15 Φεβρουαρίου 2012

Ψεύτες, υποκριτές και πολιτική απατεώνες. (Βίντεο από την "Ελληνοφρένεια")

Το έχουμε ξαναγράψει. Οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα απ’ όλους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που ακούμε στα FM. (Υπάρχει και ο Τζίμης Πανούσης, αλλά αυτός έχει τα «κολλήματα» του κάτι που δεν συμβαίνει με τα παιδιά της «Ελληνοφρένειας»).

Το βίντεο που φτιάξαμε, απ’ την σημερινή τους εκπομπή, βάζει στο στόχαστρο της τον αρχηγό της Ν.Δ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα ψέματα που λένε, την υποκρισία που τους διακρίνει και τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες τους.

4 σχόλια:

  1. Ο Τζίμης Πανούσης δεν έχει απλά "τα κολλήματα του". Είναι επαγγελματίας αντικομμουνιστής και καθόλου εντύπωση δεν θα μου έκανε, εαν κάποια αποκαλυφθεί πως πληρωνόταν αδρά για τις υπηρεσίες του.

    Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί, τον προωθούνε. ΝΑ πεις ότι βγάζει γέλιο ? Ούτε αυτό δεν κάνει.

    Καμία διαφορα δεν εχει απο τους Αρβυλα ή τον Λαζοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ. Ο Πανούσης έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αντίθετα με τους άλλους που αναφέρεις που έχουν μόνο τα κάτω τους, για την ακρίβεια, αυτή την εποχή ειδικά, έχουν ακουμπήσει πλέον τον πάτο της απολιτίκ μικροαστίλας.

      Διαγραφή
    2. Ούτε εγώ συμφωνώ ως προς το χούμορ του Πανούση.Θεωρώ ότι έχει σπάνιο ταλέντο και αυτό που κάνει είναι πραγματικά σάτιρα!

      Διαγραφή
  2. xexexexe καλο

    ουτε εγω παω μια τον Πανουση, ποτε δε μου αρεσε, εχω χρονια να ασχοληθω μαζι του, αλλα απο οτι μου λεει καποιος του οποιου το κριτηριο εμπιστευομαι, εχει χειροτερεψει η περιπτωση του. Dunno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.