Και τέλος:
Τα όσα λέει ο χρυσαυγίτης με πολιτικά, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης, είναι πολύ
λογικές απόψεις για κάποιον που πρωτοστατεί στη διαμόρφωση του μυθεύματος περί της «στοργής», της «ευαισθησίας» και του «κοινωνικού ρόλου» του ναζισμού προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Είναι η εφημερίδα του Αναστασιάδη, άλλωστε, το «Πρώτο Θέμα», που την 1η Απρίλη 2012, λίγο πριν από τις εκλογές, ξεκίνησε το παραμύθι για τον εξωραϊσμό του ναζιστικού προφίλ της Χρυσής Αυγής, έχοντας στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά... στη Χρυσή Αυγή». Στο εν λόγω «ρεπορτάζ» μαθαίναμε ότι οι γριούλες έχουν την άμεση βοήθεια της Χρυσής Αυγής όταν πηγαίνουν στα ΑΤΜ για αναλήψεις χρημάτων...

Μόνο που στην εντυπωσιακή φωτογραφία που συνόδευε το στημένο «ρεπορτάζ» και στο δισέλιδο κείμενο που εμφάνιζε τους χρυσαυγίτες σαν «προσκοπάκια», πουθενά δεν αναφέρεται ότι:
Η γιαγιούλα της στημένης φωτογραφίας, του στημένου «ρεπορτάζ», δεν ήταν παρά η μητέρα στελέχους της ναζιστικής συμμορίας και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που είχε επιστρατευτεί για να γίνει «πειστικότερο» από την εφημερίδα του Αναστασιάδη το εγκωμιαστικό της «ρεπορτάζ» για τη Χρυσή Αυγή!

Αυτός είναι ο Αναστασιάδης. Ο γλίτσας, δηλαδή, που βρήκε αφορμή από τα ναζιστικά «κατηχητικά» της Χρυσής Αυγής σε 6χρονα παιδιά, για να πάρει υπό την προστασία του τα παιδιά του Εμφυλίου και τα παιδιά των σημερινών κομμουνιστών από τους... «εγκληματίες» γονείς τους.

33 σχόλια:

  1. ... και (ατυχώς) πρώην ΚΝίτης της Νομικής του ΑΠΘ.
    Οι καρέκλες στο αμφιθέατρο βρωμούν ακόμα και φωνάζουν να τις καθαρίσουν.
    Και να ήταν ο μόνος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν ΚΝίτης... αλλά μέλος της ΠΣΚ, είναι διαφορετικές ιδιότητες, χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ότι δεν υπήρξαν και άλλοι που σήμερα είναι χειρότερα καθάρματα από τον "γλίτσα"... Αλλά σύντροφε, η αξιοπρέπεια κι ο αυτοσεβασμός δεν απαντιέται σε όλους τους ανθρώπους και μάλιστα στους εκπορνευμένους υπηρέτες του συστήματος, που η επίπλαστη ευζωία και το λούστρο του τους εκμαύλισαν ψυχή τε και σώματι...
      Το ότι κάποτε "πέρασαν" από νεολαίες με πραγματικά προοδευτικές και πρωτοπόρες ιδέες και πρακτικές, χωρίς να επηρεαστούν θετικά, τόσο το χειρότερο γι' αυτούς... Σπύρος

      Διαγραφή
    2. Tουλάχιστον κάποιοι απ' αυτούς ιδιώτευσαν. Δεν είναι προκλητικοί, κάθονται στ' αυγά τους και είμαι σε θέση να ξέρω αρκετους απ' αυτούς, συζητάμε και πίνουμε ακόμα τα τσιπουράκια μας. Στέκονται συγκαταβατικά απέναντι στο ΚΚΕ, πολλοι το ψηφίζουν ακόμα, αλλά τέτοια αντιμετώπιση ή καιροσκοπική ιδιοτελή στροφή - έστω και σε προσωπικές συζητήσεις μας - σαν του γλίτσα δεν έχουν.

      Διαγραφή
    3. γλίτσας = Ο φερόμενος ως κομιστής του dvd της υπόθεσης σήριαλ ζαχόπουλος 36χρονης των αρχών του 2008.

