6 Μαρτίου 2013

 Ιστιαία - Αιδηψός: Απειλές χρυσαυγιτών στο δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ


Απειλές από ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής δέχτηκε χτες Τρίτη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ Δημήτρης Περπατάρηςκατά τη συζήτηση του προβλήματος που υπάρχει στα Γιάλτρα με το ακατάλληλο νερό. Η συνεδρίαση προκλήθηκε με τη διαδικασία του επείγοντος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με υπογραφές, λόγω της κρισιμότητας του θέματος και τη μέχρι σήμερα απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής, όπου για χρόνια δεν δίνει λύση στο ζήτημα.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο κλείσιμο της εισήγησής του επισήμανε τις ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης και των δημοτικών τους παρατάξεων. Τόνισε πως εξαιτίας των πολιτικών τους από τη μια μεριά έχουν εγκληματικές ευθύνες για το ακατάλληλο νερό που πίνουν οι κάτοικοι των Γιάλτρων, από την άλλη δίνουν έδαφος στα φασιστικά πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος να λαϊκίζουν πάνω στα προβλήματα.


Οι χρυσαυγίτες κινήθηκαν με φωνές εναντίον του, διέκοψαν το Δημοτικό Συμβούλιο απειλώντας τον ότι θα λογαριαστούν έξω από την αίθουσα.

Νωρίτερα, τους χρυσαυγίτες αβαντάρισαν τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και ο δήμαρχος. Ο μεν πρώτος στο ξεκίνημα της συνεδρίασης απέρριψε το αίτημα του Δ. Περπατάρη να περάσουν έξω από την αίθουσα όσοι φόραγαν τα μπλουζάκια με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Ο δε δήμαρχος μετά το επεισόδιο καλούσε τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να ανακαλέσει την έκφραση «φαντάσματα του παρελθόντος».

Σε ανακοίνωσή της η Αχτιδική Επιτροπή Βορειοκεντρικής Εύβοιας σημειώνει ότι «τους κομμουνιστές όπως παλιότερα έτσι και σήμερα δεν τους φοβίζουν τα ναζιστικά τάγματα εφόδου τύπου Χρυσής Αυγής. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει από την εμπειρία τους να βγάλουν συμπεράσματα για τις πολιτικές ευθύνες όλων αυτών που έβγαλαν στο προσκήνιο το φασιστικό αυτό μόρφωμα με στόχο το χτύπημα του κινήματος. Να γνωρίζουν επίσης ότι πάντα θα δρουν ως μακρύ χέρι του συστήματος».

18 σχόλια:

  1. αυτο το ανθρωποειδες και βλακοειδες ον που το παιζει χρυσαυγιτης θα χρειαζοταν ενα γερο χερι ξυλο, η πολιτικη απομονωση αυτονων δεν τους φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To μυαλο στην θεση του,
      και η γροθια σφιγμενη !

      Διαγραφή
    2. Να Κατεβαινη και να Χτυπα αυτη η γροθια και καμια φορα....

      Διαγραφή
  2. Αν κατι μας δειχνει το συγκεκριμμενο βιντεο ειναι ποιοι ταιζουν τον φασισμο και ποιοι τον πολεμανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ ΛΕΜΕ ΠΙΑ "ΒΡΙΖΕΙ ΣΑ ΝΑΥΤΗΣ", ΑΛΛΑ "ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ"!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τοσα χρονια οταν η υπολοιπη αριστερα (και παραπερα) ελεγε για το προβλημα των νεοναζι σφυραγατε αδιαφορα!
    η θα φτιαξετε τις πολιτοφυλακες σας να προστατευουν τα μελη σας τουλαχιστον η θα γινεται ερμαια στις ορεξεις του καθε φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες απαντηση θα βαλεις νικνεημ
      αν ξανασχολιασεις χωρις νικνεημ το σχολιο θα το παρει ο διαολος
      οι κανονες σχολιασμου βρισκονται σε καθε ποστ

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος6 Μαρτίου 2013 - 3:24 μ.μ.:
      1)Βάλε ένα ψευδώνυμο
      2)Η "υπόλοιπη αριστερά" φρόντισε να απενοχοποιήσει τα συνθήματα και την παρουσία των ναζιστών στις "πλατείες", και έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι της για να μετατρέψει μία γκρούπα γραφικών νοσταλγών του Χίτλερ σε 3η(οσονούπω) κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας.
      Κάτι άλλο έχετε;

      Διαγραφή
    3. 4η θα είναι. Ενώνεται το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ. Κουβέλης για πρόεδρος της δημοκρατίας.

