24 Φεβρουαρίου 2012

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" με τα δεσμά της ΕΕ την οποία στηρίζετε, δε γίνεται κύριε Καμμένε...


13 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ;

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δητε ολες τις λεπτομερειες για το νεο καμμενο κομμα του πανου. Βγαλτε τις παρωπιδες και χρησιμοποιηστε μονον τη ρουσφετολογικην και την κερκυραικην σας ικανοτητα:

    http://tro-ma-xtikio.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι οι καμμενοι επιτελους σε ενα κομμα ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια ψυχραιμια!!! μπορουν να βγουν αλλα 10 τετοια κινηματα?καλο θα κανουν! οσο για καποιους απο δω μεσα που κατακρινουν ( και μονο ) τους παντες και τα παντα ας κοιταξουν πρωτα μεσα τους , ας κοιταξουν πρωτα τον εαυτο τους και το αν εχουν κανει παντα το σωστο στη μεχρι τωρα ζωη τους!ξερετε τι ειναι τραγικο στην ελλαδα? ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΕΣ το μονο που δεν ειμαστε ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Αληθεια θα μαθουμε ποτε σε αυτον τον τοπο να ΑΚΟΥΜΕ αυτο που μας λεει αυτος που μας μιλαει?ακομα και αν δεν συμφωνουμε μαζι του! απλως να τον ΑΚΟΥΜΕ!!! αλλιως θα συνεχισουμε να ποδοπατιομαστε στις γιορτες στην εκκλησια οταν αναβουμε κερια, να ειμαστε ολοι πρωτοι σε μια γραμμη πισω απο τον επιταφιο στη περιφορα και να αδειαζουμε τα ραφια των εμπορικων απο τα προιοντα στα οποια εκεινη την ημερα ενοειται οτι κανουμε εμπαργκο!!!Ας μαθουμε να ακουμε και ας γινουμε παλι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!! φτανει πια με τα τοσα δημοκρατικα δημοκρατια ελευθερια λογου δικαιωματα συμπαρασταση στο δημοκρατικο λαο της Παπουα -Γουινεα κλπες ΜΑΛ...ΕΣ ΕΙμεστε ολοι πανω απ ολα ΕΛΛΗΝΕΣ! καλως ηρθες λοιπον και εσυ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ!!!Και αν και εσυ συμπεριφερθεις οπως οι αλλοι μεχρι τωρα θα πας και εσυ ΣΤΟΝ Κ Α Ι Α Δ Α!!!!!
    Γιαννης Κακουλιδης
    ΚΟΜΟΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω υποπεσει σε κανενα απο αυτα τα παραπτωματα (επιταφιους. κερια σε εκκλησιες κτλ) τα τελευταια παρα πολλα χρονια. Λογω αθεϊας.

      Εμπαργκο? Μαλλον μπουκοταζ εννοεις, αλλιως δεν καταλαβαινω.

      Οταν λες "φτανει πια με τα τοσα δημοκρατικα δημοκρατια ελευθερια λογου δικαιωματα συμπαρασταση στο δημοκρατικο λαο της Παπουα -Γουινεα κλπες ΜΑΛ...ΕΣ "
      να φανταστω οτι εισαι υπερ της "εθνοσωτηριου επαναστασης"? Δεν θελω να σε αδικω, αλλα ετσι ακουστηκε.

      Οσο για την ενδοσκοπηση που μας προτεινεις, δε λεω καλο πραγμα ειναι, αλλα πως συνδεεται με τα υπολοιπα?

      Δεν ξερω για το πανεξυπνοι και παντογνωστες, αλλα καποιοι που κυκλοφορουν εδω μεσα πιθανον να ειναι πολυτεχνιτες και να εχουν και τα απαραιτητα χαρτια για να το αποδειξουν
      : ]]]]]]

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

      ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ;

      ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΕΠΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ;

      ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΤΟ 21 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΛΛΗΝΑ;

      ΖΕΙ ΩΣ ΥΠΗΚΚΟΣΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΕΒΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΟΥΝ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ;

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;

      ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΙ;

      ΚΑΙ Ο ΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ;

      ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

      ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΙΣΕ Η ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ;

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΕ, ΕΦΠΛΙΣΤΗ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟ, ΤΟΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΝΑ ΕΞΕΛΘΩΜΕΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

      ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ.

      ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  5. οχι φιλε μου δεν ειμαι της εθνοσωτηριου επαναστασης και να σου πω ουτε πολυ πολυ των κεριων και του επιταφιου!ναι συγνωμη μπουκοταζ !! σωστα το λες ..καποιοι ακει να μην ειναι και ερημοσπιτες!!! η ενδοσκοπηση κολλαει παντου φιλε μου!!! ακομα και οταν 40 περιπου χρονια πριν το ΚΚΕ φωναζε εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο !!! αλλα ακουγε κανεις?? οπως απο την αλλη μερια γυρω στο 90 ο γκαντεμης να μην πω ονομα πηγε να κανει καποιες μεταρυθμισεις αλλα παλι ακουγε κανενας? οπως επισης το 2009 το παιδι με το playstation ελεγε ερχεται δυσκολος δρομος μπροστα μας αλλα παλι ακουγε κανενας? α.. συγνωμη !! εκει ακουσαμε τον ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! γιατι προφανως ετσι μας συνεφερε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους βρέθηκε ένας πολιτικός Ελληναράς (τσαμπουκάς που τους τα χώνει άγρια).
    Μπράβο στον Πάνο τον Καμένο που έγραψε στα αρχ … α του, κόμματα και καρέκλες και ξεκινά έναν αγώνα για την Ελλάδα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
    Πρέπει μωρέ Έλληνες να τον ακολουθήσουμε και να τον στηρίξουμε με όλη την δύναμή μας. Ξεκινά τον αγώνα μόνος, με έναν, δύο, τρείς, δέκα τρείς, που σε λίγο θα γίνουν χιλιάδες.
    Τον τελευταίο καιρό μας έχουν κάνει οι δήθεν εταίροι μας Ευρωπαίοι να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες. Θα τους αφήσουμε;;; O X I !!!
    Λένε: Για να σε σέβεται κάποιος πρέπει να σε φοβάται. Ας δείξουμε όλοι μας ακολουθώντας και στηρίζοντας αυτό το νέο παλικάρι, για πολλοστή φορά τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληναρας ΟΝΤΩΣ ειναι και ΦΑΙΝΕΤΑΙ ο Καμμενος,αλλα με την κακη εννοια.
      Και ΤΕΤΟΙΟΥΣ ψηφοφορους θελει να αλιευσει , ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.
      Γιατι ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ "που έγραψε στα αρχιδια του, κόμματα και καρέκλες και ξεκινά έναν αγώνα για την Ελλάδα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων" ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      Σε μια παραταξη ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΕ μετα βαιων και κλαδων και τωρα που φαινεται το πραγματικο προσωπο της Ευρ.Ενωσης, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ?
      Χεστε με με τον ΚΑΜΜΕΝΟ. Ε ΛΕ ΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΟΥ;

      ΚΑΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΑΜ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;

      ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

      ΔΕΙΛΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο 'ΗΡΩΑΣ' ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΟΠΟΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΟΙΣΤΗ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ Π ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΜΙΑ;

      ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ;

      Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

      ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ.

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  7. Αλήθεια πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να γράφεις σχόλια υπερ του Καμμένου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπον καλη κουβεντουλα ανοιξαμε!! ειδεσ ο καμενος? μας κανει τουλαχιστον να συνομιλουμε!!! χαχαχα! λοιπον καλο τριημερο καλη αποκρια !! αντε αφηστετα τα δυσκολα απο τριτη!!! παω ξανθη να καρναβαλιστω!!!τα λεμε απο τριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. red1917. αν καπιοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν οτι το προβλημα δεν ειναι ο α η β πολιτικος ο ατιμος και κλεφτης αλλα το ιδιο το σ υ σ τ η μ α που γεναει αυτες της πολιτικες και πολιτικους μετα απο οσα γινανε δεν θα το καταλαβουν ποτε και ειναι τελικα περιτο να συνομιλεις με ατομα που συνειδητα επελεξαν την τυφλα τους . για αυτο τον λογω θα πεφτουν σε λουμπες τυπου καμενου δημοκρατικης αριστερασ και οπιο αλλου σχηματοσ κατασκευασει το ιδιο το συστημα ! τελικα ο αινσταιν με την ρηση του για την ανθρωπινη βλακεια ειχε 100% δικαιο δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.