      Διαγραφή
    4. Σε πρόσφατη συνέντευξη που του είχαν πάρει νομίζω είχε πει πως ήταν στην ΚΝΕ μαζί με τον Λοβέρδο..Ηταν λέει κολλητάρια τότε και συγκάτοικοι..
      Jack

      Διαγραφή
  2. "Η γιαγιούλα της στημένης φωτογραφίας, του στημένου «ρεπορτάζ», δεν ήταν παρά η μητέρα στελέχους της ναζιστικής συμμορίας και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής"

    αν θυμάμαι καλά (θυμάμαι καλά;) το συγκεκριμένο ήταν θέμα και σ' αυτό το μπλογκ. είναι εύκολο να δώσεις ένα λινκ.

    ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν θυμόμουν καλά, αλλά το βρήκα εδώ:

    http://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikis-eximerosis/arthra/782-stimeno-reportaz-iper-xa.html

    δύος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο ένα άρθρο από τον γνωστό ΣΥΡΙΖΑΙΟ Νίκο Μπογιόπουλο.
    Αλήθεια ρε παιδια αυτά που λέει για το Θέμα και την Χρυση Αυγη δεν θα μπορούσε να τα γραψει και στην Αυγή????
    Που ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ με το παραπάνω άρθρο, για προβληματιστειτε λίγο. Και σταματηστε επιτέλους να κρινεται με τηλεοπτικα κριτηρια. Εκτός αν δεν είστε επαναστατες εσείς του ΚΚΕ αλλά οπαδοί του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ.

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου σε χαλαει.... τι το καπνιζεις?
      ΡεδΒουλ

      Διαγραφή
    2. Ασε το παιδι να εκφραστεί ρε Ρεδβουλ...:D :P
      Jack

      Διαγραφή
    3. γειά σου βρε Δον Καμίλο με τα ωραία σου...να λοιπόν τα αποτελέσματα από τον χρόνιο αυνανισμό (όπως έλεγε και ο Ραφαηλίδης σε ένα ανάλογο οδικό πτηνό)

      Διαγραφή
    4. Ωστε "συριζαίος" ο Μπογιόπουλος! Ξέραμε ότι κάποιοι πετούν βρωμιές και λασπη για τον Νίκο. Ο ενας ήδη έμφανίστηκε με τη μασκα του "Καμίλο". Βγάλε τώρα την κουκούλα και πες μας και το αληθινό σου όνομα. Προβοκατοράκο. .

      Διαγραφή
    5. όποιος έχει την μυγα μυγιαζεται

      Διαγραφή
    6. «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»: Προβοκάτορες στο τετράγωνο!

      http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6917918&publDate=

      Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται.
      Παρ' ότι από το περασμένο Σάββατο κατήγγειλα ως «προβοκάτορες» τους ιθύνοντες της ιστοσελίδας «Ενωση Οπαδών για την ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς» που διακινούν τις παραπάνω συκοφαντίες (σσ: οι ίδιοι αυτοσυστήνονται και ως «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ), οι «κύριοι» αυτοί επανήλθαν προσθέτοντας νέες βρωμιές, ισχυριζόμενοι μάλιστα - παρά την πεντακάθαρη διάψευσή μου - ότι τα προβοκατόρικά τους «δικαιώθηκαν»!
      Βάζοντας τελεία (και παύλα) στη συνομιλία μου με αυτά τα ανώνυμα «κουκουλοειδή» έχω να πω τα εξής:
      Οταν κάποιον τον αποκαλείς «προβοκάτορα» και εκείνος «ανοίγει ομπρέλα», «σκουπίζεται» και εξακολουθεί τις αθλιότητες, υποστηρίζοντας ότι «δικαιώθηκε» (!), τότε είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για «απλό» προβοκάτορα, αλλά για προβοκάτορα στο τετράγωνο!


      Γράφει:
      ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
  5. Ρε ξεφτυλα τι θα γίνει με τι πάρτη σου ?σου θιξε το Θέμο ο μπογιοπουλος και άρχισες τις σπεκουλες ρε αληταρα. συνέχισε όσο πας και ξεβρακωνεσε .