      Διαγραφή
  5. Εσυ που δεν εισαι ερμαιο εχεις κανει καποιους ειδους πολιτοφυλακη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

      Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

      Σχόλια :
      Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
      Β) εκτός θέματος ανάρτησης
      Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
      Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
      Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

      ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  6. Ηταν τυχερος ο δημοτικος συμβουλος του ΚΚΕ που ειναι αντρας. Αν ηταν γυναικα θα εβλεπε τι θα πει χρυσαυγιτης...

    Οσο για την υπολοιπη αριστερα, καλο θα ηταν να προσπαθουσε περισσοτερο για το εργατικο κινημα ολα αυτα τα χρονια παρα οπως εχουμε σημερα π.χ. ψηφοφορους που ταλαντευονται μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ... Η και γι αυτους το ΚΚΕ φταιει;
    Και ασε το κομμα ξερει τι θα κανει δεν θα του πεις εσυ σε τελικη αναλυση

    Αυτη η φοβερη υπολοιπη αριστερα ποιους περιλαμβανει τελοσπαντων ρε φιλε στις 3:24;;;

    kagemusha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παραδωσαμε σε επιπεδο επιχειρηματολογιας εννοιες και συμβολα σε χρυσαυγιτες και αυτο δε μπορω να το καταλαβω ακομα!!!σφετεριζονται την ελληνικη σημαια και το θρησκευτικο αισθημα του λαου μας-ειναι πατριδοκαπηλοι και δεν εχουμε αντεπιχειρηματα-αυτα εξαντλουνται σε ιστορικες αναδρομες δεκαετιας 1940.τοσα χρονια -οταν η ΧΑ ειχε 0,3% απαξιουσαμε(μη τους δινετε σημασια-δεν υπαρχουν)-τωρα με 7&(απομονωστε τους)-αυριο???
    και για μενα το κυριοτερο προβλημα ειναι οι εννοιες και τα συμβολα!πιστεψτε με δεν θα υπηρχε ζωτικος χωρος για τη ΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "ζωτικος χωρος" να ξερεις ειναι εννοια συνιφασμενη με το φασισμο
    Οσο για τα συμβολα, δεν ειναι αυτα που μετρανε αλλα η ουσια και οι ιστορικες αναδρομες γινονται μπας και αποτρεψουμε την ιστορια απο το να επαναληφθει ως φαρσα, αλλωστε αυτες ειναι οι αναφορες τους, ο ναζισμος-φασισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε μπορω να δεχτω τη ΧΑ σαν εργολαβο της σημαιας και της θρησκειας!απο που κ ως που???πουλανε λαικισμο και καπηλευονται ιερα κ οσια...πχ,δε χαριζουμε τους εργατες στην αριστερα ελεγαν στη χαλυβουργια

