7 Μαρτίου 2013

«... ήταν χαζά και έψηναν και έπιναν μέσα στο σπίτι... »

Παρακαλούμε την προσοχή σας:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Τρικάλων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) κατέθεσε ψήφισμα με αφορμή το θάνατο των σπουδαστών στη Λάρισα στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με μαγκάλι.

Το ψήφισμα αφορούσε στην καταδίκη της πολιτικής που εφαρμόζεται και ευθύνεται για την τραγωδία με τους πέντε σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας.

Ποια ήταν η στάση της παράταξης της ΝΔ, της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Τρικάλων, στο προτεινόμενο ψήφισμα;

Μεταξύ άλλων, από την ανακοίνωση του ΜΑΣ, διαβάζουμε:

«Στο ΔΣ του Σπουδαστικού Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/3/13, στο ΤΕΙ, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών έθεσε προς ψήφιση πλαίσιο καταδίκης της βάρβαρης πολιτικής που δολοφόνησε δύο συναδέλφους μας του ΤΕΙ Λάρισας. Ηταν φοιτητές που δεν είχαν θέση στην εστία του ΤΕΙ, φοιτητές που, σαν τους περισσότερους από μας, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα και προκειμένου να μην πληρώσουν πετρέλαιο προσπάθησαν να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο τρόπο.


Η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, προκειμένου να καταψηφίσει, για ακόμη μια φορά, ένα ακόμα γι' αυτούς πλαίσιο του ΜΑΣ, το καταψήφισε (4 ψήφοι κατά, 1 λευκό) και μάλιστα δηλώνοντας: "Επειδή ήταν χαζά και έψηναν και έπιναν μέσα στο σπίτι δεν θα ψηφίσω και καταδίκη"».


*

Αυτή ήταν η απάντηση της παράταξης της ΝΔ. Και τι άλλο να σχολιάσει κανείς πέρα από αυτό;:

«Κύριε Σαμαρά, να τους χαίρεστε!».



Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

8 σχόλια:

  1. Μερικοί ακόμα πίθικοι είναι νεκροί.
    Και τι έγινε?
    Όλοι κάποτε στο χώμα θα πάμε.
    Είτε ζήσουμε 100 χρόνια, είτε 5, ένα και το αυτό.
    Τι αξία έχει ο άνθρωπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς, πάλι, την τετραετία 1995-1999, στο Βιολογικό της Πάτρας, τα πλαίσια τα ψηφίζαμε σε ανοιχτές συνελεύσεις με τη συμμετοχή όλων των φοιτητών του τμήματος κι όχι στα...ΔΣ, με τις ψήφους των...πρωτοπαλίκαρων κάθε κόμματος...

    Άσχετο με το θέμα σου αλλά ήθελα να το αναφέρω....

    jovan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία χρόνια jovan... κι εγώ πιο μικρός είμαι αλλά ευτυχώς στη σχολή μου είχαμε πολλές συνελεύσεις...απ' όσα ακούω σήμερα δε γίνονται γ.σ. και όταν μαζεύονται υπογραφές για να γίνει, δεν δίνουν αίθουσα οι πρυτανείες.

      Όταν λοιπόν ο άνθρωπος δε συμμετέχει ενεργά και κλείνεται στο καβούκι του, τέτοιες απόψεις αποκτά, γιατί μαθαίνει να τον νοιάζει μόνο η πάρτη του και πως μόνο με το τομάρι του θα καταφέρει κάτι.

      Διαγραφή
  3. η αποδειξη οτι ο ανθρωπος του νεανταρταλ πηδαγε μπαμπουινους ειναι οι χρυσαυγητες αυτο ειναι γνωστο.
    οσο για τον jovan, οπως θα ξερεις φανταζομαι αυτη την εποχη στα ΤΕΙ ειναι εποχη εγγραφων κτλ. αρα δυσκολο να μαζεψεις τον κοσμο, 1-0.
    για πραγματα που ειναι επειγοντα και πρεπει να βγει μια ανακοινωση (γιατι το ΜΑΣ εχει κανει αμεσα κινητοποιησεις) μπορει και να συνεδριασει τπ ΔΣ και οταν γινει και συνελευση περνεις και εκει αποφαση 3-0 (ηταν διποντο)
    οπως ειπε και ο ντινος ΟΛΕΣ οι υπολοιπες παραταξεις αποφευγουν τις συνελευσεις οπως ο διαολος το λιβανι (δεν μπηκε γκολ, ευκαιρια ηταν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σου ρε μάστορα jonovan , ήθελες να πεις τη μαλακιουλα σου και εσύ δεν αντεξες. (Μετα τα γκολ έχουνε είσοδο των οπαδών για τη φιέστα)

      Giorgio lazer

      Διαγραφή
    2. δεν ξέρω πόσο διαρκούν οι εγγραφές στα ΤΕΙ....επίσης, στα δικά μου χρόνια και στη δική μου σχολή, οι εγγραφές γινόντουσαν παράλληλα με τα μαθήματα, κοινώς,η περίοδος των εγγραφών δεν ήταν σαν την...εξεταστική όπου διακόπτονταν τα μαθήματα......τέλος, στα δικά μου χρόνια και στη δική μου σχολή, το ΔΣ όριζε μόνο το πότε θα γίνει μια συνέλευση με μια απλή ανακοίνωση....αν η συνέλευση είχε απαρτία, διεξαγόταν και παίρνονταν αποφάσεις...αν όχι, τότε οριζόταν νέα ημερομηνία....

      Ελπίζω να σε κάλυψα...
      Jovan

      Διαγραφή
  4. Δε μου λες κάτι ρε μάστορα το ίδιο ισχυε και στη δικιά μου σχολή αν όμως κυνηγουσες τη συνέλευση με το τουφέκι κάποια ψηφησματα βγαιναν και απο το ΔΣ το κόλλημα σου είναι στα κομματοσκυλα οκ η μάλλον Στο κομμα έλα ενα είναι το κομμα ... Ξυδακι αγορι μου...

    Giorgio lazer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στα δικα σου τα χρονια ειχες μαυρα μεσανυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.