    Giorgio lazer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και που να δείτε το σημερινό (κυριακάτικο) πρωτοσέλιδο της φυλλάδας. Η ΧΑ φτιάχνει παιδικούς σταθμούς για να σώσει τα ελληνόπουλα. Πραγματικά ο τύπος δεν επιθυμεί καν να κρυφτεί...
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=press_main_page&year=2013&month=3&day=3&show=26308
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καμιλο, εδωωωωω, ρε συ μου ειπε ο γειτονας σου οτι βγαζεις τριχες στα χερια πολλες πλεον, να το ψαξεις.
    σου εχω εσωτερικη πληροφοριση, ξερεις ποιος αλλος ειναι συριζαιος; πλησιασε μην μας ακουσουν, ειναι εμπιστευτικο σου λεω....ο παφιλης....αληθεια σου λεω, ναι ρε, να σε θαψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MOdesto μην τους λες τέτοια γιατί μπορεί να τα πιστέψουν και από τι χαρά τους να κατουρηθούν πάνω τους .

    Giorgio Lazer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επαναλαμβανω ενα σχολιο μου σε προηγουμενο ποστ οπου καποιος ειχε δωσει το λινκ του εν λογω αρθρου στις 28 Φεβρουαρίου 2013 - 5:51 μ.μ.

    Ενταξει ο ανθρωπος ειναι αποπατος
    Ρε λες οι σχεσεις του με την ΧΑ να ειναι πιο στενες απο οτι φανταζομασταν;
    Ο ανθρωπος φαινεται πως ξεπληρωνει καποιο γραμματιο. Ποσο υψηλο ειναι και μεχρι που μπορει να φτασει δεν ξερω αλλα εχει μελλον αυτη η σχεση. Η σχεση αναστασιαδη-ΧΑ
    Ειδωμεν, αλλα πραγματι οπως λεει ο Νικος ας ετοιμαστουμε και για τα χειροτερα...

    kagemusha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. modesto

    Εννοείται πως ΣΥΡΙΖΑΙΟι νυν μέλη της ΚΕ είναι και οι εξής :
    Σπύρος Χαλβατζής, Μαυρίκος, Παφίλης, Αγγουράκης, Σοφιανός, Μπούτας.

    Δεν χρειάζεται εσωτερικη πληροφορηση, έτσι και αλλιώς αυτοί έχουν ανοιχτη επικοινωνία με τους έξω.

    Καμίλο Μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιλοοο στο βιλαμπαχο ακόμα τριβουν....και στο είπα ρε modesto μη τους λες τέτοια τα πιστευουν ....

      Giorgio Lazer

      Διαγραφή
    2. Τον Σκυλάκο και τον Αραβανή τους είδες????

      Κοντός ψαλμός αληλλούια και για τους άλλους.
      Εκτος αν τους προστατεψουν οι κεντριστες.

      Καμίλο Μπερνέρι

      Διαγραφή
    3. KAΙ ;;;;;;;;

      ΚΑΙ ο Σκυλακος ΚΑΙ ο Αραβανης καταθετουν την αποψη τους οπως μπορει καθε κομμουνιστης και οχι μονο.

      Η ουσια ειναι πως οτι αποφασισει το συνεδριο θα το στηριξει ΚΑΙ ο Σκυλακος ΚΑΙ ο Αραβανης.

      Διαγραφή
    4. Φιλε η υποταγη στην κομματικη κεντριστικη γραφειοκρατία δεν με αφορα
      Το πρόβλημα είναι από ποια πλευρα δεν υποτάσσεσαι και οι σ/φοι διαφωνούν από τα δεξιά και από υπερσταλινικη κοινοβουλευτικη σκοπιά

      για αυτο τους επικρινω

      Καμιλο Μπερνερι

      Διαγραφή
    5. σου ειπα, εχει μαθει τον κεντρισμο και θα μας τα κανει ζεπελιν για καμια βδομαδα μεχρι να του μαθουν καινουργιες λεξουλες.
      ειδικα για εναν απο αυτους που ανεφερες ρε καμιλο, επειδη τυχαινει να τον ξερω, να εισαι σιγουρος παλληκαρι μου.
      απλα γυρνα πλευρο και να εισαι κοντα στον τοιχο μην πεσεις και εχουμε και αλλα. θελει και πολλα λεφτα στο νοσοκομειο πια, βαλε καγκελακι στο πλαι οπως κανουν στα παπουζ.
      κριμα ειναι ανθρωπος εισαι και εσυ μην σε βρει κανα κακο και πας σαν το σκυλι στο αμπελι πεφτωντας απο το κρεβατι.
      αντε πουλακι μου.
      Υ.Γ. σου ειπα, η μεσημεριανη σε χτυπαει ποιο πολυ, αν δεν μπορεις να την κοψης, μετριασε την τουλαχιστον

      Διαγραφή
    6. Για τον γλίτσα γραφει η ανάρτηση στο ΚΚΕ κατέληξες. Αυτό σημαίνει εστίαση στην πολιτική.