      Διαγραφή
  9. το ΚΚΕ παντα ειχε μετωπο απεναντι στις αμοιβαδες. το γεγονος οτι εμεις δεν ψαχναμε ευκαιρια να πλακωθουμε δεν σημαινει οτι δεν ειχαμε τις αψιμαχιες μας. πραγμα που εμεις δεν το κανουμε σημαια για να το παιξουμε ιστορια και να βγαλουμε καμια γκομενα.
    να θυμησω οτι την ημερα της μαρφιν, ταυτοχρονα γινοτανε η προβοκατσια στο συνταγμα με τετοια κουμασια και τους σταματησαμε. σε αντιθεση με ολο τον συρφετο τσυριζα μεχρι αναρχικους ποτ παιζανε τις κουμπαρες στον ιδιο χωρο μετα απο κατι μηνες.για αυτο στα τσακιδια, συγνωμη.. στο καλο ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμενα με τρομαζει η σιωπη των παρεβρισκομενων. Ενας προτογονος αλητης, στην οψη και στον λογο, σουλατσαρει ελεφθερος , απειλει δημοσια με εκφρασεις γεματες αντριλικι....φερετζε, κουναει το δαχτυλο, αποκαλειπτει ανετος τι σημαινει φασισμος χωρις να σισθανεται οτι πρεπει να κρυψει τον τραμπουκισμο του, φορα ολα τα αξεσουαρ του αλητη......και οι καθαγιασμενες τοπικες κοινωνιες καθωσπρεπικα τον ακουνε.
    Αυτοι που θα εξεγυρονταν εαν οι μαθητες του τοπικου λυκειου καναν καταληψη ή εαν τα ....λεωφορεια ειχαν απεργια.
    Χρειαζεται τσιπα, ηθος, μνημη, αναστημα . Αυτα λειπουν. Οσο για την "ανθηση" της χρυσης αυγης!!!!! Δεν ειναι ζητημα λαθους απο οποιοδηποτε κομμα ποσο μαλλον του ΚΚΕ. Η αποδομηση του δυτικοευρωπαικου καπιταλιστικου ανατροφοδοτουμενου ευδαιμονισμου βαζει σε ευθεια αμφισβητηση σημερα .... Και πιθανη ρηξη αυριο ......τον ιδιο τον καπιτσλισμο.
    Εδω λοιπον δεν υπαρχει πρωτοτυπια. Οπως και παντα, οι καθυστερημενες πολιτικα μαζες ζωοδως ρεπουν προς την ουδετεροτητα του μικροαστου ή την σεξουαλικοτητα του προτογονου!!!!
    Φρουντ 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απειλές χρυσαυγιτών σε δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ
    http://rizospastis.gr/story.do?id=7329294&publDate=7/3/2013

    ....Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο κλείσιμο της εισήγησής του επισήμανε τις ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης και των δημοτικών τους παρατάξεων. Τόνισε πως εξαιτίας των πολιτικών τους, από τη μια μεριά, έχουν εγκληματικές ευθύνες για το ακατάλληλο νερό που πίνουν οι κάτοικοι των Γιάλτρων, από την άλλη δίνουν έδαφος στα φασιστικά πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος να λαϊκίζουν πάνω στα προβλήματα.

    Ενοχλημένοι οι χρυσαυγίτες κινήθηκαν με φωνές εναντίον του, διέκοψαν το Δημοτικό Συμβούλιο απειλώντας τον ότι θα λογαριαστούν έξω από την αίθουσα! Σημειωτέον ότι νωρίτερα, τους χρυσαυγίτες αβαντάρισαν τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και ο δήμαρχος. Ο μεν πρώτος στο ξεκίνημα της συνεδρίασης απέρριψε το αίτημα του Δ. Περπατάρη να περάσουν έξω από την αίθουσα όσοι φόραγαν τα μπλουζάκια με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Ο δε δήμαρχος μετά το επεισόδιο καλούσε τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να ανακαλέσει την έκφραση «φαντάσματα του παρελθόντος». Από τη διοίκηση του δήμου ακούστηκαν και προτροπές τύπου «έπρεπε ο κ. Περπατάρης ήδη να έχει ζητήσει συγνώμη»!....

    Να ζητήσει συγνώμη ο εκπρόωσπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόλμησαν να πουν οι εκπρόσωποι του "δημοκρατικού τόξου".Φωνή με την ανοχή των άλλων "δημοκρατών", αλλά δεν τόλμησε να τον ακουμπήσει. Ήξερε τι θα συμβεί αν το έκανε δημόσια. Ότι έπαθαν οι "δικοί του" σε αντίστοιχους ψευτοτσαμπουκάδες έγιναν "λαγοί" στο δημοτικό συμβούλιο στο Πέραμα όταν ήρθαν οι εργάτες από τις γύρω περιοχές. "Δικαίωσαν" το όνομα του βουλευτή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.