      Διαγραφή
  11. Ανωνυμε τον 4 : 20

    Δεν πειράζει να πει και κάποιος κατιτίς ενάντια στον Μπογιοπουλο σε ένα σχόλιο που δεν θα το διαβασουν παρα μερικοί σ/φοι του ΜΠΛΟΚ
    Αυτός έτσι και αλλιώς ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Α ρε γραφειοκρατες του περισσού

    Καμίλο μπερνέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αντί να εκδώσει ο Μπογιόπουλος βιβλίο και να το διαβάσει και κανενας άνθρωπος παραπάνω θα έπρεπε να το εκτωπώσει μόνος του από το σπίτι και να το μοιράσει στους φίλους του;
      Είσαι σοβαρός;
      Θ.Κ.

      Διαγραφή
    2. Καμίλο μπερνέρι

      «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»: Προβοκάτορες στο τετράγωνο!

      http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6917918&publDate=

      Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται.
      Παρ' ότι από το περασμένο Σάββατο κατήγγειλα ως «προβοκάτορες» τους ιθύνοντες της ιστοσελίδας «Ενωση Οπαδών για την ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς» που διακινούν τις παραπάνω συκοφαντίες (σσ: οι ίδιοι αυτοσυστήνονται και ως «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ), οι «κύριοι» αυτοί επανήλθαν προσθέτοντας νέες βρωμιές, ισχυριζόμενοι μάλιστα - παρά την πεντακάθαρη διάψευσή μου - ότι τα προβοκατόρικά τους «δικαιώθηκαν»!
      Βάζοντας τελεία (και παύλα) στη συνομιλία μου με αυτά τα ανώνυμα «κουκουλοειδή» έχω να πω τα εξής:

      Οταν κάποιον τον αποκαλείς «προβοκάτορα» και εκείνος «ανοίγει ομπρέλα», «σκουπίζεται» και εξακολουθεί τις αθλιότητες, υποστηρίζοντας ότι «δικαιώθηκε» (!), τότε είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για «απλό» προβοκάτορα, αλλά για προβοκάτορα στο τετράγωνο!

      Γράφει:
      ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ



      Διαγραφή
    3. Προσεχθε γιατι ο Μπογιοπουλος στο τέλος μπορεί να σας βγει Ζηλάκος

      Καμίλο Μπερνέρι

      Διαγραφή
  12. Ρεμπας και εισαι ο καζακης με μορφη τρολ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες..

      " η υποταγη στην κομματικη κεντριστικη γραφειοκρατία δεν με αφορα "


      "...Ένας από τους βασικούς λόγους που έφυγα από το ΚΚΕ ήταν γιατί δεν μπορούσα να αντέξω άλλο το ασφυκτικό καθεστώς φίμωσης. Αν λοιπόν δεν δέχτηκα την φίμωση μέσα στο κόμμα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να την δεχτώ οπουδήποτε αλλού και για κανέναν λόγο. Αν αισθανθώ ότι υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί κάτι τέτοιο, για οποιονδήποτε καλό ή κακό λόγο, τότε πολύ απλά αποχωρώ, διότι εκεί που δεν υπάρχει ελευθερία άποψης και ζύμωσης δεν μπορεί να υπάρξει καλό αποτέλεσμα..."
      http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2011/03/blog-post_10.html

      Διαγραφή
    2. Αλλος ενας που περασε νυχτα απο το ΚΚΕ.
      Ακους εκει καθεστως φιμωσης στο ΚΚΕ.
      Το ΚΚΕ ηταν ειναι και θα ειναι το πιο δημοκρατικο κομμα, ειτε ως νομιμο ειτε ως παρανομο.
      Ολα τα αλλα ειναι καλοπληρωμενη λασπη, οταν μαλιστα λεγονται απο ανθρωπους που το εχουν ζησει.
      Ας μπει σε οποιοδηποτε αλλο κομμα και να εκτελει τις εντολες του αρχηγου του και οχι τις αποφασεις ολου του κομματος.

      Χ.Κ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.